SONY 32KDL V2500 VS SAMSUNG LE32 M71B

Τελευταια ερωτηση (το υποσχομαι) για τον Ριβερς (σορρυ...) !!!
Μεταξυ Μ71 V2500 και S2530 ποια θα διαλεγες και γιατι...Να υπενθμισω τις τιμες με τις οποιες τις βρισκω Μ71 1200 ευρω, V2500 1180 ευρω και S2530 880 ευρω...
Thank u SSOOOOO much !

Φιλε Ζcool δυστυχως δεν μπορω να διαλεξω εγω για εσενα. Ψαξε να βρεις σε καταστηματα να τις δεις μονος σου και να αποφασισεις. Για εμενα και οι τρεις ειναι ισοδυναμες (με βαση τα οσα ειδα με τα ματια μου σε συγκεκριμενο μαγαζι στην Αθηνα) οποτε οποια και αν αγορασεις νομιζω οτι θα μεινεις ικανοποιημενος.-bye-

Σιγουρα,απλα τη γνωμη σου ζηταω,επειδη και τις εχεις δει και τις 3, και ξερεις τι τεχνολογια εχει η καθε μια, και γενικα σαν πιο εμπειος σε αυτα θα μπορουσες να κανεις μια επιλογη εκ των 3 καλυτερα απο εμενα ...Τη Μ71 την ειδα σε μαγαζι αλλα δυστυχως δεν ειχε Σονυ διλπα,και το μονο μου κριτηριο ειναι τα χαρ/κα τους και ποσο αυτα αξιζουν τα λεφτα τους (γιατι δυστυχως η διαφορα των 2 πρωτων απ την τελευταια ειναι 320 ευρω...! )
Οπως και να χει σ ευχαριστω για ολες σου τις απαντησεις και το ενδιαφερον σου! Να σαι καλα...!!!

Να πω και γώ τη γνώμη μου?Κάνε υπομονή κανα 2μηνο και πάρε την D3000 που είναι κλάσεις ανώτερη από όλες.Γύρω στα 1200 με 1300Ε θα τη βρείς...

Να πω και γώ τη γνώμη μου?Κάνε υπομονή κανα 2μηνο και πάρε την D3000 που είναι κλάσεις ανώτερη από όλες.Γύρω στα 1200 με 1300Ε θα τη βρείς...

Φίλε μου, πως είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι κλάσεις ανώτερη η D3000? Ακόμη δεν την έχουμε δει...

Ρωτάω γιατί κι'εγώ ετοιμάζομαι για την S2530.

Γιατί η τεχνολογία της είναι φοβερή.Ποια άλλη τηλεόραση έχει 100Hz και 24bit πάνελ?Φαντάζεσαι πόσο καλύτερη θα είναι η ποιότητα της εικόνας σε SD?

Ίσως να περιμένω να την δω. Ελπίζω να αξίζει τον κόπο γιατί πολλές τεχνολογίες αποδείχτηκαν φούμαρα.

Αν μη τι άλλο, θα πέσει η τιμή της 2530.

Για την S πάντως μην περιμένεις πολλά...Μαζί με την D θα έρθει και η S3000(αντικαταστάτης της 2530)

Μετά από τις απαντήσεις σας ομολογώ ότι μπερδεύτηκα περισσότερο παρά καταστάλαξα κάπου. Σας ευχαριστώ όλους και περιμένω και άλλες απόψεις αφού βλέπω ότι έχει αναπτυχθεί ένας πολύ γόνιμος διάλογος. Αύριο αναμένεται να επισκεφθώ το the mal όπου θα έχω την ευκαιρία να δω τα δύο αυτά μοντέλα αλλά και κάποια άλλα που συνάντησα στις περιηγήσεις μου στο διαδίκτυο (όπως π.χ. toshiba) από κοντά. Δεν συζητώ σε καμία περίπτωση philips λόγω πικρής προηγούμενης εμπειρίας μου από 3 CRT 21, 25 και 29 που μου παρουσίασαν όλες πρόβλημα στο τροφοδοτικό. Η 30αρα toshiba lcd που έχω τώρα έχει αρκετά καλή απόδοση για μοντέλο 3ετίας όμως υστερεί σε εισόδους (απουσία θυρών component, hdmi) και λόγο αντίθεσης.

