--- Sony 2009 LCD's ---

Άρα, με WCG μόνο καλύπτουμε το CIE τρίγωνο, ε; Αν και υποψιάζομαι ότι εδώ έχει βάλει το χεράκι της και η επεξεργασία χρώματος που έπεσε στα 8 μπιτ από 10... Κοίτα που φτάσαμε να θέλουμε το extended για να καλύψουμε το standard :flipout:

Παει και η Sony...Philips γινανε και αυτοι...:flipout:

Χαλανε το χρωματικο τριγωνο και μετα διαφημιζουν "blur reduction" για να χρυσωσουν το χαπι...-bye-

το ανεφερα αυτο σχετικα με τα γραφηματα,η ουσια ειναι ομως οτι δεν φαινεται στην πραξη και αυτο συμβαινει λογω BE3

Geo εχεις ακουσει τιποτα για κανα καινουργιο μοντελο της Sony με Side LED?

Τα αντιστοιχα της samsung σαρωνουν στην Αμερικη. Μελος του AVsforum πουλησε μια Kuro για να παρει μια B7100.

Προφανως κατι θα βγει και απο κει.αλλωστε ηδη εχει ενα στην γκαμα της

Μελος του AVsforum πουλησε μια Kuro για να παρει μια B7100.

Μου φαίνεται λείπουν πολλές βίδες, όχι μόνο μια... :flipout:
Και να ήταν τουλάχιστον σειρά 9000...

Σύμφωνα με το παράκατω άρθρο, η Sony έχει χάσει έδαφος στις τηλεοράσεις με LED Backlight λόγω της αρχικής επιλογής της να κινηθεί στην λύση των RGB.

Tα RGB led ειναι καλυτερα σε πολλους τομεις αλλα αυξανουν τοσο το κοστος οσο και την περιπλοκοτητα μιας τηλεορασης.

Νικη της Sony 46W5500 εναντια σε Panasonic 46G10 στo συγκριτικο του Γερμανικου περιοδικου "Homevision"...

http://www.testberichte.de/a/fernseher/magazin/video-homevision-5-2009/153246.html

Δεν ξερουμε ομως τις ακριβεις λεπτομερειες γιατι το site αυτο δημοσιευει μονο επιγραμματικα τα αποτελεσματα.

Την Τετάρτη έτυχε να βρεθώ στα ΜΜ Λάρισας, όπου είχαν δίπλα-δίπλα μία 40V5500 και μία 40W4000. Είχα την ευκαιρία να παίξω και με τα τηλεκοντρόλ, οπότε τις "έφερα" στις ίδιες ρυθμίσεις και είπα να κάνω ένα μίνι συγκριτικό 5 λεπτών... :D

Το ευχάριστο είναι πως τα πάνελ είναι μάλλον βελτιωμένα, στις συνθήκες φωτισμού του καταστήματος μου στάθηκε αδύνατο να εντοπίσω χρωματικές διαφορές μεταξύ του 8μπιτου πάνελ της καινούριας και του 10μπιτου της παλιάς (ενώ η V4000 είχε αρκετή διαφορά από την W4000, που ήταν 8 και 10 bit αντίστοιχα στην ίδια γενιά).

Το δυσάρεστο είναι πως, τουλάχιστον στην εγκατάσταση του συγκεκριμένου καταστήματος, η επεξεργασία για το τηλεοπτικό της V5500 μου φάνηκε αρκετά χειρότερη από της W4000 (μου θύμισε πολύ την έντονα soft εικόνα της W2000 στον ίδιο τομέα). :violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Επίσης, αν και λεπτότερη η V5500, σαν φινίρισμα και ποιότητα υλικών και συναρμολόγησης είναι εμφανώς κατώτερη της W4000...

Last edited:
Εγω ειδα την W5500 , γραφω καποια πραγματα εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=43196

Επαιζε HD ομως οποτε δεν μπορω να μιλησω για τηλεοπτικο σημα. Σε HD demo (1080/60i) μου φανηκε να ειναι στα επιπεδα W4000/W4500 χωρις η χρηση 8 bit panel να εχει καποια εμφανη επιπτωση στην ποιοτητα της εικονας.

triluminos-450x289.jpg

-Sony Triluminos Explained-

Εμένα η μεγάλη μου απορία είναι πως καταφέρνουν και βγάζουν λευκό, με τόσο μεγάλη απόσταση που έχουν τα LED μεταξύ τους. Πρέπει να έχουν πολύπλοκο διαχυτή φωτός μπροστά από τα LED...

Εμένα η μεγάλη μου απορία είναι πως καταφέρνουν και βγάζουν λευκό, με τόσο μεγάλη απόσταση που έχουν τα LED μεταξύ τους. Πρέπει να έχουν πολύπλοκο διαχυτή φωτός μπροστά από τα LED...

Tα LED στο βιντεο ειναι σε μεγεθυνση. Στην πραγματικοτητα ειναι πολυ μικροτερα και αρα σε μικρη αποσταση γινεται λευκο το φως.