Snapshots-Still lifes

Beavis πολυ δυνατη.... μη μου πεις οτι ειναι hdr και αυτη, θα τα σκισω τα πτυχια μου....!!!! Απο επεξεργασια τι εκανες? Θα το πω κι εδω (στο ειπα και για τη μινιατουρα) ενα κλικ στα μαυρα -προσωπικα παντα- θα το ηθελα (ειναι θεμα και οθονης βεβαια τα σχόλια αυτα)...

Παιδια, χαιρομαι που σας αρεσε το ρολοι... ειναι κατι σαν φωτεινη πινακιδα, εξω απο ενα καταστημα που πουλαει... ρολογια !!!! Το φοντο παντως προεκυψε, εγω εβγαλα μονο το ρολοι...:idea:

Πολυ καλη οντως.Και ωραια ποιοτητα εικονας.

Ηλια και η δικια σου ειναι ομορφη εικονα ;-)

χαχα δημητρη εχω μια παρομοια στο shutterstock
αυτη κοπηκε
για την ιστορια ειναι τραβηγμενη απο το μπανιο του σπιτιου
στο πατωμα εχει μια τρυπα με led φωτισμο περιμετρικα μεσα εχει αυτα και ειναι κλεισμενο με τζαμι

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

ναι Ηλια,αλλα ειναι ψευτο HDR με το Topaz

τι είναι αυτο??
μοιαζει με αυτο που λενε hi key?

πάρα πολύ καλή δεν καταλαβαίνω γιατι την κόψανε!!!!
φοβήθηκαν την υπερφόρτωση του server και τις πωλήσεις!!!:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

τι είναι αυτο??
μοιαζει με αυτο που λενε hi key?

πάρα πολύ καλή δεν καταλαβαίνω γιατι την κόψανε!!!!
φοβήθηκαν την υπερφόρτωση του server και τις πωλήσεις!!!:music-smiley-005:

χαχαχα λες ε?ασε εχουν κοψει καποιες που τις θεωρουσα πολυ καλες και εχουν περασει αλλες πoυ τις ανεβασα για πλακα
ψευτοhdr εννοουσα οτι ειναι απο μια ληψη

πω, πολλες εχετε, εγω εχω καποθ 40-45 φωτος μονο, αλλα ολο το ξεχναω

Ο δημητρης μας ριχνει στα αυτια χαχαχα
εγω εχω δυο μειονεκτηματα,δεν εχω κλασσικες micro stock φωτογραφιες,εχω 99% ταξιδιωτικες,τοπια,κλπ αυτες δηλαδη που τραβαω ετσι και αλλιως
και επισης δεν εχω ποικιλια,εχω πολλες παρομοιες
απλα αφου τραβαω που τραβαω,αντι να τις κραταω στιν σκληρο μου τις ανεβασω και εκει και οτι βγει

εγω τα περισοτερα που τραβαω ειναι πορτρετα, και δεν κανουν αυτα, μονο κατι μακρο και αντικειμενα σε Studio, και κανα τοπιο που και που, απλα η δεν εχω χρονο να τις βαλω εκει η απλα βαριεμαι

ακολουθησε το παραδειγμα του netfalls-Remy Musser

You get to keep a copy of the photos, and there is no charge. In the modeling business, this is known as TFP (trading Time For Photos). I do ask that you sign a standard model release. Most of my work is with a digital camera. A typical shoot lasts about 2.5 hours.

If you don't fit any of the criteria above, consider purchasing a Modeling Portfolio Package.

* Who gets paid?

If I feel that the shoot will be mutually beneficial we might be able to do some TFCD / TFP

Please do not contact me asking me to pay you unless you are more famous than me, widely published or if I will gain more reputation by shooting you, then I will probably be paying you in one form or another.

I am a working Photographer. If you want images from me, like the ones you see in my portfolios, its going to cost you a very fair price.

© 2011 Netfalls | Remy Musser photography. All rights reserved. Admin

δηλαδη βαζει τα παντα αυτος εκει???
Δεν χρειαζεται να εχει αδεια απο τα μοντελα του?

δηλαδη βαζει τα παντα αυτος εκει???
Δεν χρειαζεται να εχει αδεια απο τα μοντελα του?

εχει αδεια ,το λεει (u sign a standard model release.)
σου λεει εσυ κρατας τις φωτο και φτιαχνεις το book σου και εγω τις πουλαω στο shutterstock
win-win

αααα, καταλαβα, θα δοκιμασω ετσι με τα επομενα μοντελα να δω τι θα μου πουν:)))