Sony α6000

Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Τους τσάκισε η Panasonic που δίνει παντού 4Κ ακόμη και στη ξυριστική.:smash:

Πες το ψέματα!!!! Πάντως το πιστεύω ότι την καθυστερούν λόγω του ότι θέλουν να βάλουν 4κ.....!!!

Υ.Γ. Πάντως την επόμενη φορά που θα ξαναγοράσω πλυντήριο ρούχων οποιοδήποτε μοντέλο έχει κάτω από 4κ οθόνη απορρίπτεται!!!χαχα

το 4κ ειναι η καραμελα, οπως παλια,δινανε τα βενζιναδικα ,μαζι με το φουλαρισμα και ποτηρια:flipout:

ειμαι κακος???:smash:

Δεν είσαι κακός, απλά προβλέψιμος.

Μια αράδα με ένα σαρκαστικό σχόλιο, ένα-δυο emoticon και post reply.

:SFGSFGSF:

τωρα ανεβασε μας ενα 4κ βιντεο ... εκτος και αν δεν ξερεις που βρισκετε το ...rec:flipout:

Το παίρνω πίσω, τελικά γίνεσαι πανεύκολα κακός.

Δυστυχώς δεν δουλεύει σωστά το ignore εξαφανίζοντας κάθε ίχνος των post ενός ανεπιθύμητου χρήστη.

ήρεμα παιδιά. δε χρειάζεται ένταση για χάρη του εξοπλισμού.
δε κερδιζουμε τίποτα :-)

σωστος! μπορω να γινω ακομα πιο κακος

ας αναμενουμε, ισως η σονυ μας λυση και αυτο το προβλημα:popcorn:

Απάντηση: Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

εγω ειλικρινά δεν καταλαβαινω την βιασύνη και την πρεμούρα....απο την μια λέμε οτι η Sony βιάζεται και πετάει το ενα προϊόν πίσω απο το αλλο και δεν σέβεται τον παλιο καταναλωτή μιας και δεν φροντίζει ουτε να βγάζει firmware, απο την αλλη ζητάμε τα προιοντα να βγαίνουν ανέτοιμα στην αγορά και να γινόμαστε beta testers, τι να πω άβυσσος η ψυχή των σονακηδων και οχι μόνο :smash:

Flagship μοντέλο aps-c, όπως ήταν η Nex7, έχει να βγάλει η Sony από τον Αύγουστο του '11. Πέρασαν τέσσερα χρόνια.

Φήμες για ανακοίνωση του αντικαταστάτη εμφανίζονταν από το 2013 ακόμη.

Δικαιολογείται η ανυπομονησία πολλών που περιμένουν αντίστοιχα κορυφαίο μοντέλο, όπως ήταν η Nex7 στην εποχή της.

τη ΝΕΧ-7 την είχα πάρει όταν βγήκε ο 16-50pz μεταχειρισμένη στα 850 Ευρώ σώμα ! και 200 Ευρώ το φακό

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης

Δεν νομίζω, είσαι σίγουρος για αυτό??? την Α5100 έχω άλλα έχουν το ίδιο σύστημα εστίασης...θεωρητικά θα πρέπει με τον ίδιο φακό να εστιάζουν σχεδόν το ίδιο.....μήπως είχε κάποιο θέμα η Α6000 που είχες ή κάποια διαφορετική ρύθμιση??
Τι δεν νομιζεις; αφου σου λεω τις εβαλα διπλα διπλα, θες να συναντηθούμε να ξαναπαμε μαζι;
κι εγω την Α5100 εχω

Μετά τη Νex7 ήταν εμφανές ότι το ενδιαφέρον και οι περισσότεροι πόροι του τμήματος της Sony αφιερώθηκαν στο ff, σώματα και φακούς.
Δεν την ενδιέφερε πλέον τη Sony να βγάλει premium μοντέλο στο aps-c.

Απρίλη 2012 τη Nex7+18-55 την είχα πάρει 1300 . Τον 24/1.8 950 .

Σίγουρα δεν υπήρχαν τότε οι α7 για εσωτερικό ανταγωνισμό και η τιμή ήταν τσουχτερή, αλλά ήταν και πρωτοποριακό μοντέλο τότε.
24MP αισθητήρας σε μηχανή του '11 δεν ήταν και λίγο.

Και τώρα το 2015, ένα βαρυφορτωμένο μοντέλο αντικαταστάτης της Nex7 θα το πιάσει σίγουρα το χιλιάρικο, αν θελήσει η Sony να βγάλει premium μοντέλο. Θα είναι αισθητά ανώτερο από την α6000, τόσο σε κατασκευή όσο και σε χαρακτηριστικά.

αν έχει και 4Κ θα είναι η καταδίκη της ΝΧ1. Ελπίζω να είναι μεγαλύτερη από την Α6000 για να σηκώνει τον FE70-200/4. έχω μια υποψία ότι θα είναι σαν την ΝΧ1 σε σχήμα, αλλά αν ισχύει αυτό θα εξαφανίσει και την Α77ιι από την αγορά. είναι δίκοπο μαχαίρι

Μακάρι να βγάλει η Sony μια αντίστοιχη μηχανή με την ΝΧ1, τόσο σε μέγεθος, όσο και σε χαρακτηριστικά.

