Θα σταθώ στην εξαιρετική εργονομία που πάει να πει την στηρίζεις στο ένα δάκτυλο .... πόσα θες να με τρελάνεις ¨το κάνεις δωρεάν¨ Την α6400 τη στήριξα στο ένα δάκτυλο στην χτ3 φοβόμουν μη μου φύγει. Παραδοσιακή θα πω ναι τηρεί το σχεδιασμό 10ετίας και είναι πιο όμορφη.
Όσο για τα καλύτερα jpg άστο πάλιωσε όλες οι εταιρίες στα ίδια επίπεδα είναι. Μενού κακό της Sony.... να δεις που δεν έβγαλα άκρη στην έκθεση πρόσφατα πιάνοντας την xt3 στα χέρια.
Αν παραμείνουμε σε crop κει κοιτάμε φακούς κι τιμές όμως αν στο μέλλον σκεφτόμαστε να περάσουμε σε FF σύστημα τότε μονόδρομος η επιλογή μοντούρας που δέχεται φακούς κι στα δύο συστήματα.
Γνώμη σου Βασίλη και γνώμη δική μου. Οταν θα πάρεις και θα δουλέψεις σοβαρά με μια Fuji και τους φακούς της το ξανασυζητάμε. Η εργονομία και το μενού της sony είναι για τα μπάζα (δεν έχει καν δεύτερη ροδέλα στο πάνω μέρος του σώματος Βασίλη τι να λέμε τώρα), παίζει να είσαι ο μόνος που γράφει το αντίθετο. Διάβασε ένα σωρό reviews που υπάρχουν στο διαδίκτυο το αναφέρουν όλοι. Εχω δουλέψει εκτενώς όλα τα μενού όλων των εταιριών και της Sony μαζί με της Olympus έχουν με διαφορά τα πιο χάλια μενού στην αγορά, εύκολα κιόλας.
Για τα Jpeg όχι δεν είναι στα ίδια επίπεδα, βελτιώθηκαν μεν άλλα η Fuji είναι αρκετά μπροστά ακόμα, τα film simulations είναι κατηγορία από μόνα τους.
Τέλος πάντων οτι αρέσει στον καθένα άλλα βρε Βασίλη είναι κουραστικό αυτό που βγάζεις με την sony όπως και άλλοι αντίστοιχα που τους έχω κάνει ignore στα τις Fuji....δεν βλάπτει να είμαστε λίγο διαλλακτικοί, επειδή αγαπάμε μια μάρκα και έχουμε τα πάντα για αυτή δεν την κάνει καλύτερη από τις άλλες και ούτε να υποβαθμίζουμε τις άλλες μάρκες χωρίς να τις έχουμε δουλέψει σοβαρά.
Το ίδιο θέμα είχα και σε ένα Ελληνικό κλαμπ στο facebook που ήμουν για την olympus, το τι υπερβολές γράφανε δεν λέγεται και σηκώθηκα και έφυγα....
Για την Α6400 το έγραψα για τα λεφτά που την δίνουν είναι εξαιρετική λύση άλλα ΓΙΑ ΜΕΝΑ έχει τεράστια θέματα που δεν τα δέχομαι και δεν μπορώ να τα ανεχτώ, τόσο απλά. Για αυτό έγραψα στον φίλο να πάει να τις δει από κοντά δεν είναι μόνο τα specs. Προσωπικά crop sony μηχανή δεν θα ξαναγόραζα ποτέ.
Υ.Γ. Για το ότι σε τρέλανα θα παρακαλούσα να είσαι πιο ευγενικός δεν σε πρόσβαλα και συνεχώς επιτίθεσαι επι προσωπικού.
Υ.Γ. Αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω πατάς ένα Ignore πάνω στο όνομά μου και τέλος, το έχω κάνει ήδη όπως είπα σε 2 άτομα (Fuji fans).