Snapshots-Still lifes

Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Εάν κατάλαβα καλά , καπνίζοντας στο ίδιο μέρος κάθε μέρα περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή , ή οποία φυσικά κάποια στιγμή θα έρθει ..............................

.

όχι, την ίδια ώρα την ίδια στιγμή το ίδιο δευτερόλεπτο ... είναι άλλη μέρα, άλλη στιγμή
οι παραστάσεις αλλάζουν, αλλά δεν τις βλέπουμε
ποιο πολύ στο ανέβασα για να πω ότι .... οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να αιχμαλωτίσεις τον χρόνο, την στιγμή, και ας γίνετε με "ρουτίνα"
κάθε φωτογραφία θα σου "γράφει" και άλλη ιστορία
πότε με ενδιαφέρον και πότε χωρίς
για μένα δεν εννοείτε μέρα χωρίς έστω μια φωτογραφία... ένα κλικ...
(να δεις και την ταινία όταν βρεις χρόνο, από τις λίγες αμερικάνικες ταινίες που μου άρεσαν)

Πως βγάζεις ο ένας τον ήλιο, πως τραβάς απο το αεροπλάνο ο άλλος, πως γυλίζουν τα τζάμια έτσι ο παρ' άλλος..

Να πω την αλήθεια μου αρέσει τόσο πολύ ο ήλιος που με τρελαίνει να βαράω κατακέφαλα και δεν έχω χάσει ποτέ καμία φωτογραφία. Εδω Παναγιώτη παίζει ρόλο κυρίως η επεξεργασία και πρέπει να είσαι μάγκας για να τα καταφέρεις με τις σκιές και τους τόνους.

Sunny by Costas S. T., on Flickr

Δεν το παιζω έξυπνος αλλα με την ρύθμιση της έκθεσης και του WB τις διορθώνω και έρχονται και ισορροπούν τα μεγάλα σκιερά με τα χρώματα. Αυτό είναι όλο

H περίπτωση σου δεν είναι τόσο απλή.
Από τη μία έχει σωστές βάσεις και τεχνικές από τη λήψη και από την άλλη φαίνεται ότι ξέρεις πολλά κόλπα στην επεξεργασία.
Αποτέλεσμα των δυο αυτών είναι οι πολύ ωραίες φώτο που μας δείχνεις.

Βγάζω σπυράκια όταν βλέπω flare λόγω του ιστορικού μου, αλλά το δικό σου ρε Κώστα είναι έρωτας!

Πω πω. Μεγαλη απογοήτευση. Δεν έχω δει ξανα τόσο χαλια Flares και δικαιολογημένα που στράβωσεις. Δεν διάβασα παρακάτω να δω που έφτασε αυτή η ιστορία αλλά ελπίζω να είχες κάποια καλή κατάληξη/εξελιξη

Μετά απο 2 ταξιδάκια αναψυχής στο service της Πορτογαλίας, η απάντηση ήταν ότι το κάνουν ΟΛΕΣ οι xz2 (αλλες περισσοτερο, αλλες λιγοτερο), κυρίως σε F7, F8. Συμβιβασμός.

Κρίμα πραγματικά. Τουλάχιστον σε όλα τα υπόλοιπα θέματα ελπίζω να είσαι ευχαριστημένος.

DSC_3933_zps9933c679.jpg

Τον πέθανες τώρα .............

Δημήτρη μη μασάς , θα τον φθάσουμε κάποια στιγμή ...............................εάν μείνει στάσιμος για πολύυυυυυ καιρό .

Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Δημήτρη μη μασάς , θα τον φθάσουμε κάποια στιγμή ...............................εάν μείνει στάσιμος για πολύυυυυυ καιρό .

Εδώ γελάμε! :flipout::flipout:

Αλλά δε μασάμε! :music-smiley-005: