Σωματείο Avclub - ΙΔΡΥΘΗΚΕ !!!

Status
Not open for further replies.
Το ΔΣ αυτή τη στιγμή αποτελείται από τους
Παναγιωτίδη
Μανιάτη
Κρυωνά
Ποτακίδη
Τσίρο
Οι συγκεκριμένοι είναι ακόμα το ΔΣ του σωματίου - ιδιοκτησία του forum ?
Γιατί βλέπω ότι έχει φάει ban o ενας , ενώ έχουν περάσει και χρόνια χωρίς ανανέωση.

Ευχαριστώ.

Eχουμε πλέον νέους διοικητές.

Αλλά δεν λέμε ποιοί είναι.Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά,μέρες πούναι...

OK ... περιμένουμε να ξεπεραστεί το όποιο πρόβλημα και να είναι δυνατή πάλι η ανακοίνωση του ΔΣ.

Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Σωματείο Avclub - ΙΔΡΥΘΗΚΕ !!!

Γιατί βλέπω ότι έχει φάει ban o ενας , ενώ έχουν περάσει και χρόνια χωρίς ανανέωση.

Ευχαριστώ.

Αφου μπανάρουμε το ΔΣ , φαντάσουμε τι μπορούμε να κάνουμε σ' εσένα .

Re: Απάντηση: Re: Σωματείο Avclub - ΙΔΡΥΘΗΚΕ !!!

Αφου μπανάρουμε το ΔΣ , φαντάσουμε τι μπορούμε να κάνουμε σ' εσένα .
Αυτομπαναρεστε δηλαδή lol :D
Δεν ξέρω αν είχα αφήσει λάθος εντύπωση με την διατύπωσή μου, αλλά τεσπα να τι ακριβώς ισχύει.

Ιδιοκτήτης του φόρουμ είναι το Σωματείο (παρόν τόπικ) το οποίο έχει Δ.Σ
(εδώ το ΔΣ πριν 2 χρόνια, το νέο δεν έχει ανακοινωθεί δημοσίως)

Το Δ.Σ. ορίζει τη Γενική Διαχείριση ως Προϊσταμένη Αρχή του φόρουμ ... επίσης και όλη την Δ.Ο του forum.
(εδώ ολόκληρη η τελευταία Δ.Ο)

Το ΔΣ συμβούλιο δηλαδή δεν έχει κάποια άλλη διοικητική εξουσία στο forum , Αντίθετα η Γενική διαχείριση (Δημήτρης Ν.) έχει αναλάβει την λειτουργία του (συντονισμός θεμάτων, μετακινήσεις νημάτων σε κατάλληλες θεματικές ενότητες, πειθαρχικές διαδικασίες βάσει του Κανονισμού λειτουργίας κ.λ.π) επικουρούμενος από τους s.m. και τους moderators.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1218235#post1218235

ΥΓ
Με λίγα λόγια, δεν μπορεί να μπανάρει το ΔΣ, αλλά μπορεί οποιοδήποτε μέλος του forum ή της Δ.0 , ακόμα και αν αυτό είναι μέλος του Δ.Σ.

blizard μιας που ζητας να μαθεις τα εδω μεσα να σε ρωτησω κι εγω κατι ...

Εισαι γραμμενος με το ιδιο nickname και σε αλλα φορουμ ?

Ευχαριστώ.

Νομίζω, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, που δεν κάνω:
Το Καταστατικό Σύστασης και οι Τροποποιήσεις αυτού μπορούν να αναζητηθούν μέσω του οικείου Πρωτοδικείου. Εκεί, αναφέρονται και τα Ιδρυτικά Μέλη.
Τα ονόματα των μελών του ΔΣ αφορούν κυρίως τα μέλη του Σωματείου, έτσι δεν είναι; υπάρχει λόγος να δίδονται ονόματα, σε οποιονδήποτε τα ζητά; Υπάρχουν χιλιάδες μέλη του φόρουμ, πρέπει να δίδονται προσωπικά στοιχεία έτσι απλά, on air?

Τα ονόματα των μελών του ΔΣ αφορούν κυρίως τα μέλη του Σωματείου, έτσι δεν είναι; υπάρχει λόγος να δίδονται ονόματα, σε οποιονδήποτε τα ζητά; Υπάρχουν χιλιάδες μέλη του φόρουμ, πρέπει να δίδονται προσωπικά στοιχεία έτσι απλά, on air?
Παλαιότερα στο forum υπήρχε ονομαστική αναφορά των "ιδιοκτητών" (του ΔΣ δηλαδή) όπως θα δείς αν κοιτάξεις πιο πίσω.

