SMS του τρόμου...

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,360
Homeless
Δεν ξερω αν σας εχει τυχει ποτε και μακαρι να μην σας συμβει ποτε αλλα η μοδα με τα κινητα χωρις στοιχεια (καρτοκινητα) και τον οποιοδηποτε ανωμαλο που κρυβεται πισω απο αυτον εχει παρει διαστασεις επιδειμιας!!! Πριν περιπου απο ενα χρονο η γυναικα μου ετυχε να ειναι θυμα ενος τετοιου ανωμαλου αντικειμενου (ανθρωπο δεν μπορω να τον χαρακτηρισω) ο οποιος εστελνε συνεχεια sms με διαφορα κολακευτικα σχολια (τι ωραια που εισαι και σε θεΛω πολυ) και φυσικα ποτε δεν σηκωνε το τηλ οσες φορες και να τον πειρα. Ο τυπος αυτος στην κυριολεξια παρακολουθουσε την γυναικα μου γιατι ολο τις εστελνε κατι sms (ωραιο το κοκκινο μπλουζαικι που φορας σημερα και αλλα τετοια). Πηγαμε στην Αστυνομια να κανουμε καταγγελια και η Αστυνομια μας ειπε οτι δεν μπορει να κανει τιποτα. Γιατι λεει για να γινει αρση του απορητου θα πρεπει ο λογος να ειναι πολυ σημαντικος και σε τετοιες περιπτωσεις δεν μπορουνε να κανουνε τιποτα. Απο την αλλη βεβαια ακομα και αν πεις οτι ανοιγεις το φακελο επειδη οι εταιριες δεν κρατανε στοιχεια κατοχου και ουτε φυσικα τις υποχρεωσε κανεις να το κανουν και παλι μαλλον δεν θα βρεθει ο κατοχος του αριθμου.

Ευτυχως η δικη μου περιπετεια τελειωσε συντομα γιατι αυτος βαρεθηκε να στελνει sms και να κανει αναπαντητες. Ομως τωρα το ιδιο προβλημα και ακομα χειροτερο αντιμετωπιζει ενας φιλος μου με την κοπελια του. Εχει μπλεξει με εναν επισης ανωμαλο οποιος στελνει τα ποιο αισχρα sms που μπορειτε να φανταστειτε συνεχεια ολη μερα και ολη νυχτα. Της κοπελας το κινητο δεν μπορει να αλλαξει επισης γιατι ειναι επαγγελματικο. Εχει γινει η ζωη του κολαση στα καλα καθουμενα και δεν μπορει να κανει απολυτως τιποτα.

Και ρωταω εγω τωρα

Εμενα ποιος θα με προστατευει σε αυτην την κοινωνια αφου η αστυνομια δεν μπορει?

Δηλαδη οποιος γουσταρει μπορει να παει να παρει 1 καρτοκινητο απο το περιπτερο και ετσι απλα να απειλει να βριζει και να παρενοχλει σεξουαλικα οποιον του κατεβει?

Παλια που η τεχνολογια ητανε πολυ πισω (πριν 15 χρονια) ειχαμε τις γνωστες τηλεφωνκες φαρσες οπου τελικα καποτε τους πιασανε. Σημερα που η τεχνολογια ειναι τοσο προχωρημενη ξερουμε ποιος μας παρενοχλει αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα:slapface:

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!

Last edited:
Πραγματι αισχος.

Τι παει να πει οτι δεν μπορει να αλλαξει αριθμο δεν το καταλαβαινω....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν μπορει να κανει αλλιως αν δεν θελει να την παρενοχλουν.

Ναι αλλά εφόσον λέει οτι είναι επαγγελματικό το τηλέφωνό της άρα αυτός που την παρενοχλεί θα το ξαναβρεί και θα γίνει ξανά η ίδια ιστορία..

Άραγε δεν υπάρχει λύση σε τέτοια θέματα?

Κανένας δικηγόρος να μας πει την άποψή του ρε παιδιά???

Αυτα δεν ειναι τιποτα. 8 Χρονια παρενοχληση με αλλαγες τηλεφωνων και ευρεση τους απο τον παρενοχλουντα ειναι καλα? Και Ουδεις δεν ανακατευεται. Ουτε Αστυνομια, ουτε εταιριες κινητης, ουτε εισαγγελεας.

