Snapshots-Still lifes

Sharpenedversion-47.jpg

δεν εχω προλαβει να τον τεσταρω στα δυσκολα,αλλα πρεπει να ειναι οκ η κοπια που πηρα (απο ελλαδα λιγο φθηνοτερα λογω μετρητων)
Μου αρεσει που ακομα και στο μισοσκοταδο το focus ειναι ταχυτατο και αρκιβες,και μου αρεσει και το bokeh του,κατι που δεν το περιμενα
αλλη μια απο το μπαλκονι σε φ/2]

Με την πρωτη ευκαιρια, γραψε και πως τα παει απο οξυτητα (κυριως) στα ανοιχτα διαφραγματα (και στα ακρα) και στο χρωμα, σε σχεση με τον 70-200... δινει τα ιδια εντυπωσιακα αποτελεσματα?

Ηλια θα σου πω λεπτομερειες σε λιγες μερες ,λεω να τον παρω βολτα σε κανενα νησακι
οξυτητα πολυ καλη απο το 1.4 στο κεντρο,στα ακρα ετσι και ετσι ( λιγο πολυ οπως τα λεει το photozone )
αλλα κλεινοντας λιγο διαφραγμα ειναι ξουραφι
για το χρωμα οπως σου ειπα θα γυρισω κανενα νησακι και με τους δυο και θα σου πω

αυτη ειναι στο 1.4, 320 iso, 1,6 sec, αν και θεοσκοτεινα κλειδωσε πολυ γρηγορα
_MG_4590.jpg

Οτι λέει ο Alex. Στου racer μου αρέσει και μετατροπη σε b/w

Και ένα ακόμα καλοκαιρινό snapshot σε τετραγωνο κάδρο

πιστεύω θα ''έδινε'' στη συγκεκριμένη φώτο να έχει κίνηση το μπαλάκι χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ταχύτητα..

Εννοείς πιο χαμηλη ταχύτητα και κάτι σαν "panning"?
Αν ναι δεν είναι καθόλου κακή ιδέα θα το δοκιμάσω αφού πρώτα μελετήσω το θέμα καθώς ακούγεται δύσκολο
Thanks

Last edited:
Μαλλον εννοουσε αργη ταχυτητα για να εχει φαντασματωδη (διαβασα το περιοδικο Φωτο:grandpa:) ουρα το μπαλακι...

Με την πρωτη ευκαιρια, γραψε και πως τα παει απο οξυτητα (κυριως) στα ανοιχτα διαφραγματα (και στα ακρα) και στο χρωμα, σε σχεση με τον 70-200... δινει τα ιδια εντυπωσιακα αποτελεσματα?

Ηλια αν και θα βγουμε εκτος θεματος εδω εχω να πω οτι τον ερωτευτηκα τον φακο
θα βαλω μερικες στις αναλογες κατηγοριες με λεπτομερειες ληψεις και σχολια
πιστευω οτι αν επρεπε να κρατησω εναν μονο φακο θα ηταν αυτος (και μετα ο 70-2000

Ηλια αν και θα βγουμε εκτος θεματος εδω εχω να πω οτι τον ερωτευτηκα τον φακο
θα βαλω μερικες στις αναλογες κατηγοριες με λεπτομερειες ληψεις και σχολια
πιστευω οτι αν επρεπε να κρατησω εναν μονο φακο θα ηταν αυτος (και μετα ο 70-2000

:flipout: γμτ με λαθος σειρα τα διαβαζω τα θεματα... τζαμπα οι ερωτησεις που εκανα στα άλλα...

Εκτος απο αυτους τους δυο, τι αλλους φακους εχεις ειπαμε.... ?