Sony α6500 φωτογραφία

Απάντηση: Προτάσεις για αγορά νέας ή αναβάθμιση παλιάς φωτογραφικής μηχανής.

Μεγειά.
Πολύ καλή τιμή.
Καλές φωτογραφίες και βίντεο να βγάλεις.
Και το βασικότερο όλων να σου ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας.

Ευχαριστω Παναγιωτη. :ernaehrung004:

Καλορίζικη και από εμένα, σε μετέφερα στο νήμα της μηχανής για να μας γράψεις και περισσότερα.

Ευχαριστω! Ποιο πολυ αποριες θα γραψω γιατι εσεις εδω μεσα την εχετε ηδη ξεζουμισει.

Να ρωτησω εγω πηγα απο την 6000 στην 6500 για το 4k βιντεο στην φωτογραφια ειναι ιδιες η εχουν διαφορες εκτος απο το ibis και αν εχουν ποιες ειναι αυτες;

Re: Προτάσεις για αγορά νέας ή αναβάθμιση παλιάς φωτογραφικής μηχανής.

Kυρίως σε υψηλά iso θα καταλάβεις διαφορά:

Π.χ. στα 6400:

KVj3ZV.jpg

Πέρα από το ISO που αναφέρει ο TZO θα δεις βελτίωση και στο Dynamic range άλλα και στα χρώματα στα Jpeg που είναι αισθητά καλύτερα από της Α6000.
Σε raw αρχεία βέβαια δεν έχουν και τρελές διαφορές.

Αυτο που μου αρεσει ειναι ο γλυκος ηχος του κλειστρου η 6000 εκανε κραπ

Re: Απάντηση: Sony α6500 φωτογραφία

Αυτο που μου αρεσει ειναι ο γλυκος ηχος του κλειστρου η 6000 εκανε κραπ

Εχει βελτιωμένο κλείστρο και σαφώς καλύτερη εστίαση!!! Γενικά λίγο πολύ έχει βελτιώσεις σχεδόν σε όλους τους τομείς σε σχέση με την Α6000.

Προσεξα στην παρακατω φωτογραφια εκτος απο την παραμορφωση οτι στην οθονη εκει που ειναι το σημα των Windows πρασινιζει που κανονικα ειναι ολο μπλε.

DSC00027.jpg

...Καμία σχέση... Θέλει αντικείμενο χωρίς οπίσθιο φωτισμό.

Ο τρόπος που οι οθόνες εκμπέμπουν το φώς και τα χρώματα είναι διαφορετικά για οποιαδήποτε ηλεκτρονικό αισθητήρα απο ότι το προσλαμβάνει το ανθρώπινο μάτι και κυρίως αποτυπώνεται πολύ ψυχρό. Πρέπει να ρυθμιστει η οθόνη πολύ θερμή σχεδόν κόκκινη στο ανθρώπινο ματι για να φαίνεται κάπως καλύτερα σε κάμερα. Δές και στα τηλεοπτικά κανάλια που χρησιμοποιουν οθόνες τι γίνεται.

Στην ρυθμιση για την παραμορφωση γιατι ειναι στο αυτοματο και δεν με αφηνει καν να μπω μεσα να το πειραξω;
Εχω τον 18-105 f4

Xaxaxaxa

Θυμαμαι στην 6000 ειχα μπει αλλα ειχε μονο απενεργοποιηση και αυτοματο δεν ειχε κατι αλλο.

Χαχα έχεις τραβήξει Raw με τον κιτ 16-50?? Αν τραβήξεις στα 16mm κλαίς από την παραμόρφωση, λες και είναι φακός Fish eye!!χαχα