σοκ σε λεωφορείο

Κ τι να του κάνουμε βρε Κοκαρ ;
Ότι κ να είναι, δεν είμαι υπερ της θανατικής ποινής...

Ουτε εγω ειμαι υπερ της θανατικης ποινης για τα πιο πολλα αδικηματα αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση μια ηλεκτρικη καρεκλα θα ηταν οτι πρεπει.

Δυστυχώς αυτές οι "δικλείδες" υπάρχουν σε όλους τους τόπους, όλες τις χώρες......τι να πεις....το νόμισμα πάντα όμως έχει δύο όψεις....θα τα βρει μπροστά του σίγουρα...

Ουτε εγω ειμαι υπερ της θανατικης ποινης για τα πιο πολλα αδικηματα αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση μια ηλεκτρικη καρεκλα θα ηταν οτι πρεπει.
Όλοι κρινόμαστε από κάπου...ας μην το παίζουμε θεοί...ανεξάρτητα αν κάποιος πιστεύει κάπου ή όχι, το ότι το έκανε δεν σημαίνει ότι μας δίνει το δικαίωμα να του το κάνουμε κ εμείς.

το σίγουρο είναι ότι αν θα ξαναπάει στο νησί..........
δεν θα βρουν τίποτα να θάψουν από αυτόν !
θα πάρει ο κόσμος τον νόμο στα χέρια του !
σου θυμίζω τον πάτερα-τέρας-βιαστή του ιδιου του του παιδιου
που τον "φάγανε" οι άλλοι κρατούμενοι μέσα στην φυλακή !

Εάν δικαστεί και αποδειχτεί το ακαταλόγιστο στίς πράξεις του,θά εγκλειστεί σε Κλειστό Ψυχιατρικό Τμήμα απόπου δεν επιτρέπεται η έξοδος..
Το πιθανότατο να μην ξαναβγεί ποτέ.Για να ξαναβγεί χρειάζονται συγκεκριμένες διαδικασίες,πού ειναι εξονυχιστικές.Και επειδή ο´φόβος φυλάει τά έρμα´οι δικαστές συνήθως είναι πολύ προσεκτικοί στήν ´¨αρση τού εγκλεισμού...Με άλλα λόγια πιό εύκολα βγαινει κάποιος απο κανονικές φυλακές παρά απο τά κλειστά ψυχιατρικά τμήματα.
Το μεγάλο ερώτημα είναι οτι απο την στιγμή πού γνώριζαν πώς είναι πάσχων γιατί καμιά Δημόσια Κοινωνική Υπηρεσία δεν ανέλαβε την περίπτωσή του .
Ισως το κακό να είχε προληφθεί,γιατί κάποιος ειδικός θα μπορούσε να διαγνώσει τά σημαδια τής υποτροπής τη παθήσεως και νά τον είχαν στείλει γιά Νοσηλεία.
Σε αυτό το σημείο υπάρχουν ευθύνες.

Πριν καμποσα χρονια την πατησε ο γαμπρος μου.
Στην αρχη κυνηγουσε παπαδες στο δρομο και καποιες φορες τους βαραγε ...
Με φαρμακευτικη αγωγη ,που βεβαια σχεδιαζε με προσοχη η αδελφη μου για να μην παρει χαμπαρι, αφου μετα απο καιρο δεν τα επαιρνε πλεον τα χαπια, καπως το παλευε.
Στη συνεχεια επαθε καποια υποτροπη, μαλλον, και ξεφυγε τελειως.
Το αποκορυφωμα ηταν που τον προλαβα στο παρα πεντε, οταν με ενα τεραστιο μαχαιρι ειχε παρει το γιο του (6 ετων τοτε) σε ενα δωματιο για να " συζητησουν" !!!!
Εκει πλεον δεν ειχε ευγενειες. Ευτυχως σε καποια στιγμη μου ξεφυγε , και τη γλυτωσαμε και οι δυο.
Παρολα αυτα, η χειροτερη στιγμη της ζωης μου ηταν οταν ειδοποιησα την αστυνομια να τον παρουν. Τη σκηνη που τον επιασαν θα την εχω παντα μπροστα μου...
Να συμβει σε οικογενεια τετοια κατασταση, ειναι καθημερινος εφιαλτης.
Τι να πεις, δεν ειναι ετσι παντα. Αλλα αν παρουν αναποδες, μπορει να δεις τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Αλλοιμονο σε οσους ειναι κοντα...
Δυστυχως δεν ειναι για κοσμο..

Δράστης και θύμα είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο πριν από ένα χρόνο.
Αυτο τι σχεση εχει? Γιατι παρουσιαζεται κατ`αυτον τον τροπο? Τι σημασια εχει η επιλογη μορφης τελεσης του γαμου για να ειναι αξια λογου?

Για αυτό το καθίκι βέβαια βρέθηκε αμέσως εντατική... :furious3:
Ρε μήπως να αρπάξω και εγώ κανένα μαχαίρι και να αρχίσω να πετσοκόβω κεφάλια για να μου δώσουν σημασία;

Αχα.....με πολιτικό γάμο είσαι πουλάκι μου ????
εκκολαπτόμενος μανιακός δολοφόνος είσαι και δεν το ξέρεις !!! :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: σοκ σε λεωφορείο

χαχαχα!!!Ρε τι τραβάω, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα....:ernaehrung004::smash::Banane0:

Eτσι πού μάς πάει ο Kokar θα μάς βάλει να φορέσουμε νυφικό γιά σιγουριά:flipout::flipout:

Y.G.
Εχω και ένα ζευγάρι γόβες εφεδρικό...:fahne90::fahne90:

Re: Απάντηση: Re: σοκ σε λεωφορείο

Eτσι πού μάς πάει ο Kokar θα μάς βάλει να φορέσουμε νυφικό γιά σιγουριά:flipout::flipout:

Y.G.
Εχω και ένα ζευγάρι γόβες εφεδρικό...:fahne90::fahne90:

Τις καπαρώνω εγώ.....όποιος τις ζητήσει τον έφαγα!!!!!:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::afro:

Υ.Γ καλά η υπογραφή σου σκοτώνει!!!!Σπύρο