Sony α6500 φωτογραφία

Γιάννη ακόμη δεν έχω ασχοληθεί, αλλά θα πάρω σίγουρα τηλέφωνο να δω αν γίνεται και τι ακριβώς θα μου πουν...

Η διαφορά δεν είναι μεγάλη σε απόλυτα νούμερα αλλά η σύγκριση με τις άλλες τιμές δικαιολογεί μια έξτρα προσπάθεια!

βλέπω ότι το EVF της σονυ a6500 μου δημιουργεί μεγάλη κούραση στο μάτι μου....
το έχετε παρατηρήσει και σεις?
ποια λύση υπάρχει, να πάω σε dslr με οπτικό?

Απάντηση: Προτάσεις για αγορά νέας ή αναβάθμιση παλιάς φωτογραφικής μηχανής.

Τελικα αποφασισα την υπερβαση (για μενα) παιρνω A6500 και Sigma 16 1.4 και ενισχυτη Dolby Atmos αλλη χρονια.

Ετσι και αλλιως και να παρω ενισχυτη κλειστος θα ειναι θα φαω παντοφλα με το μωρο. :flipout:

Να αγορασω και κανενα βιβλιαρακι για να μαθω να βγαζω σωστες φωτογραφιες. :flipout:

Re: Προτάσεις για αγορά νέας ή αναβάθμιση παλιάς φωτογραφικής μηχανής.

Και πολύ καλά θα κάνεις...εξαιρετική μηχανή με IBIS, φακουδάρα ο sigma Και έχεις και τον 18-105 για βίντεο και ζουμ!!!
Χτύπα και μελλοντικά κανένα φτηνό φλασάκι (π.χ. Godox 350) Και ίσως ένα φακό για πορτρέτα π.χ. Sony 50mmf1,8 που δεν είναι ακριβός και έχεις σύστημα έτοιμο για τα πάντα και για πολλά χρόνια!!!

Πηρα 850 το σωμα εντελως καινουριο μην ρωτησεις πως και με εγγυηση οχι green

Φακο σε ενα μηνα θα παρω.

Re: Απάντηση: Προτάσεις για αγορά νέας ή αναβάθμιση παλιάς φωτογραφικής μηχανής.

Πηρα 850 το σωμα εντελως καινουριο μην ρωτησεις πως και με εγγυηση οχι green

Φακο σε ενα μηνα θα παρω.

Φοβερή τιμή, τόσο δεν κάνει ούτε σε Grey market....!!

Απο Ελλαδα αγορα και οχι Skroutz

Την φορτιζω και θα χαθω στο μενου της καμια σχεση με την A6000 που ειχα παλι καλα που εχει Ελληνικα.

IMG_20181004_215329.jpg

Το πρωτο που προσεξα οταν εβαλα πανω τον φακο μου οτι εχει σφιχτο δαχτυλιδι καμια σχεση με την αλλη που ειχα.

Γιατι δεν μου βλεπει απο την μνημη τις φωτογραφιες που ειχα τραβηξει απο την 6000 μου το κανει και στις δυο μνημες που εχω πρεπει να τις φορμαρω μεσα στην μηχανη;

Φωτογραφια εβγαλα απλα τις παλιες δεν βλεπω τις βαζω στον υπολογιστη και θα βαρεσω φορματ και στις δυο που εχω αν και η μια ειναι Transcend c10 64gb οποτε μαπα.

Re: Προτάσεις για αγορά νέας ή αναβάθμιση παλιάς φωτογραφικής μηχανής.

Μεγειές και καλοκλίκωτη

Ευχαριστω Δημητρη :ernaehrung004:

Ασχετο η οθονη δεν ειναι αφης και αν ειναι δεν δουλευει στο μενου οπως η r5 που ειχα παλια μονο κατα την φωτογραφιση δουλευει;

Ειναι αφής αλλά περιορισμένης χρήσης - κυρίως για να επιλέγεις σημείο εστίασης