Δεν ξερω αν σας εχει τυχει ποτε και μακαρι να μην σας συμβει ποτε αλλα η μοδα με τα κινητα χωρις στοιχεια (καρτοκινητα) και τον οποιοδηποτε ανωμαλο που κρυβεται πισω απο αυτον εχει παρει διαστασεις επιδειμιας!!! Πριν περιπου απο ενα χρονο η γυναικα μου ετυχε να ειναι θυμα ενος τετοιου ανωμαλου αντικειμενου (ανθρωπο δεν μπορω να τον χαρακτηρισω) ο οποιος εστελνε συνεχεια sms με διαφορα κολακευτικα σχολια (τι ωραια που εισαι και σε θεΛω πολυ) και φυσικα ποτε δεν σηκωνε το τηλ οσες φορες και να τον πειρα. Ο τυπος αυτος στην κυριολεξια παρακολουθουσε την γυναικα μου γιατι ολο τις εστελνε κατι sms (ωραιο το κοκκινο μπλουζαικι που φορας σημερα και αλλα τετοια). Πηγαμε στην Αστυνομια να κανουμε καταγγελια και η Αστυνομια μας ειπε οτι δεν μπορει να κανει τιποτα. Γιατι λεει για να γινει αρση του απορητου θα πρεπει ο λογος να ειναι πολυ σημαντικος και σε τετοιες περιπτωσεις δεν μπορουνε να κανουνε τιποτα. Απο την αλλη βεβαια ακομα και αν πεις οτι ανοιγεις το φακελο επειδη οι εταιριες δεν κρατανε στοιχεια κατοχου και ουτε φυσικα τις υποχρεωσε κανεις να το κανουν και παλι μαλλον δεν θα βρεθει ο κατοχος του αριθμου.
Ευτυχως η δικη μου περιπετεια τελειωσε συντομα γιατι αυτος βαρεθηκε να στελνει sms και να κανει αναπαντητες. Ομως τωρα το ιδιο προβλημα και ακομα χειροτερο αντιμετωπιζει ενας φιλος μου με την κοπελια του. Εχει μπλεξει με εναν επισης ανωμαλο οποιος στελνει τα ποιο αισχρα sms που μπορειτε να φανταστειτε συνεχεια ολη μερα και ολη νυχτα. Της κοπελας το κινητο δεν μπορει να αλλαξει επισης γιατι ειναι επαγγελματικο. Εχει γινει η ζωη του κολαση στα καλα καθουμενα και δεν μπορει να κανει απολυτως τιποτα.
Και ρωταω εγω τωρα
Εμενα ποιος θα με προστατευει σε αυτην την κοινωνια αφου η αστυνομια δεν μπορει?
Δηλαδη οποιος γουσταρει μπορει να παει να παρει 1 καρτοκινητο απο το περιπτερο και ετσι απλα να απειλει να βριζει και να παρενοχλει σεξουαλικα οποιον του κατεβει?
Παλια που η τεχνολογια ητανε πολυ πισω (πριν 15 χρονια) ειχαμε τις γνωστες τηλεφωνκες φαρσες οπου τελικα καποτε τους πιασανε. Σημερα που η τεχνολογια ειναι τοσο προχωρημενη ξερουμε ποιος μας παρενοχλει αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα:slapface:
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!
Ευτυχως η δικη μου περιπετεια τελειωσε συντομα γιατι αυτος βαρεθηκε να στελνει sms και να κανει αναπαντητες. Ομως τωρα το ιδιο προβλημα και ακομα χειροτερο αντιμετωπιζει ενας φιλος μου με την κοπελια του. Εχει μπλεξει με εναν επισης ανωμαλο οποιος στελνει τα ποιο αισχρα sms που μπορειτε να φανταστειτε συνεχεια ολη μερα και ολη νυχτα. Της κοπελας το κινητο δεν μπορει να αλλαξει επισης γιατι ειναι επαγγελματικο. Εχει γινει η ζωη του κολαση στα καλα καθουμενα και δεν μπορει να κανει απολυτως τιποτα.
Και ρωταω εγω τωρα
Εμενα ποιος θα με προστατευει σε αυτην την κοινωνια αφου η αστυνομια δεν μπορει?
Δηλαδη οποιος γουσταρει μπορει να παει να παρει 1 καρτοκινητο απο το περιπτερο και ετσι απλα να απειλει να βριζει και να παρενοχλει σεξουαλικα οποιον του κατεβει?
Παλια που η τεχνολογια ητανε πολυ πισω (πριν 15 χρονια) ειχαμε τις γνωστες τηλεφωνκες φαρσες οπου τελικα καποτε τους πιασανε. Σημερα που η τεχνολογια ειναι τοσο προχωρημενη ξερουμε ποιος μας παρενοχλει αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα:slapface:
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!
Last edited: