Sony α6500 Video

Με το μικρό κερδίζεις σε όγκο, τιμή,.
Παίρνει ρεύμα από τη μηχανή, αυτό είναι και καλό και κακό.
Δεν έχει Boost mic 20db.

Το μικρό είναι για ήχους σε μικρές αποστάσεις, κυρίως για Vlog.

Το μεγάλο έχει λίγο καλύτερο ήχο, πιάνει ήχους πιο μακριά, αλλά είναι μεγαλύτερο, ακριβότερο και θέλει δικιά του Μπαταρια.

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk

Α ωραία, το βρήκα στο Amazon στα 14$. Τι διαφορά έχουν αυτά τα δυο; Εννοώ, χρηστικά ποιο είναι πιο εργονομικό πιστεύετε; Ίδια τιμή, ίδια εταιρία, για το ίδιο μοντέλο.
61u2D9D0w0L._SL1000_.jpg

61eoq6RBBhL._SL1000_.jpg

To G είναι για διοπτροφόρους. (Glasses)

Πάνω που είχα αποφασίσει για 18-105, είδα ένα πακετάκι με 16-50 συν τον Sigma 30 1.4

Έχετε άποψη γι'αυτόν, σε συνδυασμό πάντα με την 6500; Διαβάζω καλές κριτικές, βέβαια δεν ξέρω αν θα με βολέψει το μήκος, έχω συνηθίσει με τον 24άρη στην Canon.

ποιο φθηνό field monitor στις 5 ίντσες θα παίρνατε?
με δυσκολεύει και το ''ματάκι'' και οι 3 ίντσες οθόνη (για βίντεο)

ευχαριστώ

Τον sigma τον είχα, πολύ καλός φακός αλλά οχι για βίντεο σε caf.

Δεν είναι τόσο γρήγορος στην εστίαση, αλλά το κυριο θέμα του είναι το jitter, τραιμοπαιγμα, στο background...
Ειναι πολυ ενοχλητικό, και λύνεται μόνο με Manual focus

Τον sigma τον είχα, πολύ καλός φακός αλλά οχι για βίντεο σε caf.

Δεν είναι τόσο γρήγορος στην εστίαση, αλλά το κυριο θέμα του είναι το jitter, τραιμοπαιγμα, στο background...
Ειναι πολυ ενοχλητικό, και λύνεται μόνο με Manual focus

Θαενκς, κάτι τέτοιο φοβόμουν. Ίσως τον δοκιμάσω δανεικό αργότερα.

Τα καλύτερα θα δεις με το καλό να παραλάβεις.

Να'σαι καλά! Ξεφραγκιάστηκα, οπότε μ'αυτό το σετ βλέπω να μένω για την ώρα. Επομενη κίνηση όταν μαζευτεί τίποτα στον κουμπαρά ένας prime, μάλλον μεταξύ 24 και 35.

Απάντηση: Re: Sony α6500 Video

Να'σαι καλά! Ξεφραγκιάστηκα, οπότε μ'αυτό το σετ βλέπω να μένω για την ώρα. Επομενη κίνηση όταν μαζευτεί τίποτα στον κουμπαρά ένας prime, μάλλον μεταξύ 24 και 35.

Μεγειες! Χτυπα και τον Zeis 24 και είσαι ταμάμ!

Μεγειά Ιάσωνα. Καλή αγορά έκανες και σε σούπερ τιμή.
Τώρα βάλε ταλέντο και όρεξη και αναμένουμε το αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ παιδιά! Ναι, νομίζω ότι είναι ο πιο νορμάλ συνδυασμός για αρχή.

Δυο ερωτήσεις:

Υπάρχουν απαιτήσεις συγκεκριμένες για την κάρτα μνήμης; (ταχύτητα για 4Κ κλπ). Έχω μια καλούλα micro sd. Θα έχει πρόβλημα να δουλέψει με αντάπτορα;

Το πακέτο έχει διάφορα μπιχλιμπίδια, μεταξύ των οποίων και έξτρα μπαταρία (η οποία φαντάζομαι θα είναι του κ@λου). Τη χρησιμοποιώ άφοβα ή παίζει να μου κάνει καμιά ζημιά;

Ζημιά όχι,απλά μπορεί να μη κρατάει πολυ.
Καλο είναι να πάρεις κάνα δυο επωνυμεςή εξωτερική τροφοδοσία,να γλυτώσεις και από την οποία υπερθέρμανση.

Η κάρτα σου μάλλον κάνει,θα το δεις άλλωστε όταν έρθει.

Sent from my SM-T810 using Tapatalk