BIOS
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 15,781
Εμένα μου ήρθε η ξυλόσομπα και την έχω καταβρεί!
:2thumb22sup:
Μακάρι να την ευχαριστηθείς. Πες μας κι εντυπώσεις σε λίγες μέρες... Εχετε μοιράσει δίκαια τις βάρδιες θερμαστή/καθαριστή ?

Μακάρι να την ευχαριστηθείς. Πες μας κι εντυπώσεις σε λίγες μέρες... Εχετε μοιράσει δίκαια τις βάρδιες θερμαστή/καθαριστή ?)
θα καεί το πελεκούδι?![]()
Τέταρτη μερα και η σομπα υγραεριου ειναι, χωρις καμμια δοση υπερβολης,ανυπαρκτη οσφρητικα
στο σπιτι.
Μενει να δουμε τι θα συμβει, οταν τελειωνει η μπουκαλα.
Παντως ,κακα τα ψεματα,η δουλεια που κανουν οι θερμοπομποι ειναι εξαιρετικη....μια καλη ερωτηση βεβαια ειναι ,ποσο θα μας παει το μαλλι.....οψομεθα!!!!
Άντε θα έρθει και τα Χριστούγεννα ο Τάσος και όταν δεν τον γυρνάω σε *χιονισμένα βουνά και παγωμένες λίμνες (αλήθεια λέω), θα ζεσταίνεται και λίγο!
* ρωτήστε τον τι τράβηξε πέρυσι στα 1500+ υψόμετρο με χιόνι, πάγους και -18 (νωρίς βραδάκι ήταν) :ADFADF1:
Πολύ όμορφη είναι όντως, Στο λινκ διάβασα, 2κιλά ξύλα την ώρα. Αυτό έρχεται περίιπου 16 κιλά στο 8ωρο (μέσος χρόνος). Δηλαδή 2 τόνους το τετράμηνο . Με 120Ε ο τόνος, έχεις βγάλει όλο τον χειμώνα με 240Ε - άντε 300Ε. Κάνεις απόσβεση της αγοράς απο τον 1ο χρόνο κιόλας. Ωραίος.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όταν "πάρει" καλά, δεν βγάζει καθόλου ορατό καπνό έξω από την καμινάδα.
Προφανώς καίει και τα καυσαέρια.
για σύγχρονα σπίτια δεν ξέρω παιδιά.
Σε παλιά σπίτια με φυράδες στις πόρτες και παράθυρα ΟΚ.
Σε σύγχρονα που φρακάρουν αεροστεγώς με διπλά κουφώματα με τσιμούχες μια τέτοια σόμπα μπορεί να σου ρουφήξει όλο τον αέρα του σπιτιού.
Υπάρχει ένα σημείο και στα σύγχρονα σπίτια που δεν σφραγίζει.![]()
Η εξώπορτα συνήθως έχει "χαραμάδα" στο κάτω μέρος της! Τραβάει λοιπόν τον αέρα που χρειάζεται από το κλιμακοστάσιο.
Και απο τα δύο έχεις? Πόσα βατ οι θερμοπομποί?
Απο υγρασία λόγω της σόμπας πως πάτε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.