Sony α6500 Video

Re: Sony 6500 Video

Και άλλοι το έχουν εκφράσει.
Μήπως να κάναμε ένα δημοψήφισμα για το αν θέλουμε να είναι ενωμένα τα νήματα φωτογραφίας και βίντεο.
Πουθενά αλλού δεν έχω δει αυτό το διαχωρισμό.

Και μετά τόσα καλά λόγια το βίντεο και το AF της a6500 ήρθε η ωρα να σχολιάσετε οι ειδικοί και πιο έμπειροι, τι ακριβώς συμβαίνει με το AF της μηχανής στο παρακάτω βίντεο όπου το hunting είναι τραγικό :

https://www.youtube.com/watch?v=b0g1FDoUWoA

Φαινόμενο μου μόλις είδα ότι συμβαίνει και σε αυτό το video (βλέπε backround στο 0.45) :

[url]https://www.youtube.com/watch?v=QW00tVj1wS0

[/URL]

Last edited:

Ήταν θέμα ρύθμισης προφανώς, μετά που το έβαλε στο Normal έστρωσε.

Πάντως μην περιμένεις και 100% επιτυχία από το AF, θα τύχει να σε "κρεμάσει". Και η 80D που την συγκρίνει δεν θεωρείται κατώτερη της Sony στο AF. To dual pixel AF ήταν το σημείο αναφοράς, πολύ αξιόπιστο και ομαλό στη λειτουργία του και η Sony έστω και μετά από 3 χρόνια από ότι φαίνεται το έφθασε.

Ο Άγιος Βασίλης ηρθε νωρίς φέτος!

89c6ca9ac240a4d71b5b668cad198b43.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

thanks παιδια!
Ειναι γεγονος οτι αισθανομαι πιο οικεια με τις sony... η gx80 δε μου καθησε καλα .
Μια το κακο evf (για μενα , λογω rainbow) , μια το κακο caf ειδικα στο βιντεο, η ελλειψη log αρχειων και το μετριο κρατημο λογω ελλειψης grip, δεν μου εκατσε με τιποτα.

Η sony καθεται πολυ καλυτερα στο χερι μου, πιο στιβαρη και με καλο grip.
Εχει πολυ καλυτερο evf , απο το λιγο που ειδα, γιατι η μπαταρια ηταν αδεια και δε προλαβα να τη τεσατρω καθολου.

Φορτιζει και βλεπουμε...

ΥΓ.. ναι Γιαννη, δε περιμενω πολλα απο τη Gh5 στο caf, ειναι και το μετριο Low light, το μεγαλυτερο σωμα (που για μενα ειναι μειον) .
Μονο το 4κ 60p θα ηθελα πολυ , αλλα κατι πρεπει να θυσιασεις, οπως παντα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

cd19b1aaf342a2b1459779c07e5bf9ff.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλορίζικη.. Περιμένουμε εντυπώσεις και τεστάκια για AF, Low Light και IBIS :)

...Και καμιά φωτογραφία για εμάς τους δεινόσαυρους - όχι μόνο βίντεο, έτσι ? :flipout:

Το θεμα ειναι οτι προς το παρον εχω μονο τον κιτ φακο .

Δεν εχω αποφασισει τι θα κανω ακομα, αν δηλ. θα ξαναπαω σε native φακους, ή σε καποιο αλλο συνδυασμο, οπως πχ sigma 18-35 1.8 + Sigma MC11

Θελω να δω καποια τεστ πρωτα ομωβς, για να βεβαιωθω.

Και φωτο θα βαλω, αν και δε νομιζω οτι εχει καμια διαφορα απο την α6300 σ αυτο το θεμα.

κούκλα! με γεια! από βδομάδα θα έχω τον 18-35 canon με MC-11, μπορούμε να βρεθούμε να τον δοκιμάσεις αν θες. ο sigma 30/1.4 DN είναι πολύ καλό vfm για αρχή

τον ειχα τον sigma 30mm 1.4 ... πολυ καλος οντως.
Απλα δε ξερω οπως ειπα αν θα παω σε Native φακους ακομα.

Οταν τον παραλαβεις, θα μ ενδιεφερ να δουμε τι κανει ο 18-35.