Sony α6500 Video

Με ποιο προγραμμα ενωνουμε τα κλιπακια;

Το εκανα με το mkvmerge αλλα απετυχε τωρα το κανω με το dvdfab
 
Ωχ, αυτά ούτε για αμπαζούρ δεν κάνουν..... ένα απλό compact αλουμινένιο φωτογραφικό 3ποδο και μια fluid κεφαλή από ebay των 15 ευρώ (η χαρακτηριστική που έχει φελό στο plate) είναι 10 φορές καλύτερα.

Πάντως δεν είναι σχεδιασμένη η Α6500 για τέτοιες χρήσεις... να τραβάς σε 3ποδο με τις ώρες.

Γενικά για τέτοια χρήση καλύτερα με 6 κατοστάρικα μια βιντεοκάμερα, πχ ax33, τραβάς για ώρες 4κ με καλύτερο ήχο(υποθέτω), και θα έχεις και τη φωτογραφική στο χέρι για φωτογραφίες. Θα μου πεις τώρα την έχεις την Α6500, οκ, αλλά αν είναι να αρχίσεις να αγοράζεις grip μπαταρίες σουπερ ζουμ φακούς κλπ και να έχεις σε πλαστικό 3ποδο 2-3 χιλιάρικα φωτογραφική-φακό...
 
Ελα ντε θα μπορουσα να ειχα κρατησει την 6000 και να παρω και μια καμερα 4k
Φακο δεν υπαρχει περιπτωση να παρω αλλον εχω τον 18-105 f4 για βιντεο και ισως να παρω τον Sigma 16 1.4 αν πουλησω τον sigma 30 1.4 που εχω.
 
Ε αν έχεις τον 18-105 καλά είσαι. Εξωτερική τροφοδοσία και καλύτερο 3ποδο θες, το 1ο έχει συζητηθεί πολλές φορές εδώ και από τον _τzo_, τον Apollwnio, τον Σπύρου και άλλους χρήστες. Τουλάχιστο κρέμασε κάποιο αντίβαρο στο υπάρχον μην είναι φτερό στον άνεμο. Μπορείς πχ με κάποιο πουγκί φακού και κομμάτια σίδερο από μηχανουργίο - σιδεράδικο. Ή κλασσικό sandbag και βρίσκεις καμιά πέτρα επί τόπου. Κρέμασμα με σπάγκο στο 3ποδο και κρίκο ορειβατικό.
 
Δεν πιστευω να εχω προβλημα δεν ειναι και τοσο ελαφρυ το τριποδο συν οτι τωρα τον Χειμωνα τις γιορτες τις κανουν μεσα σε αιθουσα η στο θεατρο Πολιτων εδω στο Περιστερι.
Το καλοκαιρι δεν εχει και τον αερα που θα μπορουσε να μου ριξει την μηχανη αν και παντα υπαρχει χερι πανω της στο χερουλι του τριποδου.

Βλακεια σημερα θα εβγαζα κανα φραγκο αρκετοι με ρωτησαν αν ειμαι επαγγελματιας για να τους δωσω την ληψη η απλα μπαμπας. :flipout:
 
Χρειάζεσαι καλο τριποδο και εξωτερική μπαταρια. Μην ξεχνάς να ξεκολας την οθόνη από το σώμα ώστε να αερίζεται καλύτερα.
Το κάνω συνεχεια σε εκδηλώσεις του σχολειου των παιδιών.
 
Re: Απάντηση: Sony α6500 Video

Βλακεια σημερα θα εβγαζα κανα φραγκο αρκετοι με ρωτησαν αν ειμαι επαγγελματιας για να τους δωσω την ληψη η απλα μπαμπας. :flipout:

Eκτός θέματος, αλλά γιατί δεν συνεννοείστε σαν σύλλογος να κάνετε έναν λογαριασμό στο Youtube και να ανεβάζετε εκεί, και να τραβά ένας άντε δύο το πολύ. Η ακόμα καλύτερα στο Vimeo που μπορεί όποιος γονιός θέλει με έναν κωδικό να κατεβάσει το βίντεο. Τουλάχιστο ο κόπος σου πιάνει τόπο σε πολλούς. Κι εμείς κανα 2 φορές που είχαμε καλύψει εκδηλώσεις αφιλοκερδώς στο σχολείο, έτσι έγινε. Υπήρχαν βέβαια και οι μερακλήδες γονείς με κάποιες handycam και μικρά τριποδάκια, κινητά κλπ, αλλά πιο πολύ ενοχλούν τους υπόλοιπους παρά καλό κάνουν.

Αλλιώς καλύτερα ανάμεσα στα τόσα έξοδα των παραστάσεων να προσλάβετε έναν επαγγελματία και να απολαμβάνετε άνετα τη γιορτή. Στη φωτογραφία είναι αλλιώς, τραβάς και μόνος σου αν θες να έχεις κάποιες κοντινές του παιδιού σου.
 
Πειτε μου κανενα καλο power bank να παρω γιατι την Παρασκευη παλι καλα που με εφτασε η μπαταρια ισα ισα για 57 λεπτα βιντεο γιατι δεν ειχα βαλει την φωτογραφικη στο airplane mode
 
Παιδιά έχει βγάλει κανείς συνεχόμενα μία ώρα βίντεο με την κάμερα, όπως ένα γάμο, χωρίς υπερθέρμανση?
ευχαριστώ
 
Εγω με την δικια της μπαταρια τραβηξα 57 λεπτα γιατι ευτυχως τελειωσε η εκδηλωση πριν τελειωσει η μπαταρια.
Τωρα πηρα ενα Xiaomi power bank αλλα δεν το εχω δουλεψει ακομα.
 
Ποιο καλωδιάκι χρειάζεται για να ενώσω το xiaomi με την κάμερα?
ευχαριστώ