Snapshots-Still lifes

Thx Doc.
Thx Teo.
Το μέγεθος πάντα είναι σχετικό.
Από την D300 στην D7000 μου φάνηκε μεγάλη η αλλαγή. Μετά οι D600/610/750 δεν είχαν μεγάλη διαφορά.
Η G5 όμως είναι μύγα μπροστά τους.

Μου αρέσει η διακριτική προσέγγιση στο θέμα, θα ήθελα να χώραγαν και τα κεφάλια στο 2ο πλάνο - αλλά τι να κάνουμε, όλα δεν γίνονται πάντα...

Διαφορετικές αλλά καλές οι τελευταίες... Ψηφίζω τις μπακέτες ως πρώην (πολύ πρώην) ντράμερ...

Διαφορετικές αλλά καλές οι τελευταίες... Ψηφίζω τις μπακέτες ως πρώην (πολύ πρώην) ντράμερ...

Μου αρεσε πολυ η καμπυλη που κανει το τυμπανο. Πολυ ωραιο καδρο! Φυσικα κ ο φωτισμος κ η εστιαση πολυ καλα!

Εγώ πάλι αξιώθηκα στα 50 μου να αποκτήσω αυτό που ποθουσα από τα 13 μου. Ας είναι πάντα καλά ο κουμπάρος -κολλητός που το θυμήθηκε και μου το έκανε δώρο στα γενέθλια.
Ευχαριστώ όλους σας για τα σχόλια.

Εγώ πάλι αξιώθηκα στα 50 μου να αποκτήσω αυτό που ποθουσα από τα 13 μου. Ας είναι πάντα καλά ο κουμπάρος -κολλητός που το θυμήθηκε και μου το έκανε δώρο στα γενέθλια.
Ευχαριστώ όλους σας για τα σχόλια.

Λυπάμαι τους γείτονές σου...

Άλλος την βλέπει ως εκφοβισμό και άλλος ως λητρωμό.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι οι Ελληνες θα χωριστούν για μια ακόμα φορά σε δύο αντίπαλα μέρη. Οχι αυτήν την φορά

Crossroad by Alex, on Flickr

Πηγές Καλλιθέας στην Ρόδο.

Έχω γίνει τεμπέλης στην επεξεργασία πλέον... Περασμα με την μια στο κινητό, και ανέβασμα/επεξεργασία απο την εφαρμογή του Flickr. Έχω και τα RAW αλλά αν δεν σκοπεύω να τυπώσω δεν τα κοιτάω τελευταία...

Μπά... ακόμα αργεί. Ήταν μόλις ενα ΠΣΚ αστραπή στην Ρόδο για έναν γάμο φίλων και ξεκλέψαμε λίγο χρόνο να κάνουμε και ένα μπάνιο. Διακοπές τον Αύγουστο και τις περιμένω πώς και πώς. Απο τα χριστούγεννα και μετά έχει εκτροχιαστεί το πρόγραμμά μου και πραγματικά μετράω τις μέρες να κάνω ένα διάλλειμα. Κάποια στιγμή αν βρώ την ευκαιρία ίσως παρουσιάσω και το πρότζεκτ που μου τρώει τόσο χρόνο, αν και δεν έχει καμια σχέση με φωτογραφία...

Με τι έχει σχέση;

Εχουμε ιδρύσει εναν σύλλογο, συγκεκριμένα τον Σύλλογο Ελληνων Ιατρων με σκοπό την υποστηριξη και οργανωση της ελληνικής ιατρικής κοινώτητας εδω (η μεγαλύτερη μετα την γερμανική), αλλα κυρίως την αναπτυξη φιλανθρωπικού εργου. Υποστηριζουμε το Κοινωνικό Ιατρειο Αθηνων, το χαμογελο του παιδιού, ξεκινάμε άμεσα και με το Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και τον εξαιρετικό Γιώργο Βήχα, με τον αυστριακό τον Έρβιν απο το griechenlandhilfe.at, σεμινάρια με ιατρικά θέματα για την ελληνική κοινοτητα για πρόληψη, διαβήτη, καρδιακά κλπ.
Επίσης συμμετοχή στην ενημέρωση της κοινής γνώμης για την ανθρωπιστική κρίση στην ελλάδα, για το ελληνικό brain drain κλπ. Δώσαμε συνεντευξη για το θέμα ώς και στους New York Times.
Όλα αυτά γίναν μέσα σε 6 μήνες περίπου. Είμαι πολύ περηφανός για όσα έχουμε κάνει (είμαι γραμματέας του συλλόγου και βασικό μέλος της ιδρυτικής και ηγετικής ομάδας) και έχουμε σκοπό να κάνουμε ακόμα περισσότερα, αλλά όλα αυτά πέρνουν χρόνο. Και δεν είναι οτι έχω και πολύ... Μεταξύ δουλειάς, εφημεριών, διδακτορικού και συλλόγου (και προσωπικής ζωής) πρέπει να κοιμάμαι μέσο όρο κάτω απο 4-5 ώρες το βράδυ το τελευταίο εξάμηνο...

Μετράω μέρες για διακοπές... Να βγάλουμε και καμια φωτογραφία με την ησυχία μας δλδ! :p :p :p