ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ INFOCUS IN72

spyridy καλες προβολεςτα infocus απο προσωπικη εμπειρια που ειχα, ειναι αξιολογα μηχανακια

με αφορμη το thread,
κυριοι διαχειριστες και κυριε γενικε, δεν υπαρχει στο forum πεδιο στο οποιο μπορουμε να εκφραζουμε τα παραπονα μας προς τις εταιριες κατασκευης και τους αντιπροσωπους
παρα μονο threads τα οποια αναφερουν προβληματα απο μεμονωμενες περιπτωσεις.
μηπως ειναι καλη ιδεα να αναπτυχθει αντιστοιχη ενοτητα η οποια θα διευκολυνει τους καταναλωτες να επιλεγουν εκτος απο αποδοση (που ειναι τα περισσοτερα θεματα) και την ποιοτητα της κατασκευης και την εξυπηρετηση του αντιπροσωπου;

για ευνοητους λογους θα πρεπει να μιλαμε σε αυτην την ενοτητα συγκεκριμενα και με αποδειξεις για να περιοριστουν οι συκοφαντιες και αντιεπαγγελματικες συμπεριφορες

Επανέρχομαι (on topic)...

Νίκο Μπαβιόλη Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! Έκανα βήμα-βήμα ό,τι είπες, και ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ ορθό! Λύση δόθηκε, ο προβολέας πλέον λειτουργεί κανονικά!

Παρακαλώ πολύ όλα τα άσχετα με το πρόβλημα ποστ, είτε να μεταφερθούν, είτε να διαγραφούν, μιας και θεωρώ οτι μέσα απο αυτό το τόπικ δόθηκε λύση σε ενα πρόβλημα με τρόπο που δεν περιγράφεται κάπου αλλού, και κυρίως δεν περιγράφεται στο επίσημο site της κατασκευάστριας εταιρίας!

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά το Γιάννη, το Θοδωρή και το Νίκο για την πολύτιμη βοήθειά τους στο να λύσω το πρόβλημά μου!

Φιλικά
Γιάννης
Ξέχασα να ευχαριστήσω το Στάθη που ήταν ο πρώτος που μου έδωσε την ιδέα αναβάθμισης λογισμικού...

Κατα τα άλλα, θα παρακαλούσα ειλικρινά, κι επειδή ο τρόπος που υπέδειξε ο Νίκος (Μπαβιόλης) για αποτελεσματική αναβάθμιση, δεν υπάρχει (όσο έψαξα) γραμμένος κάπου αλλού, να καθαριστεί το παρόν τόπικ.

Νίκο αλήθεια, τι ακριβώς κάνει το πάτημα των πλήκτρων "<" & ">" όσο βάζεις την πρίζα στον προτζέκτορα?

Υ.Γ. Νίκο είχαμε συναντηθεί τότε που τον αγόραζα τον προβολέα απο τη Laserland, και είχαμε και κοινούς γνωστούς λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης! Τότε εγώ έγραφα στο παλιό φόρουμ ως Σπυριδάκης Γιάννης (εξ'ου και το spyridy σήμερα...).

Απάντηση: Re: ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ INFOCUS IN72

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά το Γιάννη, το Θοδωρή και το Νίκο για την πολύτιμη βοήθειά τους στο να λύσω το πρόβλημά μου!

Τέλος καλό όλα καλά φίλε μου. Καλές προβολές.