Δική μου εικασία είναι ότι αν το κάνει αυτό, θα είναι με τη φημολογούμενη α9, δηλαδή θα προτιμήσει να το κάνει σε ff μηχανή.
Και δεν αποκλείεται να δούμε κι εκεί α9 (με 4Κ crop) και α9s με λιγότερα MP και full sensor readout.

Στο aps-c το επόμενο μοντέλο αντικαταστάτης της Nex7 προβλέπω να είναι με συμμαζεμένο μέγεθος αλλά με στεγανό σώμα από μαγνήσιο, tri-navi και με όσο γίνεται περισσότερες δυνατότητες.
Αν έχει 4K θα είναι με crop.

Πρόσφατα, στέλεχος της sony είχε "δηλώσει" ότι το πλέον κοιτάζουν μόνο FF συστήματα, στα υπόλοιπα μην περιμένουμε πολλά, κι εγώ δεν νομίζω ότι η επόμενη α6χχχ, α7χχχ θα έχει μεγαλύτερο σώμα.
Αυτό που επίσης περιμένω και έχουμε καιρό να ακούσουμε κάτι , είναι η μικρότερη έκδοση της nx1. Υπήρξαν κάποις φήμες πριν 3 περίπου μήνες, αλλά η samsung λειτουργεί αθόρυβα, για να δούμε

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το βρήκα http://www.dailycameranews.com/2015/04/samsung-nx1-lx-4k-camera-rumored-specifications/

Re: Απάντηση: Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

εγω ειλικρινά δεν καταλαβαινω την βιασύνη και την πρεμούρα....απο την μια λέμε οτι η Sony βιάζεται και πετάει το ενα προϊόν πίσω απο το αλλο και δεν σέβεται τον παλιο καταναλωτή μιας και δεν φροντίζει ουτε να βγάζει firmware, απο την αλλη ζητάμε τα προιοντα να βγαίνουν ανέτοιμα στην αγορά και να γινόμαστε beta testers, τι να πω άβυσσος η ψυχή των σονακηδων και οχι μόνο :smash:

Ενα λεπτό ποιος λέει ότι η sony πετάει το ένα προιόν πίσω από το άλλο?? (ίσως κάποτε) Η sony ασχολείται με πολλά συστήματα και οι ''εξυπνάκιδες'' τα μπουζουριάζουν όλα μαζί και λένε ότι βγάζει μοντέλο κάθε 3 μήνες...εδώ μιλάμε για mirrorless με crop αισθητήρα......από πότε έχει να βγάλει μοντέλο η sony??? έχει μόλις 3 μοντέλα στην αγορά Α5000/Α5100/Α6000 και το ποιο καινούριο είναι η Α5100 που και αυτό είναι 8+ μηνών....Οσο για τα firmware η sony είναι ίσως η μόνη εταιρία που βγάζει όσο το δυνατόν γίνεται ολοκληρωμένα προιόντα και δεν χρειάζεται μετά με ατελείωτα updates να φτιάξει αυτά που έπρεπε να δουλεύουν σωστά εξαρχής (βλέπε fuji)......ναι έχει προβλήματα άλλα είναι ίσως η μόνη εταιρία που πραγματικά προσπαθεί (μαζί με την samsung), κάνει σταθερά βήματα προόδου και δεν νοιάζεται μόνο για το πόσο όμορφα ή ρετρό είναι τα σώματα της......

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αν έχει και 4Κ θα είναι η καταδίκη της ΝΧ1. Ελπίζω να είναι μεγαλύτερη από την Α6000 για να σηκώνει τον FE70-200/4. έχω μια υποψία ότι θα είναι σαν την ΝΧ1 σε σχήμα, αλλά αν ισχύει αυτό θα εξαφανίσει και την Α77ιι από την αγορά. είναι δίκοπο μαχαίρι

Η nx1 έχει όμως και πλήρη touch οθόνη και έναν φακό όπως ο 16-50f2-2,8 Που δεν υπάρχει πουθενά αλλού!!!χιχι
Βασικά πιστεύω ότι η νέα A7000 θα είναι κάπως όπως ήταν η nex7 απλά με τα σωθικά της Α6000 και ίσως ibis και 4Κ?????

Ένα πιο ευρύχωρο σώμα για απαγωγή θερμότητας στο video χωρίς υπερθέρμανση, x avc s format (1080p) με μεγάλο bitrate και με δυνατότητα εως 120fps, λίγο καλύτερης ποιότητας οθόνη και touch control.

Αυτά είναι τα πιο ρεαλιστικά πιστευώ specs που θα κάνουν την διαφορά, αν βάλει και ibis πιστευώ θα γίνει no1 μόλις κυκλοφορήσει με ιδανική τιμή περίπου στα 750 -800

Το 4k δεν θα με απογοητεύσει αν δεν το έχει.