Ελπίζω τα παραπάνω να τα γνωρίζετε και να μην τα εκθειάζετε τα Toy απλά για να πουλήσει μία αγγελία..Δεν τα έχω ακούσει αρκετά και δεν ξέρω εάν παίζουν τόσο καλά όσο σχολιάζουν οι φίλοι παραπάνω.Αλλά ρε παιδιά πριν την αγγελία ούτε ένας δεν είχε πει κουβέντα για την εν λόγω εταιρία και αυτό μου φαίνεται τώρα κάπως..(ίσως κακώς)
Και τα τρέχοντα ηχεία είναι καλά σε γενικές γραμμές και ανταγωνιστικά αλλά για μένα δεν έχουν τον ήχο των παλιών.Φυσικά η σειρά Homage όπως έγραψα και παραπάνω σκοτώνει.
Υ.Γ: Δεν είχα πραγματικά καμία διάθεση να προσβάλλω κανέναν, αλλά η άποψή μου δεν αλλάζει..
H αγγελία αποσύρθηκε, δεν υπάρχει πλέον. Στεναχωριέμαι και μόνο που πέρασε αυτή η σκέψη από το μυαλό σου (αλλά αφού έγινε, καλά έκανες και το έγραψες).
Όλο και θα υπάρχουν νέα ηχεία και ηχεία που δεν θα έχουν σχολιαστεί. Ειδικά στις μέρες μας, λόγω οικονομική κρίσης, η αγορά έχει στενέψει (πωλούνται λιγότερα νέα ηχεία) και ίσως να γράφονται λιγότερα πράγματα για αυτά. Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά σε μια παρουσίαση.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν διαφωνίες και διάφορες.... ίντριγκες. Παρεούλα να κάνουμε και να περνάμε καλά.
Υπάρχουν πολλά καλά ηχεία και σίγουρα εδώ είναι όλοι ευπρόσδεκτοι για να μας γράψουν δυο λόγια.
Έχεις πρόσκληση για καφέ και χαλαρή ακρόαση !
Υ.Γ ζητώ συγνώμη αν αυτή η παρουσίαση που έκανα με την ευκαιρία της
απόσυρσης της αγγελίας ήταν αντιαισθητική και άκομψη. Ήθελα να γράψω απλά δυο λόγια για να βοηθήσω κάποιους φίλους που ίσως ψάχνονται (γι αυτό υπάρχει και το φορουμ νομίζω, αλληλοβοήθεια και μετάδοση γνώσεων και εμπειρίας).
Κάποιοι μελλοντικοί χρήστες θα την βρουν ενδιαφέρουσα.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, υπάρχουν υπέροχα ηχεία σε αυτή την κατηγορία τιμής όπως τα
PROAC, ATC, LEEMA, XAVIAN, AUDIOVECTOR, FOCAL, AUDIO SPECTRUM, MARTIN LOGAN, MAGNEPAN, B&W, KLIPSCH,. HECO, DUEVEL, TANNOY, WATERFALL, KEF, TRIANGLE, USHER, OPERA, ELAC, EPOS, MAGNAT, PSB, TOTEM, AURUM CANTUS, CABASSE, DALI, DYNAUDIO κ.ά που θα μπορούσε κάλλιστα να προτιμήσει κανείς εκτός από τα sonus faber.
Υ.Γ 2
Ζητώ ταπεινά συγνώμη αν έκανα κάποιους να σκεφτούν ότι έγινε επίτηδες από μέρους μου.
Από πλευράς μου δεν υπάρχει καμμία παρεξήγηση! :ernaehrung004: