Sony α6000

Re: Sony α6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Sorry αλλά τι εννοείς με το native? Είμαι με τον κιτ και με τον Sigma 30mm 1.4

Ωραία με αυτούς τους φακούς απλά ενεργοποιείς το lens profile κ το κάνει αυτόματα το LR. Δεν χρειάζεται να διαλέξεις κάτι εσύ

Ωραία με αυτούς τους φακούς απλά ενεργοποιείς το lens profile κ το κάνει αυτόματα το LR. Δεν χρειάζεται να διαλέξεις κάτι εσύ

Στο δικό μου δεν γίνεται..Δεν ξέρω γιατί..

Αυτόματα το βρίσκει μόνο στον κιτ.

Μηπως ειναι παλια εκδοση LR. Αν ειναι πιο παλια απο οταν βγηκε ο φακος ειναι λογικο

Τελικά η αγορά της a6000 ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν από πλευράς ευελιξίας και φορητότητας. Μετά από 25 ημέρες που την έχω έχει γράψει 1060 κλικ περίπου! Η Nikon μου έχει 3200 σε σχεδόν 2 χρόνια.

Τελικά βολεύει πάρα πολύ!

Με τη Nikon πόσες είχες βάλει τον 1ο μήνα ; (σιγά μη θυμάσαι όμως ... )

Λίγες. Μπορώ να κοιτάξω τις ημερομηνίες στις φωτογραφίες μου. Η αλήθεια είναι πως ήθελα την Sony για να μην χρειάζεται να ταλαιπωρώ την D7200. Την Sony την έχω κάθε μέρα μαζί μου και σχεδόν παντού. Την Nikon δεν θα την έπαιρνα παντού.

Έχω πάθει και λίγο πώρωση με την a6000. Είναι compact, ελαφριά και τραβάει πάρα πολύ καλά αρχεία.

Όταν μου αρέσει κάτι πολύ όπως η Nikon το προσέχω σαν τα μάτια μου. Γι αυτόν τον λόγο ήθελα ένα δεύτερο σώμα. Έχω τα ψυχολογικά μου κι εγώ. Έτσι κάποτε μου άρεσε και η Nikon F90X ώσπου πήρα άλλη μία για να την έχω καινούργια. Την έχω ακόμα στο κουτί της.

Τέλος πάντων.
Η a6000 είναι ανώτερη των προσδοκιών μου γι αυτό που την ήθελα. Και χαίρομαι ιδιαίτερα!

Απάντηση: Sony α6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Λίγες. Μπορώ να κοιτάξω τις ημερομηνίες στις φωτογραφίες μου. Η αλήθεια είναι πως ήθελα την Sony για να μην χρειάζεται να ταλαιπωρώ την D7200. Την Sony την έχω κάθε μέρα μαζί μου και σχεδόν παντού. Την Nikon δεν θα την έπαιρνα παντού.

Έχω πάθει και λίγο πώρωση με την a6000. Είναι compact, ελαφριά και τραβάει πάρα πολύ καλά αρχεία.

Όταν μου αρέσει κάτι πολύ όπως η Nikon το προσέχω σαν τα μάτια μου. Γι αυτόν τον λόγο ήθελα ένα δεύτερο σώμα. Έχω τα ψυχολογικά μου κι εγώ. Έτσι κάποτε μου άρεσε και η Nikon F90X ώσπου πήρα άλλη μία για να την έχω καινούργια. Την έχω ακόμα στο κουτί της.

Τέλος πάντων.
Η a6000 είναι ανώτερη των προσδοκιών μου γι αυτό που την ήθελα. Και χαίρομαι ιδιαίτερα!

Χα χα
Βρήκα άνθρωπο με ίδιες συνήθειες μ εμένα
Πάνο να γνωριστούμε

Απάντηση: Re: Sony α6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Τέλος πάντων.

Πανο στα ιδια χναρια βαδιζω και εγω.Εχω την 7200,αλλα την 6000 την εχω ερωτευτει για τους ιδιους με´σενα λογους.Στο ταξιδι μου στην πολη την περασμενη βδομαδα,ειχα την μια στην πλατη και την αλλη στην μεση.Την 6000 την εχω με τον 16-70mm f/4 αν και σκεφτομαι τωρα να κτυπησω και ενα 85mm για πορτραιτα.(ειχα μεγαλη πορτραιτοφοβια αλλα στην πολη με την ανεση που απεκτησα με τον κοσμο ολα καλα πλεον)

Απάντηση: Sony α6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Χα χα
Βρήκα άνθρωπο με ίδιες συνήθειες μ εμένα
Πάνο να γνωριστούμε
Απο που εισαι παλλικαρι απο την μεγαλονησο;

Τέλος πάντων.

Κακά αυτά τα ψυχολογικά αυτές οι εμμονές είναι τρέλα!!!!!! σε καταλαβαίνω.

Kαλύτερη μηχανή συνήθως είναι αυτή που έχει κανείς μαζί του, τόχουμε πεί πάμπολες φορές, γιαυτο όταν κάποιος πάρει ακάθρεπτη crop συνήθως ξεχνά την DSLR του. Το άλλο που θα συμβούλευα λιώστε (με την καλή ένοια) την μηχανή σας, τις αγοράζουμε για να μας εξυπηρετούν παντού και πάντα και πρέπει να τις χαιρόμαστε φωτογραφίζοντας συχνά και όχι να τις έχουμε στην βιτρίνα (εκτος και αν είμαστε συλλέκτες). Φθάνουμε να τις πουλάμε κοωοχρονιάς μετα απο 1-2 χρόνια με ελάχιστα κλικ και να τις χαίρεται πραγματικα κάποιος άλλος.

Re: Απάντηση: Re: Sony α6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Kαλύτερη μηχανή συνήθως είναι αυτή που έχει κανείς μαζί του, τόχουμε πεί πάμπολες φορές, γιαυτο όταν κάποιος πάρει ακάθρεπτη crop συνήθως ξεχνά την DSLR του. Το άλλο που θα συμβούλευα λιώστε (με την καλή ένοια) την μηχανή σας, τις αγοράζουμε για να μας εξυπηρετούν παντού και πάντα και πρέπει να τις χαιρόμαστε φωτογραφίζοντας συχνά και όχι να τις έχουμε στην βιτρίνα (εκτος και αν είμαστε συλλέκτες). Φθάνουμε να τις πουλάμε κοωοχρονιάς μετα απο 1-2 χρόνια με ελάχιστα κλικ και να τις χαίρεται πραγματικα κάποιος άλλος.

Μεγάλες αλήθειες Κώστα. Πόσο δίκιο έχεις.