Snapshots-Still lifes

Ρε συ Alex μας πούντιασες ...................νασαι καλά πάντως , μου θύμισες που ανέβηκα σε ένα τέτοιο κάπου στην Ελβετία το 2002 :a0210:.
 
Ακόμα χειμώνας είναι εμ... Χθες πάλι με χιονοθύελλα πήγα στην δουλειά!

Αυτή βέβαια είναι απο τις Αυστριακές Άλπεις, στην περιοχή Vorarlberg στο χιονοδρομικό κέντρο Montafon. Δεν έχει την αίγλη των γειτονικών Ischgl ή του St. Anton αλλά είναι οι πίστες του (και οι μή πατημένες διαδρομές) είναι εξαιρετικές! Τις επόμενες μέρες όπως θα σορτάρω το υλικό μου απο κεί θα ανεβάζω και άλλες φωτογραφίες!
 
Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Ακόμα χειμώνας είναι εμ... Χθες πάλι με χιονοθύελλα πήγα στην δουλειά!

Αυστριακές Άλπεις,

Ίσως και εγώ σε εκείνη την περιοχή να είχα ανέβει σε ένα τέτοιο , το ταξίδι περιελάμβανε Γερμανία / Αυστρία / Ελβετία και δεν θυμάμαι ακριβώς που , θα βρω φωτογραφία να σκανάρω και να ανεβάσω .
Δε σε ζηλεύω καθόλου τέτοια εποχή , έτσι ακριβώς με την φωτογραφία σου ήταν ο καιρός .............................αλλά ήταν αρχές Ιουνίου !!!
 
για τον τινιακο, που αν δεν κανω λαθος ειναι απο την Τηνο, με τσι πολλες τις εκκλησιες, αλλα ουτε για δειγμα δεν τις εχουμε δει.....


nikon Df 80-200mm 2.8 by fujitamam, on Flickr
 
Δεν ξερω αν ταιριαζει στην κατηγορια εδω...

Στην αναμονη λοιπον μεχρι να παραλαβω τσαντα πλατης (για να κουβαλαω φωτογραφικη), θα υποστούμε τα αποτελεσματα του κινητου....-bye-



Πρωι πρωι στην θαλασσα ...
(δεν ηξερα ποια να διαλεξω, η μια εχει καλυτερο καδρο, η αλλη καλυτερο φως...)
 

Attachments

  • 20150303_074939_picmonkeyed.jpg
    20150303_074939_picmonkeyed.jpg
    241.6 KB · Views: 149
  • 20150303_074431_picmonkeyed.jpg
    20150303_074431_picmonkeyed.jpg
    219.2 KB · Views: 150
μιρολες ειναι??:flipout:

Πανο η σχεσεις μου με την εκκλησια περνανε... κριση τα τελευταια 30 χρονια (οσα και τα χρονια του μνημονιου-γκξ σορυ του θεσμου)
και φοβαμαι μην πεσει καμια κεραμιδα στην κεφαλι μου...:AFADF0: