Sony α6000

Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

καλησπέρα , απο χθες και εγώ είπα να μπω σε ένα καλύτερο φωτο κόσμο με την αγορά της κάμερας. Οι δυνατότητες πολλές καθώς και οι ευκολίες για ένα αρχάριο σαν εμένα. Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το εξής όμως. Κάποια apps που ήθελα να κατεβάσω δεν μπορώ.Μόλις κάνω log in με πετάει έξω γιατί είμαι σε χώρα που δεν υποστηρίζεται. Μου μοιάζει τελείως παράλογο γιαυτό και ρωτάω αν ισχύει και τί μπορώ να κάνω.Παρακαλώ μην με πείτε να διαβάσω το θρεντ. Θα το κάνω αλλά θέλει αρκετό χρόνο αυτό.

ok,δούλεψε.Ευχαριστώ. Το βλέπω σαν τραγική όμως κίνηση απο την sony αυτό.Αν δεν μας θέλει να μήν εισάγει τα προϊόντα της εδώ ή να μας τα δίνει με έκπτωση λόγω του ότι δεν είναι 100% λειτουργικά.

Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Αν θέλεις να δεις τις απόψεις όλων των μελών που συμμετείχαν, "ξεσκονισε" λίγο το νήμα.
Θα βρεις πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα.
Μην επανερχομαστε.

βρηκα αυτο εδω ... ας το δοκιμασει και καποιος αλλος να πει εντυπώσεις
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Εγω πηρα την αποφαση να δωσω την A6000 μαζι με τον 35/1.8 γιατι μου ειπαν οτι το iphone 7 βγαζει καλυτερες φωτογραφιες και εχει καλυτερο bokeh :AFADF0:

Re: Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Όταν τα δώσεις κτύπα τηλέφωνο χρειάζομαι δεύτερη

Εγω πηρα την αποφαση να δωσω την A6000 μαζι με τον 35/1.8 γιατι μου ειπαν οτι το iphone 7 βγαζει καλυτερες φωτογραφιες και εχει καλυτερο bokeh :AFADF0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Σήμερα χρειάστηκε να φορτίσω την μπαταρία πάνω στην κάμερα και μετά απο ώρα ανακάλυψα ότι δεν φορτίζει.Άλλαξα φορτιστή και καλώδιο άλλα τίποτα, ανάβει για 5-6 δευτερόλεπτα η πορτοκαλή ένδειξη φόρτισης άλλα μετά σβήνει.Η μπαταρία τι χρησιμοποιώ ως δεύτερη είναι αυτή εδώ http://www.ebay.com/itm/New-NP-FW50...A35-A37-A55-/172269691463?hash=item281c12e247 και στον εξωτερικό φορτιστή φορτίζει κανονικά.Η μπαταρία που συνόδευε την μηχανή φορτίζει κανονικά πάνω στην μηχανή.Προφανώς δεν θα είναι γνήσια.Έχει δοκιμάσει κανένας άλλη μπαταρία να την φορτίσει πάνω στη μηχανή;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Αναζητώ φλας για την συγκεκριμένη μηχανή . Με ενδιαφέρει να συγχρονίζει , να βλέπει 18-115 , και να είναι μικρος σε όγκο. Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

nissin i40 και αν θελεις πιο φτηνο και ακομα μικροτερο, κοιτα και το sony hvl f20m

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

nissin i40 και αν θελεις πιο φτηνο και ακομα μικροτερο, κοιτα και το sony hvl f20m

TO nissin δείχνει φοβερή περίπτωση , είδα οτι έχει και ttl !!! Αρκετά ελαφρύ

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμβουλή

αλήθεια το έχει δοκιμάσει κανείς ;

Το πήραμε λάθος.. που θα χρησιμοποιήσεις το φλας;
Προσωπικά το έχω πάντα μαζί μου πρωί ή βράδυ όπου σκληρό φως πχ ήλιος δημιουργεί σκληρές σκιές, επίσης όπου χρειάζομαι να δώσω ένταση στη φωτογραφία μου κ.α.
Όπως έχω γράψει και παλαιότερα έχω δουλέψει αρκετές εταιρίες, κατέληξα σε Godox, εργάζεται πολύ καλά σε υψηλές ταχύτητες και ttl επίσης, βαρύτερο από το nissin μα κάνει πράγματι σωστή δουλειά.
Επίσης έχει δέκτη ενσωματωμένο και δουλεύει με συχνότητα και δε το οδηγείς με το φλας της κάμερας.... εκτός κάμερας......

Το πήραμε λάθος.. που θα χρησιμοποιήσεις το φλας;
Προσωπικά το έχω πάντα μαζί μου πρωί ή βράδυ όπου σκληρό φως πχ ήλιος δημιουργεί σκληρές σκιές, επίσης όπου χρειάζομαι να δώσω ένταση στη φωτογραφία μου κ.α.
Όπως έχω γράψει και παλαιότερα έχω δουλέψει αρκετές εταιρίες, κατέληξα σε Godox, εργάζεται πολύ καλά σε υψηλές ταχύτητες και ttl επίσης, βαρύτερο από το nissin μα κάνει πράγματι σωστή δουλειά.
Επίσης έχει δέκτη ενσωματωμένο και δουλεύει με συχνότητα και δε το οδηγείς με το φλας της κάμερας.... εκτός κάμερας......

Η αλήθεια είναι οτι δεν το πήρα λάθος απλά έχω άγνοια! ψάχνω ένα τρόπο να βελτιώσω τις φωτογραφίες μου σε κλειστούς χώρους ( θεατρικές παραστάσεις τον παιδιών μου , σε βραδιές με την παρέα μου , κτλ) ως εκ τούτου σκέφτηκα ότι θέλω κάτι ελαφρύ ( ε, μην τρέχω τώρα στο εξωτερικό ή σε γιορτές με 100 κιλά βάρος , άλλωστε γιαυτό πήρα και mirroless) .
Επειδή δεν έχω γνώση να χειριστώ σωστά ένα φλας θα προτιμούσα ενα ttl και σχεδόν ξεμπέρδεψα! Τώρα για το πρωί που είπες, η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα σκεφτεί , απο την άλλη αν είναι σε μια βόλτα ή ακόμη περισσότερο σε ενα ταξίδι που περπατάω απο το πρωι ως το βράδυ να έχω εκτος απο την μηχανη το τριποδα και ενα φλας ... νομιζω οτι θα χάσω αυτό που κέρδισα με την αγορά μιας mirro , δλδ όγκο και βάρος .
Παρ όλα αυτά θα χαρώ να ακούσω την άποψη σου .

οπότε Nissin ι40 203 γραμμάρια ζυγίζει

καποια άλλη πρόταση ή κάποιο αρνητικό ή κάτι που πρέπει να δω θετικά σε κάποια άλλη πρόταση οπου θα με κάνει να προσπεράσω το θέμα όγκου-βάρους;