Λοιπον, πηγα κι εγω σημερα σε μαγαζι για να δω επιτελους απο κοντα και τις 3 τηλεορασεις που με ενδιεφεραν...(SAMSUNG LE32 M71B, SONY 32KDL V2500 και SONY 32KDL S2530)
Εντυπωσεις -
SONY 32KDL S2530 - Καλη εικονα αλλα οχι εντυπωσιακη.Μου φανηκε ιδιαιτερα θαμπη σε σχεση τουλαχιστον με τις αλλες 2. Την ειδα και σε νορμαλ σημα και σε DVD (διαφημιση της Σονυ με τα πολλα χρωματα)
SONY 32KDL V2500 - Μου φανηκε τουλαχιστον μια κλαση ανωτερη απ την S2530, και σε design αλλα και σε εικονα.Πολυ πιο καθαρη,πιο φωτεινη και σε νορμαλ σημα αλλα κυριως σε DVD...
SAMSUNG LE32 M71B - Στα δικα μου ματια,σε σχεση με τις αλλες 2 εδωσε ρεστα!!!Κλασεις ανωτερη σε design,και ενα τσαφ παραπανω σε εικονα απ την V2500...Για εμενα δεν υπαρχει πλεον συγκριση μεταξυ αυτης και της S2530...Οσον αφορα τη λειτουργια με τα 100 Χερτζ - Το ενεργοποιησα και το απενεργοποιησα...Διαφορα ομως τα ματακια μου ΔΕΝ ειδαν...Τωρα αν κανει κατι το ΒΡΙ η οχι,δεν ξερω...Εντυπωσιαστηκα παντως (κυριως συγκριτικα)
Συμπερασμα - Μετα το ψαξιμο 1 εβδομαδας περιπου εχω πλεον 2 επιλογες. Η να παρω ΤΩΡΑ την SAMSUNG LE32 M71B η να περιμενω να ερθει η καινουρια Μ86 να την δω και να ελπιζω οτι η τιμη της θα κυμαινεται το πολυ μεχρι τα 1200 ευρω (κατι που αμφιβαλω...)
Αυτα!