Sony α6000

Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Ναι μόλις τώρα αυτό πρόσεξα μου πάει το iso 25600 σε αρκετές περιπτώσεις και το διάφραγμα το κρατάει στο f4

Απάντηση: Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Αν χρησιμοποιεις auto ISO βαλε ενα ευρος απο 100 εως 3200. Θα δεις οτι το διαφραγμα θα εχει μεγαλυτερες τιμες μετα.

Πως το βάζω το εύρος από 100 έως 3200? Να μην το βάλω 100 αφού θα είμαι στην θάλασσα;

Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Στο μενου του iso θα πας πανω στο auto και με την ροδελα θα κανεις δεξια για να μπορεις να αλλαξεις το ευρος. Αυτο αν θες να εχεις auto iso. Αν θες σταθερο 100 βαλε αυτο. Αν και στη θαλασσα σπανια θα σου παει και το αυτοματο πανω απο 200iso.

Στο μενου του iso θα πας πανω στο auto και με την ροδελα θα κανεις δεξια για να μπορεις να αλλαξεις το ευρος. Αυτο αν θες να εχεις auto iso. Αν θες σταθερο 100 βαλε αυτο. Αν και στη θαλασσα σπανια θα σου παει και το αυτοματο πανω απο 200iso.

Δεν είχα προσέξει ότι από κει το ρυθμίζεις και ξεκινούσε από το 200 iso
Κάτι δεν μου πάει καλά το εβαλα 1/250 και φωτογραφησα ένα δέντρο κουνώντας την μηχανή από αριστερά προς τα δεξιά και μου βγήκε κουνημενο και το εβγαλα ξανά με 1/1250 και ήταν οκ, τι δεν κάνω σωστα;

Τη μηχανή προσπαθείς να μη την κουνάς γενικά.

Αφού δεν είχα κάτι να κουνιεται εκτός από τα τζιτζίκια που πέφτουν ξερά από την ζέστη είπα να κουνησω την μηχανή.:idea:

μπορώ να στείλω της φωτογραφίες μεσω wifi στο λαπτοπ οπως και στο smartphone? είμαι διακοπές και τα έφτυσε ο card reader. ..αν ναι πειτε μου πως ευχαριστώ

Μπορεις να τις στειλεις με το καλωδιο usb σαν mass storage. Υπαρχει και αυτη η διαδικσια που θα πρεπει να εχεις εγκαταστησει το Playmemories στο pc και θα χρειαστεις παλι μια φορα το καλωδιο.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Βρες καλώδιο ή ασύρματη μεταφορά είναι υπερβολικά αργή.

οκ θα το ψάξω. .. σαν mass storage πάντως δεν συνηθίζω να το βάζω γιατί εχω ενα φόβο μην παθει τίποτα.

οκ θα το ψάξω. .. σαν mass storage πάντως δεν συνηθίζω να το βάζω γιατί εχω ενα φόβο μην παθει τίποτα.

Σαν τι να πάθει; Πάντα έτσι κάνω τις μεταφορές μου κ δεν έπαθε κάτι...Μην με αγχώνεις...Απλά πάντα κάνω αποσύνδεση από το pc κ μετά την κλείνω.

μια φορά μου έτυχε να καεί καλο card reader και να ξετιναξει τελιως μια καλη sc κάρτα με μια σχεδόν σπανια ηχογράφηση live.... Έτσι φοβάμαι λίγο αλλά προσωρινά θα το δουλέψω έτσι.

ερώτηση : ανάμεσα στο κιτ 16-50 και στον 50mm 1.8 ποιόν θα διαλεγατε για να τραβήξετε φωτογραφίες caf tracking τα πιτσιρίκια στην παραλία να κυνηγάνε μπουρμπουληθρες ? σε ριπή πάντα. ...

δυο μέρες που το δοκίμασα με τον 50mm το κατάλαβα ότι είναι αργός . τωρα όμως τέλος οι διακοπές. θα κανω το τεστ ξανά αλλά με αλλο φόντο.
σε ευχαριστώ πολύ

Μετά το τελευταίο Update_ILCE6000V320 υπάρχει θέμα με την μπαταρία όταν η κάμερα είναι στο ΟFF;Προχθές το βράδυ έβαλα μπαταρία (αυτή που είχε στο πακέτο) με ένδειξη 100% έκανα 28 λήψεις και σήμερα το πρωί βρέθηκε με ένδειξη 16%.Υπόψην Κάμερα και μπαταρία δεν έκλεισαν χρόνο που αγοράστηκαν.Έχει κανένας άλλος το 'ιδιο πρόβλημα; Την Ξαναφόρτισα και περιμένω να δώ τι θα κάνει.

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι.
Υπάρχει περίπτωση να την ξέχασες ανοιχτή; :rolleyes:

Παρομοια κολπα μου εχει κανει και η α6000 κ η α7. Πολυ σπανια ομως και αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειχα καποιες μερες να τις δουλεψω. Δεν πολυασχοληθηκα γτ εχει γινει ελαχιστες φορες. Προκειται για battery drain κ ειναι πολυσυζητημενο θεμα και στο dpreview πχ https://www.dpreview.com/forums/post/55928931

Στάλθηκε από το SM-N910C μου