Ο ανθρωπος ταχει παιξει..

Ντινο το θεμα δεν ειναι αυτο. Και να πω και στον υπολοιπο κοσμο οτι το θεμα αυτο δεν ανοιχτικε για να βρει λυση η κοπελα του φιλου μου. Αυτο ξερω οτι δεν προκεται να γινει.

Το θεμα ειναι οτι ειναι απαραδεκτο οποιος γουσταρει να πηγαινει και να περνει 1 κατοκινητο και να απειλει οποιον γουσταρει. Δηλαδη τι σκ**α νομους εχουμε σε αυτη την κοινωνια για να μας προστατευουν???

Παρακαλω οποιοι ειναι σχετικοι με το θεμα (δικηγοροι κλπ) να παρουνε θεση.

Να μαθουμε και εμεις τι γινεται τελικα με αυτο το θεμα.

Re: Απάντηση: SMS του τρόμου...

Αυτα δεν ειναι τιποτα. 8 Χρονια παρενοχληση με αλλαγες τηλεφωνων και ευρεση τους απο τον παρενοχλουντα ειναι καλα? Και Ουδεις δεν ανακατευεται. Ουτε Αστυνομια, ουτε εταιριες κινητης, ουτε εισαγγελεας.

Ο ανθρωπος ταχει παιξει..

Φαντάσου ψύχωση και απωθημένα που είχε ο τύπος
για να ασχολείται με κάποιον 8 χρόνια :BXVZCBXZ6:

Αυτό που γίνεται σίγουρα τεχνολογικά είναι το να γίνει παρακολούθηση από τον πάροχο αυτού του αριθμού, από που (περιοχή) εκπέμπει δηλαδή. Αν δε είναι 3ης γενιάς κινητό, τότε ξέρεις και ακριβέστερα τη θέση. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να σου δώσουν αυτή την πληροφορία....

Ας δεχτούμε ότι δεν είναι σοβαρός λόγος για άρση απορρήτου, το να παραπονεθεί στην εταιρία του παροχέα δεν είναι λύση;
Δεν υπάρχει μέριμνα για τέτοιες περιπτώσεις;

ΥΓ εφόσον βλέπεις τον αριθμό του "ψυχάκια", μόνο η φαντασία σου μπορεί να σε (τον) περιορίσει....

Πέντε σκύλοι πεινασμένοι, μια ζωή βασανισμένοι
μέσα σε βρισιές και γιούχα, βάλανε καινούργια ρούχα
και με γιορτινή φορεσιά
βγήκανε να πάνε βόλτα, στου Παράδεισου την πόρτα
πίσω απ' την παλιά εκκλησιά

μέσα στη ζωή, ποτέ μη ζητάς να βρεις ποιος είναι ο δικαστής
να περπατάς, και πάντα να κοιτάς, πού θα πας να κρυφτείς...

μες την ερημιά του κόσμου, ένα χέρι γράφει εντός μου,
"κάπου υπάρχει θεός..."

Πέντε πεινασμένοι σκύλοι, στου Παράδεισου την πύλη,
περιμέναν απ' τους πρώτους για να στήσουν το χορό τους
μα προτού η αυγή χαράξει, στ' ουρανού την άγια τάξη
χωροφύλακες αγγέλοι, τους κρεμάσαν στο τσιγγέλι

μέσα στη ζωή, ποτέ μη ζητάς να βρεις ποιος είναι ο δικαστής
να περπατάς, και πάντα να κοιτάς, πού θα πας να κρυφτείς...

...φίλοι σκύλοι μου μην κλαίτε
μες τη συμφορά να λέτε
"κάπου υπάρχει θεός"...
Μάνος Χατζιδάκις

Η μόνη λύση είναι όλες αυτές οι εταιρίες να δίνουν νέο αριθμό τηλεφώνου μόνο με ενυπόγραφη αίτηση, αντίγραφα ταυτότητας και ΑΦΜ.
Γιατί δλδ στις μόνο για κανονικές συνδέσεις απαιτούνται τα παραπάνω?
Για τον λογαριασμό και την σίγουρη εξόφληση του?
Πέρα από την κονόμα δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο?

