Sony α6500 Video

Re: Sony a6500 Video

@karamela, για να καταλάβω κάτι, θεωρείς ότι η OLYMPUS OM-D E-M1 mark II σε ότι αφορά το βίντεο είναι καλύτερη της Sony a6500 ? ρωτάω γιατί πραγματικά πιάνω τον ευατό μου λίγο αδιάβαστο με τη σειρά της Olympus. Πάντα σε ότι αφορά το video. Εχει για παράδειγμα την ίδια απόδοση στο autofocus, lowlight κλπ έστω και ως m4/3 ?

Απάντηση: Sony a6500 Video

H Nex7 όταν είχε βγεί τί τιμή είχε;
Η α6500 αυτήν δεν αντικαθιστά θεωρητικά;

Μην βάζετε τέτοια βίντεο.
Έχει που έχει κορυφαία απόδοση η fuji στη φωτογραφία, έφτιαξε και το βίντεο και δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε.

Δε γίνεται.Πώς να την πιέσει τη Sony;Mια εταιρεία που τα κύρια κέρδη της είναι από άλλες δραστηριότητες και παίρνει σένσορες από Sony . Σε 2μιση χρόνια θα βγει η x-t3 και η sony θα έχει φτιάξει άλλες 4 γενεές aps-c σένσορες,αλλά κλασικά η fuji θα διαλέξει τον προτελευταίο :silly: και θα πάει σε tweaks και updates.

Ο καθένας στο είδος του... Η σονυ έχει ήδη βάλει IBIS και Touch. Και μόνο αυτά αρκούν.
Η Fuji το πολεμάει και ήδη έκανε υπέρβαση, αλλά δεν μπορεί να κάνει τόσο μεγάλα άλματα, τόσο γρήγορα.

Sent from my iPad using Tapatalk

και με τον Sigma 24/1.4 έχει καλό AF-C και Face detection στο βίντεο. προχτές τράβηξα (με την Α7ρΙΙ) σε ένα παιδικό πάρτυ σε συνθήκες σκότους. ο μόνος φωτισμός προερχόταν από ένα bluetooth ηχειάκι με χρωματιστά ledakia. Από βδομάδα λογικά θα έχω και τον 18-35/1.8 (canon). To μόνο πρόβλημα είναι ότι ο φακός κάνει ένα συνεχόμενο θόρυβο, κάποιοι λένε από το AF, εγώ νομίζω ότι είναι οι λεπίδες του διαφράγματος. πιστεύω ότι θα λυθεί με fw. Προσωρινά έχω ορίσει το κεντρικό πλήκτρο ως MF override οπότε μόλις εστιάσει το κρατάω πατημένο και σταματάει ο ενοχλητικός θόρυβος. Το μυστήριο είναι ότι πριν κάνω update στον αντάπτορα δε θυμάμαι να έκανε το θόρυβο αυτό ..

Last edited:

Τον έχω σε a mount και δε μου αρέσει που χάνω τα καλούδια της κάμερας με τον αντάπτορα της Sony. Βέβαια στην A77II ζωγραφίζει.
Είμαι περίεργος πως θα κάτσει ο canon.

σε a-mount που τον είχα, δεν δούλευε καθόλου το AF-C στο βίντεο με τον LA-EA3, δεν ξέρω αν με τον EA4 θα ήταν καλύτερα, αλλά προτίμησα να δοκιμάσω την τύχη μου με τον sigma.

με τον εα4 θα ειχες πολυ γρηγορη εστιαση , αλλα μονο με διαφραγμα 3.5 και πανω στο βιντεο.
Ειναι απο τα κουσουρια των SLT...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δε μου φαινεται παντως πολυ θορυβωσης... σε απολυτη ησυχια δε τραβαει κανεις, μονο για τεστ.
Αλλωστε , πολλοι (κι εγω μαζι) γραφω τον ηχο παντα σε εξωτερικη πηγη, ποτε εσωτερικα... μαπα ηχος γραφεται εκει, ακομα και με μικροφωνο (λογω AGC).