Ο 50 νομίζω ότι δεν βολεύει στο βίντεο καλύτερα είναι ο 35.
Ο 16-70 έχει μεγάλη διαφορά από τον 18-105 σε απόδοση;
Αν πέσεις σε καλή κόπια ο 16-70 είναι ανώτερος από τον 18-105...το θέμα είναι ότι έχει παρατηρηθεί μεγάλο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο φακό με μεγάλες αποκλείσεις από κόπια σε κόπια....
Φίλε karamela, έχω δοκιμάσει 4 κομμάτια, όντας κάτοχος ενός για 2 χρόνια. Προσωπική άποψη, το παραπάνω είναι urban legend. Ο μύθος των προβληματικών κομματιών ήταν προϊόν διαμάχης μεταξύ ευχαριστημένων και δυσαρεστημένων αγοραστών. Ότι έβλεπα στο PC, βλέπω και στα reviews. Νομίζω είναι συχνό φαινόμενο σε όλα τα υψηλής τιμής προϊόντα.
...
Δινει νεο μοντελο μεσα σε 6 μηνες ( δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση καποιου που πηρε την 6300 ) και καυχιεται επειδη εβαλε οθονη αφης ενω την ειχε η 5100 του 2013. Και παρεπιπτοντως επρεπε να ειχε σε καθε μηχανη της, ειδικα αν αναλογιστουμε και τα λεφτα που ζηταει. Εχει φτασει να πουλαει compact με 1" εναμιση χιλιαρικο, αυξανει διαρκως τις τιμες ακομα και των παλιοτερων μοντελων. Βγαζει τα μικρα σωματα α6xxx και σου πουλαει μουρη επειδη ειναι μικρα, αλλα σου λεει βαλε τους ff φακους τηλεσκοπια πανω γιατι apsc δεν εχω ( και δε βλεπω να βγαζω κιολας) . Και πολλα άλλα που βαριεμαι να γραφω και οι περισσοτεροι τα γνωριζουμε......Στάλθηκε από το SM-N910C μου
Έφτασε η στιγμή που όρισε η κερδοσκοπική εταιρεία να δώσει ένα μοντέλο ναυαρχίδα και πάλι παράπονα. ..
ίσως γιατί δεν έχει πάνω της τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας.
υπάρχουν αρκετές εταιρίες να επιλέξεις αν δε σου κάνει η Sony ή η κάθε Sony, τα σφάλματα της επιλογής μας μη τα ρίχνουμε σε μια εταιρία που είναι καθαρά κερδοσκοπική όπως όλες οι εταιρίες άλλωστε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.