Snapdragon 8 Elite Gen 5

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,291
Λιβαδειά
HeroImage-1

Snapdragon8EliteGen5Highlight

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Snapdragon 8 Elite Gen 5 benchmarks: How is this possible?
Android Authority

• Like
Reactions: karamela
25% πιο ισχυρή CPU και 65% πιο ισχυρή GPU από της Apple, που βέβαια δεν έκαναν catch up ούτε με τον gen 4.
Θέλω να δω σε τι power draw αυτά.

Τα τελευταία 3-4 χρόνια, στα καθημερινά task σε flagship δεν βλέπεις διαφορές πάντως, έχουμε ταβανιάσει. Εκεί που υπάρχει πρόβλημα και θα δούν διαφορές οι κάτοχοι είναι στα mid-range SoCs.

25% πιο ισχυρή CPU και 65% πιο ισχυρή GPU από της Apple, που βέβαια δεν έκαναν catch up ούτε με τον gen 4.
Θέλω να δω σε τι power draw αυτά.

Τα τελευταία 3-4 χρόνια, στα καθημερινά task σε flagship δεν βλέπεις διαφορές πάντως, έχουμε ταβανιάσει. Εκεί που υπάρχει πρόβλημα και θα δούν διαφορές οι κάτοχοι είναι στα mid-range SoCs.
Βασικά έτσι ειναι, η Snapdragon είναι πλέον ο ηγέτης όσον αφορά τους επεξεργαστές στην αγορά, και άνοιξε και άλλο την ψαλίδα φέτος..βέβαια συμφωνώ δεν χρειάζεσαι στην πράξη τόσο ισχύ, εδώ με ένα παλιό κινητό που έχω ακόμα στο σπίτι με τον Snapdragon 865 ναυαρχίδα πριν 6 χρόνια και ακόμα τα σπάει και πάει σφαίρα.

Περιμένω πως και πως να δω Xiaomi 17 Ultra με αυτόν τον επεξεργαστή και με τοπ προσθήκες σε κάμερες και μπαταρία. Έχει πλέον τη δύναμη η Xiaomi να τους αφήσει όλους πίσω φέτος.

• Like
Περιμένω πως και πως να δω Xiaomi 17 Ultra με αυτόν τον επεξεργαστή και με τοπ προσθήκες σε κάμερες και μπαταρία. Έχει πλέον τη δύναμη η Xiaomi να τους αφήσει όλους πίσω φέτος.
Όλοι αυτό περιμένουμε!!! Πότε θα το ανακοινώσει άραγε;

To θέμα είναι ότι σε λίγο θα τους αφήνει πίσω και στην τιμή. (n) Ξαναεπιμένω xiaomi και 1500 ευρώ = fail ας έχει και snapdragon 12352356 μέσα.
Κοιτα έχω το 14 ultra 1,5 χρόνο και είναι μακράν το καλύτερο κινητό που έχει πέσει στα χέρια μου με διαφορά μάλιστα από οτιδήποτε άλλο έχω πιάσει. Σαν Hardware η Xiaomi είναι η καλύτερη εταιρία, βάζει σχεδόν ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, δες μόνο π.χ. Τις μπαταρίες που έβαλε στα νέα 17αρια…εκεί που χάνει είναι στην υποστήριξη, αργεί αρκετά με τα updates, ξεφτιλίζει τα προϊόντα της πολλές φορές με αστεία δώρα κλπ.

Στην τελική ό,τι αρέσει στον καθένα, εγώ π.χ. Ούτε να μου το χαριζανε δεν θα αγόραζα ποτέ Samsung κινητό, άλλοι τα λατρεύουν….για μένα στην αγορά υπάρχουν μόνο τα IPhones και τα Xiaomi…όλα τα άλλα οριακά δεν διαβάζω καν τα specs τους.

