--- Sony 2009 LCD's ---

Ελπίζω να μην είναι μόνο αυτά τα μοντέλα του 2010, και να δούμε και κάτι άλλο...

αα φοβερη πηγη ο μανος.Τι εμπηστικες δηλώσεις ειναι αυτες?και συνομωσιες και ιστοριες,φυκια για μεταξωτες κορδελες.Επειδη θελει να παρει hits και να θεωρειται οτι αποκαλυπτει γραφει και καμια π@παρια.Ακου κει θα σταματησουν την εξελιξη των τηλεορασεων.Ειναι για γελια αυτη η προταση

Όπως έγραψα για την τελευταία επίσκεψη σε ένα πλαίσιο, η Ζ δεν είναι άσχημη σαν εικόνα. Απλά οι στυλιστικές επιλογές της σόνυ (με αυτό το draw the line διαφανές πλαίσιο) είναι με διαφορά ότι πιο άσχημο βγαίνει σε τηλεόραση (στα δικά μου μάτια).

Όμως πέρα από το τι θα πάρω εγώ (που είμαι και λίγο αναποφάσιστος :flipout:) είναι πολύ κακό να σταματήσει η βελτίωση στην ποιότητα απεικόνισης...

αα φοβερη πηγη ο μανος.Τι εμπηστικες δηλώσεις ειναι αυτες?και συνομωσιες και ιστοριες,φυκια για μεταξωτες κορδελες.Επειδη θελει να παρει hits και να θεωρειται οτι αποκαλυπτει γραφει και καμια π@παρια.Ακου κει θα σταματησουν την εξελιξη των τηλεορασεων.Ειναι για γελια αυτη η προταση

Πέρα από το τι λέει ο Μάνος, περιμένουμε να δούμε τα νέα μοντέλα που θα βγουν του χρόνου. Αν δεν δούμε νέα μοντέλα, τότε έχει δίκιο ο Μάνος. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην σόνυ, αλλά σε όλες τις εταιρίες...

Σιγα μην σταματησει η εξελιξη νεων μοντελων...αυτο ειναι αστειο να λεγεται για οποιαδηποτε μαρκα...

Απλως η Sony και η Samsung θα πηγαινουν σε αλλαγη μοντελων καθε χρονο αντι για καθε 6 μηνες που ηταν μεχρι τωρα...οπως δηλαδη κανουν τωρα αλλες εταιρειες οπως Panasonic , LG , Philips κτλ.

Ποιες είναι οι εταιρίες που αλλάζουν μοντέλα κάθε 6 μήνες; Έχεις παράδειγμα μοντέλων; Νομίζω δεν ισχύει αυτό που λες...
Όλοι κάθε χρόνο αλλάζουν μοντέλα...

Ποιες είναι οι εταιρίες που αλλάζουν μοντέλα κάθε 6 μήνες; Έχεις παράδειγμα μοντέλων; Νομίζω δεν ισχύει αυτό που λες...
Όλοι κάθε χρόνο αλλάζουν μοντέλα...

H Sony το εκανε αυτο τα τελευταια χρονια , ξεκινωντας απο τις σειρες V2000 , S2000 το 2004 , η μια σειρα παρουσιαζοταν Απριλιο-Μαιο και η αλλη Σεπτέμβρη...πχ. περυσι V4000 , W4000 κτλ. τον Μαιο και V4500 ,W4500 κτλ. Φθινοπωρο...

Επισης η Samsung παρουσιαζε παντα δευτερη σειρα μεσα στο Καλοκαιρι χωρις ομως να καταργει την πρωτη σειρα (απλως εριχνε τις τιμες στα "παλιοτερα" μοντελα) πχ. Α656 , Α756 , Α856 , Α956...

Πέρα από το τι λέει ο Μάνος, περιμένουμε να δούμε τα νέα μοντέλα που θα βγουν του χρόνου. Αν δεν δούμε νέα μοντέλα, τότε έχει δίκιο ο Μάνος. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην σόνυ, αλλά σε όλες τις εταιρίες...
μα αυτο λεω,θα δουμε σιγουρα μοντελα,ο μανος ετσι πως τα γραφει υπονοει εγκαταλειψη της τεχνολογιας!!!

Φίλε lx911, καλωσόρισες στην παρέα μας και καλή συνέχεια... -bye-

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις στα ελληνικά, καθώς τα greeklish απαγορεύονται από τον κανονισμό του forum...

Re: Απάντηση: --- Sony 2009 LCD's ---

Από τη πρώτη στιγμή, είχα την απορία που είναι τα ηχεία σ' αυτή τη TV. Είχα πιάσει κάτι "γρίλιες" από κάτω, με το χέρι, όταν την είχα δει από κοντά, αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Τόσα λεφτά πάντως και - όπως λέει το review - παίρνεις χάλια ήχο.

Sony-Z5500-enceinte.jpg

Όλες οι τηλεοράσεις, χάλια ήχο έχουν...

Ειδικά οι Plasma/LCD που δεν έχουν και χώρο για κανένα πιο "σοβαρό" ηχείο...

Ακομα ενα internet review, οπου οι καινουργιες Sony δυστυχως χανουν ενα αστερι απο τα πεντε στην ποιοτητα εικονας λογω εντονου clouding.

That's the angle that allows a little bit of light to escape from the sides, which gives the impression that you can see clouding.

Give the impression=Δινει την εντυπωση

Αλλο το ενα και αλλο το αλλο...

That's the angle that allows a little bit of light to escape from the sides, which gives the impression that you can see clouding.

Give the impression=Δινει την εντυπωση

Αλλο το ενα και αλλο το αλλο...

Δεν νομιζω. Και το αστερι γιατι το χανει δλδ? :
Even though the model that we were testing didn't suffer from any clouding, we certainly didn't think so at first

Το clouding εχει αμεση σχεση με την γωνια θεασης.
Εχω δει εντονοτατο bleeding να εξαφανίζεται υπο πλαγια γωνια θεασης 25-30 μοιρων και να ειναι απολυτα εμφανες στην κατα μετωπο θεαση.

Και αυτο ειναι λιγο-πολυ αναμενομενο αφου εχει σχεση με τον προασανατολισμο των υγρων κρυσταλων και τα διακενα που εχουν αναμεταξυ τους. Απλως αυτα τα προβληματα δεν φανηκαν με το συστημα μερτησης φωτισμου που διεθεταν:

We should start by saying that we're sure there's no clouding on the Z5500 we tested, because we measured the brightness across different parts of the screen while it was showing a solid black image and got an even result. To the eye, though, things are different.

Last edited: