supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Οι συγκεκριμένοι είναι ακόμα το ΔΣ του σωματίου - ιδιοκτησία του forum ?Το ΔΣ αυτή τη στιγμή αποτελείται από τους
Παναγιωτίδη
Μανιάτη
Κρυωνά
Ποτακίδη
Τσίρο
Οι συγκεκριμένοι είναι ακόμα το ΔΣ του σωματίου - ιδιοκτησία του forum ?
Γιατί βλέπω ότι έχει φάει ban o ενας , ενώ έχουν περάσει και χρόνια χωρίς ανανέωση.
Ευχαριστώ.
Αφου μπανάρουμε το ΔΣ , φαντάσουμε τι μπορούμε να κάνουμε σ' εσένα .
Αφου μπανάρουμε το ΔΣ , φαντάσουμε τι μπορούμε να κάνουμε σ' εσένα .
Δεν ξέρω αν είχα αφήσει λάθος εντύπωση με την διατύπωσή μου, αλλά τεσπα να τι ακριβώς ισχύει.Αυτομπαναρεστε δηλαδή lol![]()
Οι συγκεκριμένοι είναι ακόμα το ΔΣ του σωματίου - ιδιοκτησία του forum ?
Γιατί βλέπω ότι έχει φάει ban o ενας , ενώ έχουν περάσει και χρόνια χωρίς ανανέωση.
Ευχαριστώ.
Αφου μπανάρουμε το ΔΣ , φαντάσουμε τι μπορούμε να κάνουμε σ' εσένα .
Παλαιότερα στο forum υπήρχε ονομαστική αναφορά των "ιδιοκτητών" (του ΔΣ δηλαδή) όπως θα δείς αν κοιτάξεις πιο πίσω.Τα ονόματα των μελών του ΔΣ αφορούν κυρίως τα μέλη του Σωματείου, έτσι δεν είναι; υπάρχει λόγος να δίδονται ονόματα, σε οποιονδήποτε τα ζητά; Υπάρχουν χιλιάδες μέλη του φόρουμ, πρέπει να δίδονται προσωπικά στοιχεία έτσι απλά, on air?
Εγώ πάντως θα ήθελα να υπάρχει έστω ανώνυμη αναφορά των ιδιοκτητών, με κάποιο nick στο forum πχ.
Εγώ πάντως θα ήθελα σίγουρα να υπάρχει κάποιου είδους αναφορά του ΔΣ , με κάποιο nick στο forum πχ ή email.
Ας σου απαντήσουν καλύτερα τα παιδιά που είναι φανατικοί αυτής της άποψης , και το έχουν κάνει πράξη βάζοντας και το όνομά τους στο forum, εγώ είμαι κάπου στην μέση.Ο λόγος για να υπάρχει αυτή η αναφορά ποιος είναι???
Παρακολουθώ την κουβέντα σε όλα τα θέματα που έχεις γράψει και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω ......
Ας σου απαντήσουν καλύτερα τα παιδιά που είναι φανατικοί αυτής της άποψης , και το έχουν κάνει πράξη βάζοντας και το όνομά τους στο forum, εγώ είμαι κάπου στην μέση.
Την παρέμβαση μου δές την απλά σαν σημεία των καιρών ... κλασικός πολίτης που αδιαφορούσε να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα και τον τρόπο λειτουργίας στην κυβέρνηση - το κόμμα τον εργασιακό του χώρο κλπ.
Δεν ήταν άσχημα γενικά αλλά τώρα αρχίζει να πονάει και προσωρινά αναθεωρούμε το "δε βαριέσαι" , την πλακίτσα, και αρχίζουμε σιγά-σιγά να ενδιαφερόμαστε για λεπτομέρειες που παλιά δεν κοιτάγαμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.