Θα πρέπει και μείς να καταφεύγουμε στην παρανομία για να βρούμε τον θύτη? (με ντεντέκτιβ?)

Θα μου πείτε, και για οπλοφορία χρειάζεται άδεια, αλλά όλοι μπορούν να βρούν ανα πάσα στιγμή ένα κουμπούρι,
πάντως έτσι οι περισσότεροι ηδονοφαρσέρ θα ήταν πιο διστακτικοί

Last edited:
Φίλε μου καλημέρα.
Κατά αρχην στην αστυνομία δεν στα είπανε καλά.
Έπρεπε να σου πούνε να πας στην εισαγγελία και να αναφέρεις
Το πρόβλημα σου.
Η άρση του απορρήτου γίνετε μόνο με εισαγγελική παραγγελία
Τώρα αν το τηλέφωνο ήταν καρτοκινητό τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Ακόμα και να φτιαχτή νόμος που να υποχρεώνει τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας
Να κρατάνε στοιχεία ακόμα και στα καρτο κινητα το πρόβλημα θα εξακολουθεί να
Υφίσταται γιατί υπάρχουν και τα καρτοτηλεφωνα……

Εγω ειπα οτι προβλημα πλεον δεν εχω.
Ε καλα τωρα τα καρτοτηλεφωνα ειναι αλλη ιστορια
Αλλα δεν καθονται να ασχοληθουνε με καρτοτηλεφωνα. Sms και αγιος ο θεος. Το θεμα ειναι οτι δεν κρατανε στοιχεια για τα καρτοκινητα. Αισχος!!!

Φίλε μου καλημέρα.
Κατά αρχην στην αστυνομία δεν στα είπανε καλά.
Έπρεπε να σου πούνε να πας στην εισαγγελία και να αναφέρεις
Το πρόβλημα σου.
Η άρση του απορρήτου γίνετε μόνο με εισαγγελική παραγγελία

Εσυ πιστευεις οτι αμα πας στον εισαγγελεα θα δωσει εντολη να γινει αρση?

Δεν νομιζω

Δεν καθονται να ασχοληθουνε με τετοια. Τα θεωρουνε ασημαντα πραματα.

Αγοράζεις ένα smartphone και με το αντίστοιχο πρόγραμμα σταματά να κτυπά το κινητό σου από τον συγκεκριμένο αριθμό και τα sms σβήνονται χωρίς καν να το καταλάβεις.
Πάντως στις περισσοτερες περιπτώσεις αρκεί να τους χρεώνεις συνεχώς. Κάποια στιγμή θα τον πονέσει η τσέπη του και θα βρει άλλο θυμα.
:(

Re: Απάντηση: SMS του τρόμου...

Αγοράζεις ένα smartphone και με το αντίστοιχο πρόγραμμα σταματά να κτυπά το κινητό σου από τον συγκεκριμένο αριθμό και τα sms σβήνονται χωρίς καν να το καταλάβεις.

Και ενα απλο τηλεφωνο μπορει να το κανει αυτο. Το δικο μου (Samsung D900) εχει και για κλησεις και για SMS:2thumb22sup:

Εσυ πιστευεις οτι αμα πας στον εισαγγελεα θα δωσει εντολη να γινει αρση?

Δεν νομιζω

Δεν καθονται να ασχοληθουνε με τετοια. Τα θεωρουνε ασημαντα πραματα.

Φίλε εγώ που είχα ένα αντίστοιχο πρόβλημα και έκανα την διαδικασία που σου ανάφερα παραπάνω , έγινε άρση (και μάλιστα σε νούμερο με απόκρυψη ) και του
Έκοψα τον κο..ο του τύπου. Το φύσαγε και δεν κρύωνε!
Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για να σου δώσουνε το νούμερο πρέπει να έχεις εισαγγελική παραγγελία.. πάντως θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι αίσχος να πουλάνε τα καρτο κινητά στα περιπτερά όχι μόνο γιατί μπορεί να πέσεις θύμα κάποιου μ@λ@κ@ αλλά για σκέψου τι διευκόλυνση προσφέρουν όλοι αυτοί σε
Τρομοκρατικές οργανώσεις….την απόλυτη ανωνυμία