Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
το θεμα ειναι οτι οι μικρες γινονται και μεγαλες...το αντιθετο δε γινεται.
Πχ αν θες με ενα prime, μια χαρα ειναι οπως ειναι, μπαινουν σ ενα μικρο τσαντακι.
αν θες ενα μεγαλο ζοομ, μ ενα αντιστοιχο γκριπ κανεις δουλεια και παλι.
Κατι χανεις, κατι κερδιζεις....
οχι δε συγκρινεται.... αλλα η καθε εταιρεια διοικειται απο ανθρωπους που συνηθως εχουν εμμονες !
Το εχω διαπιστωσει προσωπικα σε πολλες απ αυτες που δουλεψα και που συναναστρεφομαι.
Κι αυτες ειναι που τις πανε μπροστα ή τις θαβουν τελικα .
...και μια XT3 για "απλα " βιντεο αλλα με IBIS !!!
μα το εχουμε αναφερει πολλες φορες κι εμεις!
Ποσες δοκιμες δεν εχω κανει με αλλες μηχανες και το πρωτο που αναφερω ειναι η ευχαριστηση, τα χρωματα, κλπ.
Γι αυτο λεμε οτι ο καθενας διαλεγει αναλογα τις προτιμησεις του.
Καμια μηχανη δεν τα εχει ολα...απλα ο καθενας κανει καποιους συμβιβασμους κι επιλεγει αντιστοιχα.
Το θεμα για μενα (προσωπικα) ειναι οτι δεν μπορω πια να εχω πολλες μηχανες...που ειναι το ιδανικο .
Να εχεις δηλ. μια για καθε περισταση.
Ιδανικα, θα ηθελα να εχω μια sony rx100 VI για καθε μερα και ταξιδια , μια Fuji x100 F για street , μια Nikon D500 για εξορμησεις σε δυσκολες συνθηκες , μια sony Α9 για action , μια BM4K για "σοβαρα" βιντεο και μια XT3 για "απλα " βιντεο αλλα με IBIS !!!
Το θεμα ειναι οτι μπορω να εχω ΜΟΝΟ μια για ολα...κι εκει αρχιζει το προβλημα !![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.