• Like
Reactions: tiniakos
Όλα Σχετικά είναι Τάσο…. και ανάλογα τις ανάγκες , τις δυνατότητες και τις προτεραιότητες, οι επιλογές αλλάζουν.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Ξέρω άτομα που υπαναχωρησαν στις ανάγκες τους και τις προτεραιότητες τους και έχουν προσκολληθει σε μια εταιρεία από το 2007 ....

Σοβαρά τώρα ποιος θα κρατούσε κινητό 7 χρόνια, άσε που η μπαταρία μετά τα 2-3 χρόνια θα ήταν για πέταμα και η οθόνη θα είχε αρχίσει να γερνάει.

• Like
Σοβαρά τώρα ποιος θα κρατούσε κινητό 7 χρόνια, άσε που η μπαταρία μετά τα 2-3 χρόνια θα ήταν για πέταμα και η οθόνη θα είχε αρχίσει να γερνάει.
ειχα το blackberry 6 χρονια και το αφησα γιατι η RIM παράτησε το λειτουργικο .
Εχω τώρα ενα note 20 5 χρονια . Άλλαξα μπαταρία στα 4 χρόνια και δεν βρίσκω λόγω να αλλάξω ακόμη κινητό . Όντως όμως η oled αρχίζει να παρουσιάζει burn in επάνω στις ειδοποιήσεις.
Ο μόνος λόγος για αλλαγη για εμενα είναι το λειτουργικό να μην παίρνει ενημερώσεις ασφαλείας. Μέχρι στιγμής κινητό του 2020 και έχω το patch Αυγούστου.

Η επόμενη αγορά μου θα είναι το s24 ultra που το πενάκι έχει ακόμη bt δυνατότητες.

Σε χαλεπούς καιρούς κάθε ένας μπορεί να κρατάει κινητό, αυτοκίνητο, τηλεόραση, πλυντήριο κτλ για όσο του δουλεύουν..
Τώρα είναι ένας λογος παραπάνω .
Αλλά ποτέ δεν άλλαξα τα κινητά μου κάθε χρόνο. Αν το σκεφτώ όλα είχαν ένα μέσο χρόνο ζωής τα 4 χρόνια.

Ξεκίνησα με ένα nokia 6210 . Το άλλαξα με Symbian που ηταν μετάβαση απο dumbphone σε smartphone το 2003.. Άλλαξα σε κινητό με touch οθόνη και linux όταν το iPhone έφερε τα πάνω κάτω. Πήγα σε blackberry , μετά σε xiaomi android ( το κέρδισα στο myphone) και πρώτη φορά το 2020 σε Samsung .

Αν με ρωτήσει κάποιος ποια θεωρώ την καλύτερη συσκευή που είχα θα είχα μια ισοπαλία στο nokia N900και το Z10 blackberry .
Τα έχω ακόμη και τα δύο. Ποια είναι η διαφορά τους ; Ότι το Ζ10 είναι νεκρο χωρίς appstore και υπηρεσίες ενώ το Ν900 ως linux λειτουργεί ακόμη. Απλά έχασε την εγγενής λειτουργία το skype ( το πρώτο skype κινητό) .

'Ενα communicator πρέπει να έχω και εγώ κάπου. Υπήρχαν εποχές που κάθε χρόνο τα ακούμπαγα αδρά σε nokia ή ericsson ανάλογα με το ποιό ήταν πιο μουράτο,μέχρι και την μ@λακία από τιτάνιο της nokia είχα πάρει, έτσι, επαιδή μπορούσα. Ήρθαν άλλες εποχές που την έβγαλα 7 χρόνια με ένα xiaomi 5. Καιρός λαγού, καιρός λαγουδίνας. Τώρα έχω καταλήξει πως ακόμα και αν έχω τσουβάλια χρήμα, κινητό πάνω από 7-8 κατοστάρικα, ποτέ. Προτιμώ τα άλλα τόσα να τα φάω με την γυναίκα μου και την κόρη μου σε παγωτά και ποτά.

• Like
Reactions: songless_bird