Aυτη η A7CII ειναι το εξαδερφακι της FX2 που ειχα γκελαρει εγω ε? Δεν την θυμομουν καν.
Ιδιος FF αισθητηρας μαλλον αλλα παλι σημαινει αναδιαταξη φακων .
Προσωπικά στην θέση σου θα αγόραζα την Α6700. Σημαντική αναβάθμιση από την μηχανή που έχεις. Μην μπλέξεις με το FF. Θα κερδίσεις ελάχιστα σε ποιότητα εικόνας αλλά θα χάσεις πολλά σε βάρος φακών και άδειασμα του πορτοφολιού σου. Δεν αξίζει για μένα αφού είσαι ερασιτέχνης χομπίστας και αφού έχεις ήδη έτοιμο σύστημα φακών.Ναι, είναι η μόνη "εναλλακτική" (με την έννοια ότι είναι στο ίδιο budget). Ωστόσο φαίνεται πως είναι πιο ξεκάθαρα φωτογραφική, τη στιγμή που η 6700 προσπαθεί να είναι hybrid φωτογραφική και βίντεο.
Εγώ αν έκανα αναβάθμιση θα πήγαινα μόνο σε FF…
Ειδικά για φωτογραφικό ταξιδάκι, δεν τίθεται θέμα όγκου / βάρους.Εσύ μ'αυτά και μ'εκείνα σε λίγο θα χρειάζεσαι τριαξονικό για να πας ένα φωτογραφικό ταξιδάκι για ΣΚ.Μικρές οι διαφορές ογκου/βάρους ανά κομμάτι μεν, μαζεύονται δε. Προφανώς και είναι καλύτερη μια FF, every day of the week, αλλά.

Καλοδούλευτη!Το σκεφτόμουν, το ξανασκεφτόμουν, τελικά μου κάναν μια προσφορά που δε μπορούσα να αρνηθώ (ψυχολογικά κάτω από 1300 ντόλλαρς με μνήμη, έξτρα μπαταρία, φορτιστή και θήκη) και υπέκυψα. Χωρίς φακό για την ώρα, θα την τρέξω με τον 16άρη στο ταξίδι που έχω άμεσα, και μετά θα το σκεφτώ με την ησυχία μου, εξάλλου ως τα Χριστούγεννα προβλέπεται πήξιμο και ελάχιστος χρόνος για εξορμήσεις. Ίσως και να κρατήσω τον 18-105 και να πουλήσω μόνο το σώμα της 6500.
Ο 70-350 είναι αποκάλυψη!Καλορίζικη Ιάσωνα, θα τη καταευχαριστηθεις!
Τον 18-105 και εγώ τον κράτησα, αποκλειστικά για video.
Εχε το νου σου στο Γερμανικό Amazon όπου κατά καιρούς βγάζει πολύ καλές προσφορές στους ακριβούς Sony φακούς. Εκεί χτύπησα τους G 16-55 2.8 και 70-350, όπως παλαιότερα και τον zeiss 24 1.8.
Με καλούς φακούς, η a6700 σκοτώνει!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο 70-350 είναι αποκάλυψη!
Δεν περίμενα τέτοια ποιότητα σε φακό τέτοιας τιμής!
2 φακοί FF (0-350 G και τον Zeis 24 1.8) ;Περι μεγεθους και ποση σημασια εχει, δειτε πως ειναι το backpack μου, οπου χωραω την Sony a6700 με τον Sony 16-55 2.8 G, τον 70-350 G και τον Zeis 24 1.8.
H 6700 με τους δυο πρωτους φακούς, μου δινει ενα range απο 24mm εως 500+ με ενα συνολικό βάρος μόνο 1600 γραμμαρια.
Επιπλεον στο back pack βαζω το Dji Air3s, με battery pack, controller, φιλτρα, εξτρα προπελες κλπ, το blower, φιλτρα φωτογραφικης κλπ. Στη μπροστα πλευρα δεν φαινεται αλλα εχω ενα Hohem iSteady MT2 gimbal.
Προσπαθηστε να κανετε κατι αναλογο με ενα FF συστημα...
View attachment 255254
View attachment 255256
View attachment 255258
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.