Τελικά κατέληξα στην sony v2500 την οποία περιμένω σήμερα το απόγευμα (βρίσκεται ήδη στα γραφεία του κουριερ). Ο βασικός λόγος που με έκανε να αποφασίσω τη συγκεκριμένη αγορά ήταν η παράλληλη θέαση και των δύο μοντέλων που έπαιζαν δίπλα δίπλα demo dvd με σύνδεση component. Αυτό που παρατήρησα στην samsung ήταν ότι παρόλο που ήταν εξαιρετικά ευκρινής αλλοίωνε φανερά τα χρώματα παρουσιάζοντας το κόκκινο ως πορτοκαλί. Επίσης σε κοντινά πλάνα προσώπων φαινόταν σαν να τους περνάει μεικ απ ενώ παράλληλα στη sony φαινόταν και η παραμικρή λεπτομέρεια. Η παράλληλη θέαση έγινε στο fnac. Την συσκευή την είδα και στο multirama από όπου και την απέκτησα να παίζει σε sd το κανάλι της ΝΕΤ με άριστο οπτικό αποτέλεσμα. Η τιμή της για όσους ενδιαφέρονται ήταν 1049 Ευρώ απολύτως μετρητοίς και η αποστολή με κουριερ δωρεάν

Καλοριζικη κι απο μενα! (αν και περιμενα να παρει καποιος την Μ71 να μου πει εντυπωσεις...). Σε αυτα τα λεφτα παντως ολες καλες ειναι...Να την χαιρεσαι!

Λοιπον, πηγα κι εγω σημερα σε μαγαζι για να δω επιτελους απο κοντα και τις 3 τηλεορασεις που με ενδιεφεραν...(SAMSUNG LE32 M71B, SONY 32KDL V2500 και SONY 32KDL S2530)
Εντυπωσεις -
SONY 32KDL S2530 - Καλη εικονα αλλα οχι εντυπωσιακη.Μου φανηκε ιδιαιτερα θαμπη σε σχεση τουλαχιστον με τις αλλες 2. Την ειδα και σε νορμαλ σημα και σε DVD (διαφημιση της Σονυ με τα πολλα χρωματα)

SONY 32KDL V2500 - Μου φανηκε τουλαχιστον μια κλαση ανωτερη απ την S2530, και σε design αλλα και σε εικονα.Πολυ πιο καθαρη,πιο φωτεινη και σε νορμαλ σημα αλλα κυριως σε DVD...

SAMSUNG LE32 M71B - Στα δικα μου ματια,σε σχεση με τις αλλες 2 εδωσε ρεστα!!!Κλασεις ανωτερη σε design,και ενα τσαφ παραπανω σε εικονα απ την V2500...Για εμενα δεν υπαρχει πλεον συγκριση μεταξυ αυτης και της S2530...Οσον αφορα τη λειτουργια με τα 100 Χερτζ - Το ενεργοποιησα και το απενεργοποιησα...Διαφορα ομως τα ματακια μου ΔΕΝ ειδαν...Τωρα αν κανει κατι το ΒΡΙ η οχι,δεν ξερω...Εντυπωσιαστηκα παντως (κυριως συγκριτικα)

Συμπερασμα - Μετα το ψαξιμο 1 εβδομαδας περιπου εχω πλεον 2 επιλογες. Η να παρω ΤΩΡΑ την SAMSUNG LE32 M71B η να περιμενω να ερθει η καινουρια Μ86 να την δω και να ελπιζω οτι η τιμη της θα κυμαινεται το πολυ μεχρι τα 1200 ευρω (κατι που αμφιβαλω...)
Αυτα!

Zerocool πράγματι η s2530 δείχνει πιό θαμπή σε σχέση με τις άλλες δύο. Οπως έγραψα και σε προηγούμενο post το αποτέλεσμα που έδειχνε η samsung εδειχνε ψεύτικο (π.χ. η κοκκινόμαυρη φανέλα της Μίλαν φαινόταν μαύρο - πορτοκαλί) ενώ τα πρόσωπο σαν μακιγιαρισμένα. Στο δια ταύτα τώρα οι εντυπώσεις από τη δεύτερη ημέρα θεάσεων είναι τα παρακάτω:
1. Σε αναλογικά επίγεια κανάλια απροβλημάτιστη θέαση. Στα ψηφιακά της ΕΡΤ σαφώς πιό καθαρή και ευκρινής εικόνα σε επίπεδα ανάλογα της crt philips που είχα παλιότερα (100 ΗΖ).
2. Στα κανάλια της Νόβα παρουσιάζονται όλες οι αδυναμίες και τα προβλήματα συμπίεσης κυρίως στα αθλητικά κανάλια. Στα κανάλια ταινιών η ποιότητα κυμαίνεται από άριστη μέχρι τυπική. Από τα υπόλοιπα κανάλια του μπουκέτου τα γαλλικά και η ΝΕΤ παρουσιάζουν εικόνα υψηλής ποιότητας.
3.Προς το παρόν δεν διαθέτω πηγή HD για να γράψω κάτι για τις επιδόσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι. Στο μέλλον προβλέπεται αγορά PS3 οπότε θα έχουμε νεότερα.

Re: Απάντηση: SONY 32KDL V2500 VS SAMSUNG LE32 M71B

Εγω παλι δεν μου φανηκε να εχει διαφορα η 32S2530 απο την 32V2500. Μαλιστα πηρα και ο τηλεκοντρολ στο media markt που ημουνα και τις ρυθμισα να δειχνουν ακριβως το ιδιο σε σημειο που δεν ξεχωριζες ποια ειναι ποια.

Παρολα αυτα αφου η V2500 δεν ειναι πολυ πιο ακριβη ισως να αξιζει σαν αγορα πιο πολυ.