Snapshots-Still lifes

Λήψη από ψηλά...με E-PL1.

7936924502_69e06e2fa7_b.jpg

Περα απ'τη γεφυρα του Αδαμ, στη Νοτιο Κινα..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το βιντεοclip με το ´κουρο σιβο' (και τους εκπληκτικους στιχους του Καββαδια) ταιριαζει με τις παρακατω φωτο (Νικον Coolpix) του φορτηγου πλοιου με ροτα Κινα Αυστραλια.

DSCN1485.jpg

DSCN1421.jpg

Τι εγινε βρε παιδια? Ευχαριστω!! Δεν περιμενα να αρεσει. Απο ταπεινη compact ειναι, αλλα φαινεται οτι το θεμα παιζει σημαντικο ρολο τελικα.
Τις ανεβασα μονο και μονο επειδη μου θυμισε πολυ το βαπορι στο videoclip που εβλεπα σημερα το πρωι, και θυμηθηκα οτι εχω παρομοιο σκηνικο :))

Ησουν πανω δηλαδη.... πες και καμμια λεπτομερεια για το ταξιδι... Κινα Αυστραλια με τετοιο βαπορι πρεπει να ειναι εμπειρεια απο τις λιγες...

Ησουν πανω δηλαδη.... πες και καμμια λεπτομερεια για το ταξιδι... Κινα Αυστραλια με τετοιο βαπορι πρεπει να ειναι εμπειρεια απο τις λιγες...

Δεν μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση Ηλια. Απο 2.5 χρονων ειμαι πανω σε βαπορια και εχω ταξιδεψει απο τοτε αμετρητες φορες λογω του ναυτικου πατερα μου που ειχε την ευχερια να μας παιρνει οικογενειακως μαζι του πολυ συχνα.
Θα προσπαθησω να σκαναρω καποιες μονοδικες φωτο που εχω σε hard copy οπως πχ. καταθεση στεφανου(!) σε μνημειο του Kim Il Sung στη Βορειο Κορεα :))
Στο συγκεκριμενο βαπορι και στο συγκεκριμενο ταξιδι, πριν απο καιρο, ειμουν φιλοξενουμενος(!) αδερφικου Χιωτη φιλου που ηταν καπετανιος, με την αδεια της πλοιοκτητριας εταιρειας βεβαια.

DSCN1446.jpg

Το συναισθημα του να βρισκεσαι στο απεραντο του ωκεανου, μερα νυχτα, για μερες, με ολες τις καιρικες συνθηκες, ειναι πραγματικα μοναδικο και απλα δεν περιγραφεται!