--- Sony 2009 LCD's ---

Με παρεξηγησατε δεν λεω να μην εχει καθολου lag απλα να μην ειναι πανω απο το τυπικο 40 m/s που εχουνε οι περισσοτερες τηλεορασεις , θυμαμαι περσι κανανε σαν τρελοι που η a786 ειχε 30 m/s lag σε κανονικο Mode και τωρα με την B650 δε λενε τιποτα!

Sony KDL- 46Z5500 Review:

http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/lcd-tvs/1217-sony-kdl-40z5500.html

attachment.php

Attachments

• Sony KDL 40Z5500.jpg
    Sony KDL 40Z5500.jpg
    39 KB · Views: 347
Ο ιαπωνικός κολοσσός Sony ανακοίνωσε την Πέμπτη τις πρώτες ετήσιες ζημίες εδώ και 14 χρόνια, ύψους 165 δισ. γεν ή 1,72 δισ. δολαρίων. Προβλέπει μάλιστα ακόμα μεγαλύτερες απώλειες για το νέο οικονομικό έτος, επικαλούμενη πτώση των πωλήσεων και αυξημένο ανταγωνισμό.
Η μεγάλη εταιρεία ηλεκτρονικών συσκευών και ψυχαγωγίας δεν βλέπει ταχεία ανάκαμψη στον ορίζοντα και προβλέπει νέα ζημία 120 δισ. γεν (1,2 δισ. δολάρια) για το νέο οικονομικό έτος, που λήγει το Μάρτιο του 2010.....

... O όμιλος Sony αναγκάζεται τώρα να κλείσει ακόμα τρία εργοστάσιά της στην Ιαπωνία έως τα τέλη Δεκεμβρίου. Με την κίνηση αυτή οι εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας σε όλο τον κόσμο μειώνονται στις 49, από τις 57 πέρυσι...

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1013749&lngDtrID=252

Re: Απάντηση: --- Sony 2009 LCD's ---

Να αρχίσω τις απορίες;;; :flipout:

Τολμώ να πω μάλιστα ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τείνω περισσότερο προ την σχολή στην οποία ο αλγόριθμος από μόνος του αυξάνει τα καρά από τα 50 στα 200 και όχι σε εκείνη που συνδυάζει έναν 100άρι
αλγόριθμο και ένα 100άρι οπίσθιο φωτισμό.

Μπορεί να μου πείτε ότι τα τρία από τα τέσσερα καρέ να είναι ψεύτικα πάει πολύ. Θα σας απαντήσω ότι τόσο ο MotionFlow της Sony, όσο και ο Μotion Plus της Samsung είναι και οι δύο τόσο sofisticated που τελικά τους παραδέχεσαι και τους αποδέχεσαι.

Έχουν κυκλοφορήσει μοντέλα με 100Hz + scanning backlight; Λογικά από philips όχι ακόμα, οπότε μιλάει για LG. Σε πιο μοντέλο άραγε αναφέρεται;

Επίσης, το 0.3 nits (και το 500:1 αντίθεση) δεν είναι λίγο; Τόσο έχει η philips μου, και δεν το θεωρώ ικανοποιητικό. Κάτι μου λέει ότι η περσινή Ζ ήταν καλύτερη... (IPS πάνελ φορούσε και εκείνη; )

Διάβασε από το #408 και μετά Γιώργο. Έχει ξαναμπεί Link για το συγκεκριμένο review και είχαμε σχολιάσει κάποια πράγματα.

Η LH5000 χρησιμοποιεί scanning backlight + 100Ηz.

Διάβασε από το #408 και μετά Γιώργο. Έχει ξαναμπεί Link για το συγκεκριμένο review και είχαμε σχολιάσει κάποια πράγματα.

Η LH5000 χρησιμοποιεί scanning backlight + 100Ηz.
Έχεις δίκιο! Με το που τα είδα, τα θυμήθηκα... :blush:

Επίσης, το 0.3 nits (και το 500:1 αντίθεση) δεν είναι λίγο; Τόσο έχει η philips μου, και δεν το θεωρώ ικανοποιητικό. Κάτι μου λέει ότι η περσινή Ζ ήταν καλύτερη... (IPS πάνελ φορούσε και εκείνη; )

Εχουμε ξαναπει οτι το συγκεκριμενο site εχει προβλημα στις μετρησεις προς το χειροτερο...εκτος απο Panasonic που απο οταν μπηκε διαφημιση στο site ξαφνικα βελτιωθηκαν οι μετρησεις προς το καλυτερο...-bye-

Sony BRAVIA KDL-46X5500

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, δηλαδή στη διεθνή έκθεση IFA2009 στο Βερολίνο, θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες η αποκάλυψη της... συνέχειας της σειράς «Χ» της Sony.

Η περσινή KDL-46X4500 είχε πάνελ 100Ηz με direct οπίσθιο φωτισμό από φωτοδιόδους LED τύπου RGB.

H φετινή Sony BRAVIA KDL-46X5500 θα είναι δίχως άλλο μια τηλεόραση 200Hz με direct οπίσθιο φωτισμό, λευκών αυτή τη φορά (επομένως πιο φθηνών), φωτοδιόδων LED. H τηλεόραση θα είναι πιο λεπτή από την περσινή, θα έχει επεκτάσεις DLNA για όλα τα media, DLNA Renderer (με push function από τα Windows 7), δέκτη MPEG4, βελτιωμένο AppliCast με πιο πολλά widgets, Βravia Engine 3 και μηχανικό διακόπτη on/off.

H τιμή της βέβαια αναμένεται λίγο τσουχτερή... πάνω από τα 2500 ευρώ η 46 ιντσών.

Πηγή: fullhd.gr
http://www.fullhd.gr/lcd-tv/2008-03-05-01-46-47/1575-sony-bravia-kdl-46x5500-.html

Sony high-end TVs postponed.

Sony has postponed their high-end TV series, probably due to the economic recession. The high-end TV series was intended for introduction autumn 2009 and was expected to be exhibited at IFA 2009 in Berlin this September. But now Sony seems to postpone the replacement of the high-end series until 2010.
All of the following TV series are postponed until early 2010: X5500, EX2 and ZX2. This means that the current X4500, EX1 and ZX1 will stay on the market for a while – at least longer than the intended replacement slated for September, October and November 2009.

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1248870086

Άντε να δούμε και από κοντά την νέα ναυαρχίδα της σόνυ, την Ζ5500...

Σήμερα ήμουν στο πλαίσιο στην Μαγούλα, και η Ζ4500 είχε την καλύτερη εικόνα από όλες που είχε... Μόνο ένα μικρό θέμα posterisation παρατήρησα, αλλά μικρό το κακό...

[Γιάννη πρέπει να ανησυχείς... :flipout: Μου άρεσε μια σόνυ... :flipout:
Και ξέρεις τι λένε για τους philipsακηδες... :flipout:
Βέβαια δεν μου άρεσε καθόλου η Χ4500. Παίζει χάλια μπροστά στην Ζ...]

Η X4500 ειναι κορυφη (μονο με την Kuro συγκρινεται σε εικονα) αλλα στα Ελληνικα καταστηματα αδυνατουν να την ρυθμισουν εστω στοιχειωδώς...-bye-

Για την Ζ4500 συμφωνω οτι εχει πολυ καλη εικονα αν και η διαφορα με την W5500 ειναι μαλλον μικρη...