Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σόμπα υγραερίου ή καλοριφέρ?
Ήταν τσι μοδός να φτιάχνονται τζάκια στα καινούργια σπίτια.
Τα περισσότερα βέβαια ήταν διακοσμητικά...
Αφού αγοράσει ο κόσμος φέτος ξύλα και ενεργειακές κασέτες (έτσι για να κινηθεί η αγορά) θα απαγορεύσουν την καύση ξύλου (αν και νομίζω ότι ήδη απαγορεύεται στην Αθήνα) για να αγοράσει ο κόσμος πελλετοκαυστήρες του χρόνου...
Ε... Σε δύο τρία χρόνια θα πέσει πάλι το πετρέλαιο. Αφού θα έχει πάρει τα πάνω της η αγορά και θα έχουμε ανάπτυξη στον τομέα ξύλο/πέλλετ και θα έχουν καταφέρει ακόμη μία φορά να μας πάρουν τα λεφτά...
Και ο κόσμος θα χαίρεται και θα χειροκροτά ακόμη μία φορά...
μάναμ ο κώλος μας καίγεται....
+1 εκαστος.
Αντε, να σας πω κι εγω τι κανω με το θεμα θερμανση φετος, να δειτε οτι υπαρχουν και χειροτερα.
Ειχα αποφασισει, επειδη τη βλεπω τη δουλεια να εξελισσεται οπως μας λεει ο βαμπιρος απο πανω,
να δοκιμασω να δω πως βγαινει η σαιζον με αγορες μικρου κοστους και συνεπως ρισκου, που να βασιζονται
στον ηλεκτρισμο. Η λογικη ηταν οτι αφενος μενω μονος μου, οποτε μου αρκει να ζεσταινω ενα δωματιο τη φορα και αφετερου αν δωσεις πολλα λεφτα για να πας απο το πετρελαιο σε οτιδηποτε αλλο, υπαρχει
το σοβαρο ενδεχομενο σε κανα δυο χρονια να μεινεις με την "επενδυση" στο χερι.
Παρηγγειλα λοιπον ενα κονβεκτορα απο γνωστο ιντερνετομαγαζο και μια σομπα αλογονου
απο αλλο, ωστε να συγκρινω και τις 2 τεχνολογιες και να δω τι μου κανει. Ολα αυτα πριν 3 βδομαδες.
Ο κονβεκτορας δεν εχει ερθει ακομα! Η σομπα κατεφθασε, αλλα χαλασμενη, οποτε την εστειλα πισω,
παρηγγειλα καινουρια και μετα απο μερες εμαθα οτι η εκ νεου παραγγελια μου ειχε χαθει!
Τωρα λοιπον ειμαι στη φαση που περιμενω τον κονβεκτορα και τα λεφτα που εδωσα για τη σομπα.
Και αρχιζουν και τα κρυα.
@#$@%#$