supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
χμμμ σημαίνει δεν το έχω δαμάσει ακόμα.
είναι λίγο ρίσκο τα μηχανάκια αυτά αν θα ταιριάξουν ΑΚΡΙΒΏΣ με το τζάκι.
Και φυσικά όχι από άποψης διαστάσεων να χωράνε μέσα.
Πρέπει
α. να μπορούν να μπούν μέσα ώστε να επιτρέπουν την τοποθέτηση ξύλων ακριβώς κάτω από την έξοδο καμινάδας
β. Τα ακροφύσια να βγαίνουν αρκετά μπροστά από την είσοδο του τζακιού
γ. Το τζάκι να τραβάει σωστά (σχεδόν τέλεια)
δ. πρέπει να φροντίζεις τα ξύλα να είναι κατανεμημένα σωστά ώστε να αγκαλιάζουν όλα τα 5 ακροφύσια
αλλιώς:
τα ξύλα δεν στέκονται όρθια σε σχήμα Λ όπως πρέπει για να ανάψουν σωστά
Υπάρχει σχετική δυσκολία να μετακινούνται τα ξύλα (καθώς καίγονται και αλλάζουν σχήμα) και να πηγαίνουν εκεί που ΘΕΛΕΙΣ
τα ξύλα πέφτουν και βολτάρουν πηγαίνοντας προς την είσοδο του τζακιού και καπνίζουν. Και αν τα ακροφύσια είναι κοντά αντί να πάει ο καπνός προς την καπνοδόχο υποβοηθούν τον καπνό προς το δωμάτιο.
Επίσης ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ το δ. Υπάρχει φόβος 3 ακροφύσια να βγάζουν καυτό και 2 κρύο αέρα.
Δεν ξέρω....
πρέπει να βρώ το χούι του.
Το είδα σε γείτονα που ζέσταινε 60 τετραγωνικά σαλοκουζίνα άνετα και το αποφάσισα αμέσως.
Το Σάββατο σε μένα τα είδα όλα. Μου ανέβηκε η πίεση στο 25....
είναι λίγο ρίσκο τα μηχανάκια αυτά αν θα ταιριάξουν ΑΚΡΙΒΏΣ με το τζάκι.
Και φυσικά όχι από άποψης διαστάσεων να χωράνε μέσα.
Πρέπει
α. να μπορούν να μπούν μέσα ώστε να επιτρέπουν την τοποθέτηση ξύλων ακριβώς κάτω από την έξοδο καμινάδας
β. Τα ακροφύσια να βγαίνουν αρκετά μπροστά από την είσοδο του τζακιού
γ. Το τζάκι να τραβάει σωστά (σχεδόν τέλεια)
δ. πρέπει να φροντίζεις τα ξύλα να είναι κατανεμημένα σωστά ώστε να αγκαλιάζουν όλα τα 5 ακροφύσια
αλλιώς:
τα ξύλα δεν στέκονται όρθια σε σχήμα Λ όπως πρέπει για να ανάψουν σωστά
Υπάρχει σχετική δυσκολία να μετακινούνται τα ξύλα (καθώς καίγονται και αλλάζουν σχήμα) και να πηγαίνουν εκεί που ΘΕΛΕΙΣ
τα ξύλα πέφτουν και βολτάρουν πηγαίνοντας προς την είσοδο του τζακιού και καπνίζουν. Και αν τα ακροφύσια είναι κοντά αντί να πάει ο καπνός προς την καπνοδόχο υποβοηθούν τον καπνό προς το δωμάτιο.
Επίσης ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ το δ. Υπάρχει φόβος 3 ακροφύσια να βγάζουν καυτό και 2 κρύο αέρα.
Δεν ξέρω....
πρέπει να βρώ το χούι του.
Το είδα σε γείτονα που ζέσταινε 60 τετραγωνικά σαλοκουζίνα άνετα και το αποφάσισα αμέσως.
Το Σάββατο σε μένα τα είδα όλα. Μου ανέβηκε η πίεση στο 25....