θα το βαλει...στη νεα ναυαρχιδα της !
Και σε διπλασια τιμη φυσικα.
Δυστυχώς όμως αν ενδιαφέρεσαι για σοβαρή εστίαση σε βίντεο δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο εκει έξω που να πλησιάζει αυτό που φαίνεται ότι κάνει η Α6400. Θα τολμούσα να πω ότι είναι ίσως η πρώτη φορά που βλέπω αυτόματη εστίαση σε βίντεο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε επαγγελματικές δουλειές.
....
Τωρα αν χρειαστει συνεχης αυτοματη εστιαση προσωπου αυτη θαναι σε κανα event η γαμο κλπ.Ακομα και εκει ομως το καλυτερο συστημα που εχω δει ειναι το dual pixel της canon .
Sent from my ZTE A2017G using Tapatalk
Ίσως είναι θέμα επεξεργαστική ισχύος, ειδικά αν τρέχει machine learning στο background.Εγώ απογοητεύθηκα τόσο πολύ απο την σονυ που δεν το έβαλε και στην Α6500 που σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω εταιρεία.
Καταρχην για επαγγελματικη χρηση χρησιμοποιουνται αλλα μεσα εστιασης και προτιμουνται χειροκινητης εστιασης φακοι στους οποιους προσαρμοζονται εξωτερικα μοτερ εστιασης η χειροκινητα μελη για μεγαλη ακριβεια.
Τωρα αν χρειαστει συνεχης αυτοματη εστιαση προσωπου αυτη θαναι σε κανα event η γαμο κλπ.Ακομα και εκει ομως το καλυτερο συστημα που εχω δει ειναι το dual pixel της canon .
Sent from my ZTE A2017G using Tapatalk
Συμφωνώ. Ένα επίπεδο τουλάχιστον πάνω σε όλα η Sony στο βίντεο.Πολύ soft το 4Κ της Canon,μόνο για 4Κ δεν το λες ,σε όσα reviews το έχω δει και σε 100%,200% crop ακόμα χειρότερα,αλλά ξέρω δεν εμπιστευόμαστε κανένα review.
Πολύ soft το 4Κ της Canon,μόνο για 4Κ δεν το λες ,σε όσα reviews το έχω δει και σε 100%,200% crop ακόμα χειρότερα,αλλά ξέρω δεν εμπιστευόμαστε κανένα review.
Περί ορέξεως...
Εγώ το 4Κ των α6xxx δεν θέλω ούτε να το βλέπω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.