Smart Home

στους διακοπτες σε μια τυπικη εγκατασταση οχι δεν εχουν.Αλλα συνηθίζετε οταν υπαρχει πριζα ρευματος κατω απο τον διακοπτη να υπαρχει διελευση ουδετερου καλωδιου μεσα απο το χωνευτο κουτι του διακοπτη.Αν ανοιξεις δλδ θα δεις ενα μπλε καλωδιο να περνα απο τον διακοπτη απευθειας στην πριζα.Σε αυτη την περιπτωση ,καποιος που ξερει τι κανει,μπορει να "τραβηξει" ουδετερο και στον διακοπτη.

Με 32 πωλήσεις ο πωλητής ίσως να μην είναι και τόσο καλό deal όσο φαίνεται

Απάντηση: Re: SmartThings

Με 32 πωλήσεις ο πωλητής ίσως να μην είναι και τόσο καλό deal όσο φαίνεται

το χτύπησα...αν γινει στραβή, αναλαμβάνει το ebay protection. Στην τελική να γινω 20 φτωχοτερος :D

Re: Απάντηση: Re: SmartThings

το χτύπησα...αν γινει στραβή, αναλαμβάνει το ebay protection. Στην τελική να γινω 20 φτωχοτερος :D
Και εγώ τον χτύπησα μέσω PayPal.
Καλορίζικα! (αν έρθουν...)

εγω το εχω αγαπησει και σκεφτομαι να παρω ενα μεγαλο google home και το μινι που εχω να το βαλω στις κρεββατοκαμαρες.Απλα περιμενω να δω τι αντοχες εχει στο "ματι" της πεθερας μου.....Καθε φορα που θα ερθει επισκεψη κατι θα "κλαψω".Ειδικα αν ειναι κατι καινουργιο και το ζηλεψει,αυριο θα εχει καει....

@takisot
επειδή εισαι ειδικός σε τέτοια θέματα, εχω μια απορία αν ειναι νόμιμο ή όχι το τερματικό ωρομέτρησης με αναγνώστη αποτυπώματος

στην κύπρο ειναι παράνομα, για Ελλάδα δεν βρήκα κάτι απο έγγυρη πηγή.

Μου φαίνεται απίθανο να μην χρειάζεται κάποιου είδους εγγραφή συναίνεση του χρήστη, ειδικά μετά τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) που θα αρχίσει να εφαρμόζεται τον Μάιο 2018.

Μου φαίνεται απίθανο να μην χρειάζεται κάποιου είδους εγγραφή συναίνεση του χρήστη, ειδικά μετά τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) που θα αρχίσει να εφαρμόζεται τον Μάιο 2018.

Εννοείται θέλει συγκατάθεση με τον νέο Κανονισμό...το θέμα ειναι να μπορει η εταιρεία να εφαρμοστεί με τον νέο Κανονισμό....γιατι το πρόστιμα ειναι από χιλιάδες ευρώ έως εκατομμυρια...αλλα αυτό ειναι άλλη κουβέντα ας μην επεκταθούμε εδω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SmartThings

Εννοείται θέλει συγκατάθεση με τον νέο Κανονισμό...το θέμα ειναι να μπορει η εταιρεία να εφαρμοστεί με τον νέο Κανονισμό....γιατι το πρόστιμα ειναι από χιλιάδες ευρώ έως εκατομμυρια...αλλα αυτό ειναι άλλη κουβέντα ας μην επεκταθούμε εδω...

Ναι, το GDPR compliance έχει παλαβώσει όλες τις εταιρίες...

E πως θα δουλέψουν οι security consultants, οι auditors, οι trainers κλπ

Oταν εισάγονται τέτοιοι νεοι κανονισμοί σε καθολικό επίπεδο στο χώρο των επιχειρήσεων ανοίγουν δουλειές .. και προκύπτουν major challenges που λένε και στα χωριά μας..

E πως θα δουλέψουν οι security consultants, οι auditors, οι trainers κλπ

Oταν εισάγονται τέτοιοι νεοι κανονισμοί σε καθολικό επίπεδο στο χώρο των επιχειρήσεων ανοίγουν δουλειές .. και προκύπτουν major challenges που λένε και στα χωριά μας..

Πραγματικά όμως, μιλάμε για κυκεώνα απαιτήσεων. Χρυσες δουλειες για μεγάλα δικηγορικά γραφεία (σε συνεργασία με λογιστές, ΙΤs)

Πραγματικά όμως, μιλάμε για κυκεώνα απαιτήσεων. Χρυσες δουλειες για μεγάλα δικηγορικά γραφεία (σε συνεργασία με λογιστές, ΙΤs)

Μα από τους δικηγόρους ξεκίνησε! Βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν λεφτά από το Ιντερνετ! Και ποιοι θα ειναι οι κερδισμένοι ....όλοι οι μεγάλοι (google, microsoft, amazon etc) που θα κάνουν comply σε όλα...αντε μίλα με τον μπαρμπα-μήτσο που εχει εταιρεία με server/hosting και έχει στοιχεια πελατών, που θα πρέπει να ξοδεψει χρήματα για να μπορεσει να εφαρμοσει με τον νέο κανονισμό! (ας ανοίξουμε νο thread γιαυτο)