Snapshots-Still lifes

DSC_0162a.jpg

Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Ωραίο σαν ιδέα αλλά κατά τη δική μου γνώμη θα μπορούσες να το υλοποιήσεις και διαφορετικά:

Τα σπίρτα μόλις να έχουν σβήσει και να καπνίζουν και από κάτω να γράφεις "Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία των σπίρτων" :smash:

Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Εξαιρετικη etsap.

Βαλε καποια στοιχεια της ληψης αν θες.

Αυτα ειναι αντανακλαστικα...
Μου πηρε 3,5 μηνες μονο...
Λεω να ξεκαβαλλησω το μηχανακι μου...

HDR ειναι τελικα...

φραουλα

32097_396465442510_552897510_4869221_3424620_n.jpg

32097_396465452510_552897510_4869222_1816617_n.jpg

δυο φλας, το ενα ριχνει στο ασπρο φοντο απο πισω, και το δευτερο ριχνει κατω απο το ποτιρι, μεσα απο ασπρο χαρτι

Last edited:
φραουλα

δυο φλας, το ενα ριχνει στο ασπρο φοντο απο πισω, και το δευτερο ριχνει κατω απο το ποτιρι, μεσα απο ασπρο χαρτι

Πάρα πολύ ωραία Παύλε! :2thumb22sup:

Αν δεν υπήρχε και αυτό το ενοχλητικό πιτσίλισμα στο χείλος του ποτηριού.

Ναι, το ειδα μονο στο μονιτορ μετα:)
με το CS5 μαλλον θα εφευγε ευκολα:))

Παύλο, στην κανονική είναι sharp? Μου φαίνεται αρκετά μαλακή και μάλλον φταίει το resize...

Εξαιρετική σύνθεση κατα τα άλλα. Εσύ είσαι έτοιμος να τα στείλεις στα microstock, θα κανουν σουξέ αυτές!

πολυ sharp ειναι Αλεξ, ειδικα η πρωτη. Στη δευτερη μαλλον ηθελε πιο κλειστο διαγραγμα.Ο φακος ειναι οτι πιο sharp κυκλοφορει για την ολυ, και η 410 που εχω δεν εχει και δυνατο ΑΑ φιλτρο
ειναι το facebook μαλλον ,τις κανει resize και αυτο και τις χαλαει λιγο, απο κει τις εβαλα
Με τα μικροστοκ βαριεμαι να ασχοληθω:)))))

Είπες την μαγική λέξη, Facebook... Τις καταστρεφει πραγματικά! Εγώ έχω κατεβάσει τα πάντα απο κει, έχω αφήσει μονο μια για προφιλ.

Την είδα στο Flickr όπου έχεις δίκιο είναι μια χαρά!

μου τελιωνει ο χωρος στο φλικρ , ενω στο φασεμποοκ μπαινουν οσες θες:))
cheerz John!:)