Τι είναι το grey market ακριβώς?
Την μη υπερθέρμανση της 6400 την έχει δοκιμάσει κανείς; Ρωτάω γιατί αυτό είχε πλασαριστεί πριν 2 χρόνια ως ένας από τους κύριους λόγους αναβάθμισης από την 6300 στην 6500. Οπότε, αν αποδείχθηκε μούφα, μήπως το ίδιο ισχύει και για την 6400; Προσωπικά δεν έχει τύχει ποτέ να τραβήξω συνεχές βίντεο για πάνω από 5 λεπτά, άρα δεν έχω άποψη.
Όσο για τη σταθεροποίηση, δεν την παίρνεις για το βίντεο, αλλά για τη φωτογραφία, ώστε να κερδίσεις λίγο παραπάνω φως. Στο βίντεο επιβάλλεται gimbal αν θες σοβαρό αποτέλεσμα, και αυτό ισχύει για όλα τα μοντέλα λίγο πολύ.
Την μη υπερθέρμανση της 6400 την έχει δοκιμάσει κανείς; Ρωτάω γιατί αυτό είχε πλασαριστεί πριν 2 χρόνια ως ένας από τους κύριους λόγους αναβάθμισης από την 6300 στην 6500. Οπότε, αν αποδείχθηκε μούφα, μήπως το ίδιο ισχύει και για την 6400; Προσωπικά δεν έχει τύχει ποτέ να τραβήξω συνεχές βίντεο για πάνω από 5 λεπτά, άρα δεν έχω άποψη.
Όσο για τη σταθεροποίηση, δεν την παίρνεις για το βίντεο, αλλά για τη φωτογραφία, ώστε να κερδίσεις λίγο παραπάνω φως. Στο βίντεο επιβάλλεται gimbal αν θες σοβαρό αποτέλεσμα, και αυτό ισχύει για όλα τα μοντέλα λίγο πολύ.
Την έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Την μη υπερθέρμανση της 6400 την έχει δοκιμάσει κανείς; Ρωτάω γιατί αυτό είχε πλασαριστεί πριν 2 χρόνια ως ένας από τους κύριους λόγους αναβάθμισης από την 6300 στην 6500. Οπότε, αν αποδείχθηκε μούφα, μήπως το ίδιο ισχύει και για την 6400; Προσωπικά δεν έχει τύχει ποτέ να τραβήξω συνεχές βίντεο για πάνω από 5 λεπτά, άρα δεν έχω άποψη.
Αν θες βίντεο ακλόνητο και βράχος ή βάζεις Gimbal ή πας σε άλλο σύστημα ή στην σειρά Α7 της Sony, το ibis της Α6500 απλώς εξομαλύνει ελαφρά κάποιες κινήσεις και μέχρι εκει. Δεν ξέρω βέβαια τι περιμένεις από αυτό ή τι προσδοκίες έχεις. Στο λέω για να μην απογοητευτείς.
Επειδή έχω και τις δυο, η 6500 έχει λίγο καλύτερη συμπεριφορά από την 6300 στο θέμα υπερθέρμανσης, αλλα πρακτικά το θέμα λύνεται με dummy battery και εξωτερικο power bank. Το οριο των 30 λεπτών παρακάμπτεται εύκολα.Την μη υπερθέρμανση της 6400 την έχει δοκιμάσει κανείς; Ρωτάω γιατί αυτό είχε πλασαριστεί πριν 2 χρόνια ως ένας από τους κύριους λόγους αναβάθμισης από την 6300 στην 6500. Οπότε, αν αποδείχθηκε μούφα, μήπως το ίδιο ισχύει και για την 6400; Προσωπικά δεν έχει τύχει ποτέ να τραβήξω συνεχές βίντεο για πάνω από 5 λεπτά, άρα δεν έχω άποψη.
Μεγειά.
Μάλλον έκανες την καλύτερη επιλογή.
Μετά από ώριμη σκέψη τελικά τσίμπησα την 6500. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά!
Με γεια, να της χαρείς και καλές λήψεις!!
Πόσο την πήρες και τι περιελαμβανε το πακέτο;
Ευχαριστώ!899, σκέτο σώμα. Αυριο το πρωί πάω να τσιμπήσω και τον sigma 16mm.
νάστε καλά παιδιά, σας ευχαριστώ και πάλι για τις πολύτιμες πληροφορίες!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.