Ο ιαπωνικός κολοσσός Sony ανακοίνωσε την Πέμπτη τις πρώτες ετήσιες ζημίες εδώ και 14 χρόνια, ύψους 165 δισ. γεν ή 1,72 δισ. δολαρίων. Προβλέπει μάλιστα ακόμα μεγαλύτερες απώλειες για το νέο οικονομικό έτος, επικαλούμενη πτώση των πωλήσεων και αυξημένο ανταγωνισμό.
Η μεγάλη εταιρεία ηλεκτρονικών συσκευών και ψυχαγωγίας δεν βλέπει ταχεία ανάκαμψη στον ορίζοντα και προβλέπει νέα ζημία 120 δισ. γεν (1,2 δισ. δολάρια) για το νέο οικονομικό έτος, που λήγει το Μάρτιο του 2010.....
... O όμιλος Sony αναγκάζεται τώρα να κλείσει ακόμα τρία εργοστάσιά της στην Ιαπωνία έως τα τέλη Δεκεμβρίου. Με την κίνηση αυτή οι εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας σε όλο τον κόσμο μειώνονται στις 49, από τις 57 πέρυσι...
Sony KDL- 46Z5500 Review:
http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/lcd-tvs/1217-sony-kdl-40z5500.html
Τολμώ να πω μάλιστα ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τείνω περισσότερο προ την σχολή στην οποία ο αλγόριθμος από μόνος του αυξάνει τα καρά από τα 50 στα 200 και όχι σε εκείνη που συνδυάζει έναν 100άρι
αλγόριθμο και ένα 100άρι οπίσθιο φωτισμό.
Μπορεί να μου πείτε ότι τα τρία από τα τέσσερα καρέ να είναι ψεύτικα πάει πολύ. Θα σας απαντήσω ότι τόσο ο MotionFlow της Sony, όσο και ο Μotion Plus της Samsung είναι και οι δύο τόσο sofisticated που τελικά τους παραδέχεσαι και τους αποδέχεσαι.
Έχεις δίκιο! Με το που τα είδα, τα θυμήθηκα... :blush:Διάβασε από το #408 και μετά Γιώργο. Έχει ξαναμπεί Link για το συγκεκριμένο review και είχαμε σχολιάσει κάποια πράγματα.
Η LH5000 χρησιμοποιεί scanning backlight + 100Ηz.
Επίσης, το 0.3 nits (και το 500:1 αντίθεση) δεν είναι λίγο; Τόσο έχει η philips μου, και δεν το θεωρώ ικανοποιητικό. Κάτι μου λέει ότι η περσινή Ζ ήταν καλύτερη... (IPS πάνελ φορούσε και εκείνη; )
Γιαυτο και οι αμερικανοι λενε οτι οι Ευρωπαιοι "are screwed pricewise" απο τις εταιριες,ποσο μαλλον εδω στη Ελλαδα ειδικα μεχρι περσι (βλεπε samsung).http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...10151&langId=-1&productId=8198552921665746306
Aυτές είναι τιμές, όχι σαν και εδώ στην Ελλάδα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.