Snapshots-Still lifes

Πολύ ωραίες, Μίλτο και Κώστα, αν και εκ διαμέτρου αντίθετες ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης της κακοκαιρίας!

Σας ευχαριστώ

41255402180_881bc5579d_b.jpg
[/url]_IMG6375 approaching storm by Miltos Kostoulas, on Flickr[/IMG]

42347977544_3225ce5533_b.jpg
[/url]_IMG6380 by Miltos Kostoulas, on Flickr[/IMG]

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Για να μην λέτε οτι δεν είμαι της τέχνης :music-smiley-005: πήγα και σε γκαλερί

_6129122-1.jpg

Έβγαλες πολύ πράγμα γενικά Κώστα.
Αν έχεις χρόνο και διάθεση, δεν ξέρω σε ποιο νήμα, θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις δύο λόγια για το ταξίδι στη Ρωσία όχι απαραίτητα φωτογραφικά.

Διάθεση έχω, χρόνο δυστυχώς ελαχιστο, αρχικά είχα σκεφτεί να φτιάξω ένα νήμα όταν γυρίσω με τίτλο Μόσχα Αγία Πετρούπολη και να ανεβάσω εκεί τις φωτό με σχολιασμό, προτίμησα να μην το κάνω αφενός γιατί θα το έκανα μετά δηλαδή τώρα που δεν υπάρχει καθόλου χρόνος (έλειψα 12 ημέρες ούτε όλες τις φωτό δεν έχω δει, που να τις επεξεργαστώ κιόλας λίγο), αφετέρου γιατί ήθελα να σηκώσω φωτό σε διαφορα νήματα. Έτσι προτίμησα να ανεβάσω υλικό περισσότερο κατά τη διάρκεια του ταξιδιοϋ με jpeg επεξεργασμένα λίγο στο iPad Pro να βγαλει κα αυτό τα λ7 του και να πιέσω και τον εαυτό μου να προσέχει περισσότερο τα jpeg.
Θυμαμαι χαρακτηριστικά οτι τις πρώτες δυο ημέρες ημουν σε μόνιμο πανικό, δεν θυμόμουν καν τι ρυθμίσεις είχα σε κάθε μνήμη, τι είχα αποθηκεύσει στα κουμπιά κλπ.
Γενικά δεν έκανα όπως άλλες φορές πολύ κατάχρηση του κλείστρου, τραβηξα περίπου 1300 φωτό από τις οποίες αρκετες θα σβηστούν ως αδιάφορες, ελαφρά κουνημένες σε αργους χρόνους , διπλές κλπ. Υπολογίζω να κρατήσω γύρω στις 700-800 φωτογραφίες αν βρω τον απαραίτητο χρόνο να τις ξεδιαλεξω. Έχω και τη γυναίκα μου που μου έριξε στα αυτιά (έχει άλλες τόσες και εκεί θέλει ΠΟΛΥ ξεσκαρτάρισμα).

Εκείνο το απόγευμα έβρεχε αρκετά και οι περισσότεροι περαστικοί παρότι ήταν μούσκεμα από την βροχή έπαιζαν και με τα κύματα.
Κρίμα που δεν είχα την DSLR μαζί μου παρα μόνο το κινητό. Ωραία φάση όμως, το διασκέδασα και εγώ