Εάν κατάλαβα καλά , καπνίζοντας στο ίδιο μέρος κάθε μέρα περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή , ή οποία φυσικά κάποια στιγμή θα έρθει ..............................
Το "ίδια διαδρομή" που έγραψα , το εννοούσα πως αφήνοντας τον μικρό στο σχολείο , φεύγω σφαίρα κάνοντας την "ίδια διαδρομή" για το ήδη καθυστερημένο άνοιγμα του μαγαζιού , το μεσημέρι το ανάποδο , κλείνω βιαστικά για να προλάβω κάνοντας την "ίδια διαδρομή" να τον πάρω . Σε κανά δυο χρόνια (καλά να είμαστε) που θα πηγαίνει μόνος , θα έχω τον χρόνο να φεύγω πιο νωρίς από το σπίτι , για να απολαύσω πλέον την "ίδια διαδρομή" .
Βγαίνοντας από την πόλη κάθε μέρα , βλέπω τον ορίζοντα στο σημείο που έχει ήδη ξεπροβάλει ο ήλιος , σε εκείνο το σημείο υπάρχει θέα στον κάμπο (τυγχαίνουν μέρες που είναι μαγευτικά όμορφα τα χρώματα) , πήρα κάποια στιγμή μαζί μου την μηχανή για να αποθανατίσω την στιγμή , σταμάτησα το αυτοκίνητο για 5-10 λεπτά βγάζοντας φωτογραφίες με διάφορες ρυθμίσεις , εκείνη την ημέρα η φύση δεν μου έκανε την τιμή .
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν έφτασα στο μαγαζί και είδα πως με περίμεναν στο πάρκινγκ δύο πελάτες , δεν μπορείτε να φανταστείτε πως ένιωσα υποψιαζόμενος , μήπως αυτοί που περίμεναν να μου αφήσουν τα χρήματά τους , ερχόμενοι είχαν δει σταματημένο το αυτοκίνητο και εμένα να βγάζω φωτογραφίες "με την άνεσή μου" .
Μένει η Κυριακή ........................αφιερωμένη στην εκκλησία .....................................ή στο πρωινό χουζούρι εάν έχω ξαπλώσει αργά .
Συγγνώμη για το off topic και εάν σας κούρασα .