Και γενικά υπήρχε (ή υπάρχει) μια νοοτροπία ακόμα και πολλά από τα μέλη του Δ.Ο να βγαίνουν με πραγματικό όνομα, (παροτρύνσεις σε υπογραφές κλπ)

Δεν γνωρίζω αν θέλεις την γνώμη μου για το θέμα ή απλά κάνεις κάποιο σχόλιο ... έχει πολλές παραμέτρους και δεν ξέρω αν επιτρέπετε και να συζητηθεί.
Εγώ πάντως θα ήθελα σίγουρα να υπάρχει κάποιου είδους αναφορά του ΔΣ , με κάποιο nick στο forum πχ ή email.

Last edited:
Εγώ πάντως θα ήθελα να υπάρχει έστω ανώνυμη αναφορά των ιδιοκτητών, με κάποιο nick στο forum πχ.

Ο λόγος για να υπάρχει αυτή η αναφορά ποιος είναι???

Παρακολουθώ την κουβέντα σε όλα τα θέματα που έχεις γράψει και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω ......

Εγώ πάντως θα ήθελα σίγουρα να υπάρχει κάποιου είδους αναφορά του ΔΣ , με κάποιο nick στο forum πχ ή email.

εγώ θα ήθελα ένα ελικόπτερο...

Εγώ ρώτησα στο λεωφορείο κάποιον σήμερα τι ώρα είναι, κι αυτός έβγαλε το στυλό του, τον κοίταξε προσεκτικά και μου απάντησε "Παρασκευή φίλε, εδώ κατεβαίνω!", και έφυγε στην επόμενη στάση!!!
Γιατρέ μου είμαι καλά?, θα ζήσω???

Οι ιδιοκτήτες του φόρουμ είναι όλα τα μέλη του Σωματείου, όχι μόνο το Δ.Σ. του Σωματείου.

Παρόλα αυτά, ούτε εγώ βλέπω κάποιο ιδιαίτερο νόημα στην κουβέντα.

Ότι έχει να κάνει με το φόρουμ, είναι πρωταρχικά αρμοδιότητα της Γ.Δ.

Το Δ.Σ. δεν έχει άμεση σχέση.

Ο λόγος για να υπάρχει αυτή η αναφορά ποιος είναι???

Παρακολουθώ την κουβέντα σε όλα τα θέματα που έχεις γράψει και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω ......
Ας σου απαντήσουν καλύτερα τα παιδιά που είναι φανατικοί αυτής της άποψης , και το έχουν κάνει πράξη βάζοντας και το όνομά τους στο forum, εγώ είμαι κάπου στην μέση.

Την παρέμβαση μου δές την απλά σαν σημεία των καιρών ... κλασικός πολίτης που αδιαφορούσε να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα και τον τρόπο λειτουργίας στην ΕΕ - κυβέρνηση - κόμμα τον εργασιακό του χώρο κλπ.
Δεν ήταν άσχημα γενικά αλλά τώρα αρχίζει να πονάει και προσωρινά αναθεωρούμε το "δε βαριέσαι" , την πλακίτσα, και αρχίζουμε σιγά-σιγά να ενδιαφερόμαστε για λεπτομέρειες που παλιά δεν κοιτάγαμε.

Last edited:
Απάντηση: Re: Σωματείο Avclub - ΙΔΡΥΘΗΚΕ !!!

Ας σου απαντήσουν καλύτερα τα παιδιά που είναι φανατικοί αυτής της άποψης , και το έχουν κάνει πράξη βάζοντας και το όνομά τους στο forum, εγώ είμαι κάπου στην μέση.

Την παρέμβαση μου δές την απλά σαν σημεία των καιρών ... κλασικός πολίτης που αδιαφορούσε να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα και τον τρόπο λειτουργίας στην κυβέρνηση - το κόμμα τον εργασιακό του χώρο κλπ.
Δεν ήταν άσχημα γενικά αλλά τώρα αρχίζει να πονάει και προσωρινά αναθεωρούμε το "δε βαριέσαι" , την πλακίτσα, και αρχίζουμε σιγά-σιγά να ενδιαφερόμαστε για λεπτομέρειες που παλιά δεν κοιτάγαμε.

Σόρρυ βρε αδερφέ που ρωτάω, αλλά, τον Βέλτσο τι τον έχεις?

Status
Not open for further replies.