Snapshots-Still lifes

Δεν εχει φωτογραφηθει πιστευω το θεμα οπως θα επρεπε,μπορουσες να πετυχεις αισθητα καλητερο αποτελεσμα.

Η προοππτικη του ποτηριου εχει βγει περιεργη,και τα χερια δειχνουν και αυτα παραξενα και μεγαλα.

Οσον αφορα το φωτισμο και το χρωμα,εχουν ενδιαφερον,δεν ειναι ασχημα.

Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Βασιλη - Τασο την αποψη σας παρακαλω .
attachment.php

attachment.php

Οι προσπαθεις αυτες στα δικα μου ματια δεν ειναι ασχημες.

Ενδιαφερον θεμα εχεις βαλει στο μυαλο σου,πιστευω με πειραματισμο θα πετυχεις και καποιες πολυ καλες σιγουρα.

Δεν εχει φωτογραφηθει πιστευω το θεμα οπως θα επρεπε,μπορουσες να πετυχεις αισθητα καλητερο αποτελεσμα.

Η προοππτικη του ποτηριου εχει βγει περιεργη,και τα χερια δειχνουν και αυτα παραξενα και μεγαλα.

Οσον αφορα το φωτισμο και το χρωμα,εχουν ενδιαφερον,δεν ειναι ασχημα.

Χεχε, δεν είναι ποτήρι είναι μπολ για παγωτό (αυτά που έδινε η ΒΡ πριν απο χρόνια...) Εκτελούσε χρέη ποτηριού πολύ συχνά βεβαια, αλλα είναι φαρδύ και κοντό γιαυτό σου φαίνεται περίεργο.
Μου φαίνεται περίεργο πως λές οτι τα χερια φαίνονται παράξενα και μεγάλα δεδομένου οτι δεν υπάρχει άλλο μέρος του σώματος ορατό για να τα συγκρίνεις, και οι αναλογίες τους μεταξύ τους είναι σωστές.

Τι να σου πω Αλεξη,ετσι το αντιλαμβανεται το μυαλο μου.Μπορει να φταιει και αυτο(το μυαλο μου!:D)

είπα να βάλω μερικά cd δίπλα δίπλα και να βγάλω μια "αεροφωτογραφία":flipout: σαν αυτές που βλεπω στο flickr...δεν βγήκε και τόσο καλή...θα ξαναπροσπαθήσω

_1012613j-1.jpg

Τα.. πουλάς;
Και πόσο το κομμάτι παρακαλώ; :flipout::flipout::flipout:

Όχι βρε...τι να πουλήσω τα παιδιά μου...:guitarist:

απλά την Κυριακή τα έβγαλα από τα ράφια για να τα συγκεντρώσω ανά μπάντα και μάζεψα μερικά να τους βγάλω μια αναμνηστική οικογενειακή:flipout:

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.... για να δωσει πακετο:flipout:

Εγω στην καινουργια μου Δουλεια σαν Ταχυδρομος μες την καλη χαρα τρα λαλα τρα λαλα :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

φωτος με κινητο ΣΟΝΥ Κ 800

Attachments

• aaa1 jpg.jpg
    aaa1 jpg.jpg
    100 KB · Views: 75
  • aaa2.jpg
    aaa2.jpg
    77.7 KB · Views: 67
Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.... για να δωσει πακετο:flipout:

Εγω στην καινουργια μου Δουλεια σαν Ταχυδρομος μες την καλη χαρα τρα λαλα τρα λαλα :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

φωτος με κινητο ΣΟΝΥ Κ 800

Προσεχε ...

Warning_by_etsap.jpg