Sony α6000

Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

το αποτελεσμα των παραπανω τεστ στη εστιαση της Α6000 ....
Για οσους λενε οτι η a6000 υστερει σε εστιαση !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τέτοια να βλέπω , είμαι ένα βήμα πριν την αγορά ...

ακόμη ένα βήμα;
Έχουμε ανεβάσει δεκάδες δικές μας φωτογραφίες όπου φανερώνουν την εστίαση της A6000.
.. σε άλλο φόρουμ προκάλεσα να μου φέρουν ισάξιες φωτογραφίες από fuji ή nikon μα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

ακόμη ένα βήμα;
Έχουμε ανεβάσει δεκάδες δικές μας φωτογραφίες όπου φανερώνουν την εστίαση της A6000.
.. σε άλλο φόρουμ προκάλεσα να μου φέρουν ισάξιες φωτογραφίες από fuji ή nikon μα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Το ένα και τελευταίο βήμα ξεκινάει με και τελειώνει σε Ω, γι αυτό και κρατάει πολύ :)

Σήμερα παγωνιά τα χέρια δε τα αισθανόμουν μα έπρεπε να χαρώ τη λιακάδα.... δίχως επεξεργασία πλην λογότυπου ....

ακόμη ένα βήμα;

εγω που εχω fuji, τι ακριβως θελεις να σου φερω? δεν εχω καταλαβει...

η εστιαση της a6000 ειναι πολυ καλη... κατανοητο και καθολικα αποδεκτο... αλλα ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ δεν ειναι το μοναδικο στην φωτογραφια...

και sony ειχα και μακαρι να εχω ξανα στο μελλον... αλλα αυτο που πρεπει αυτο που εχουμε καθε φορα να ειναι και το καλυτερο ΟΛΩΝ, δεν το καταλαβαινω... ειλικρινα...

αλλο γραψιμο ο φακος σου, αλλο αυτος που εχω στην x100s... μην τα τσουβαλιαζουμε ολα τοσο ευκολα επιλεγοντας να συγκρινουμε τα παντα με ο,τι νομιζουμε οτι μας συμφερει...

και για να το κλεισω εδω... μια χαρα θα μπορουσα να βγαλω κι εγω την ιδια φωτογραφια με εστιαση σε ζωνες με οποιαδηποτε μηχανη...

μην με παρεξηγησεις... δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ προσωπικο μαζι σου... οπως φανταζομαι κι εσυ με οσα αφηνεις να εννοουνται για τις επιλογες οσων αποφασισαν Fuji ή Nikon...

καλη χρονια να εχουμε!

Προσωπική μου άποψη, δίχως εστίαση δεν έχεις φωτογραφία αυτό θέλω να πω.
Γουστάρω τις fuji για τα χρώματα της.
Με χαρά θα ήθελα να δω κάτι ισάξιο σε fuji φίλε μου paИ-baL
Σου εύχομαι τα καλύτερα για τον νέο χρόνο θα ξεχωρίσω Ευτυχία Υγεία και Εργασία.

Απάντηση: Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Να το παρουμε ιστορικα

Πριν 30 χρονια και πριν να ανακαλυψουνε το af μια χαρα πολεμικο ρεπορταζ κανανε και σπορ ρεπορταζ, τα υπολοιπα ειναι μπουρδες

δε χρειαζεται ν ανοιγουμε "πολεμο" μεταξυ μας , ουτε μεταξυ μηχανων.

Ο καθενας βολευεται αναλογα τις αναγκες του.

Αν θελεις ετοιμα χρωματα , "out of the box", πας fuji, αν θες εστιαση και βιντεο πας panasonic - sony.
Η olympus ειναι καπου στη μεση.

Το θεμα ειναι οτι τα χρωματα "ερχονται , αφου υπαρχει το RAw.... η εστιαση ομως δυσκολα.
Ειδικα αν τραβας παιδια, σκυλια, σπορ , κλπ το γρηγορο ΑF ειναι ανεκτιμητο.

ΥΓ... παντα μιλοντας για mirroles.

Αυτα βλεπω και τρελαινομαι! Ακομη να την παρω δυστηχως..
Γιαννη Σπυρου ετοιμασου για meeting για την μηχανη..βλεπω την γνωριζεις πολυ καλα..χαχα
Καλη χρονια σε ολους!!

@Apollwn:
εσύ που έχεις και τις δύο, ποια έχει καλύτερη εστίαση?
Η a77 II ή η α6000?
Ποια σε έχει βολέψει περισσότερο σε γρήγορη κίνηση?

μπορείς να περάσεις οποτε θέλεις να τη δεις ....

Αυτα βλεπω και τρελαινομαι! Ακομη να την παρω δυστηχως..
Γιαννη Σπυρου ετοιμασου για meeting για την μηχανη..βλεπω την γνωριζεις πολυ καλα..χαχα
Καλη χρονια σε ολους!!

Στην 77ιι φορώ minolta δίχως πολύ καλή συνεργασία μα είναι πολύ γρήγορη στην εστίαση,
έτσι και κλειδώσεις δεν χάνεις action και άλλος να μπει μπροστά.
Η 6000 με τους μαμισιους φακούς είναι επιστημονική φαντασία, σήκωσες κάμερα; τράβηξες εστιασμένη φωτογραφία.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πω ποια είναι καλύτερη

Για την Α6000 κάτι που έχω παρατηρήσει χαζεύοντας μια μέρα της μετρήσεις του DXO και επιβεβαιώνοντας κατόπιν από εμπειρίες χρηστών στο διαδίκτυο είναι πως σε συνδιασμό με τον sigma 60mm dn αποτελεί δίδυμο που κοντράρει σε ανάλυτικότητα FF με κορυφαίους φακούς, κι αυτό με κάτω από 700 ευρώ.

για πολύωρα timelapses η μπαταρια της Α6000 δε φτάνει....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

κι ένα μικρο review του Sony G 18-105mm f/4 OSS , του φακού που εμενα τουλάχιστον με κρατάει στο σύστημα, όσο κανένας άλλος (μαζι με τον 50mm 1.8 OSS !)

http://luxorphotoart.blogspot.de

DSC03388bokeh.jpg

DSC03297crop.jpg

DSC03369%2BKopie%2B50pz.jpg

Χρόνια πολλά και από μένα σε όλους!
Πήρα και εγώ το δωράκι μου από τον Αϊ Βασίλη :cool1:

DSC01095-3.jpg

Έδωσα τον 18 -200 για χάρη του...
Ακόμα δεν τον έχω δοκιμάσει σε πραγματικές συνθήκες ,
Λίγα τεστ έχω κάνει μέσα στο σπίτι..

καλοριζικος! Θα τον ευχαριστηθεις.... ειναι γρηγορος στην εστιαση και ιδανικος για βιντεο.
Η σταθεροποιηση του ειναι καταπληκτικη.

Μη ξεχασεις να εχεις ενεργοποιημενα ολα τα corrections στη μηχανη (βινιετα, παραμορφωσεις κλπ).