Sony α7R - mkΙΙ - mkΙΙΙ

Re: Sony A7R - A7R II

εχω την sony A6000 . προσπαθώ να κατεβάσω τo app timelapse με το κόλπο που διάβασα κάνοντας λογαριασμό us και αγοράζοντας πρώτα gift card
Δυστυχώς δεν τα καταφέρνω και έχω τρελαθεί . Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Να του μεταφέρω σε τραπεζικό του λογαριασμό 12 και στην συνέχεια να μου δώσει αυτό το κωδικό ώστε να τον εισάγω στο playstore της sony

Σε ποιο στάδιο ακριβώς βρίσκεσαι στη διαδικασία;
Αμερικάνικη Psn card από το Amazon ή το eBay δεν μπορείς να αγοράσεις;

Σε ποιο στάδιο ακριβώς βρίσκεσαι στη διαδικασία;
Αμερικάνικη Psn card από το Amazon ή το eBay δεν μπορείς να αγοράσεις;

πάω στο us amazon και καταλαβαινει οτι ειμαι απο Ελλάδα και με στέλνει να αγοράσω απο uk

Aπλά προσθέτεις μια εικονική δεύτερη αμερικανική διεύθυνση στον λογαριασμό σου στο amazon και πριν την ολοκλήρωση της αγοράς επιλέγεις τη δεύτερη διεύθυνσή σου.
Αφού ολοκληρωθεί η αγορά τη σβήνεις τη δεύτερη διεύθυνση για να μην υπάρχει.

Δεν έχει σημασία η διεύθυνση, γιατί ούτως ή άλλως ο κωδικός θα σου εμφανιστεί online. Δεν θα σταλεί σε φυσική διεύθυνση.
Αρκεί φυσικά να προσέξεις να επιλέξεις listing που να λέει [digital code].

Aπλά προσθέτεις μια εικονική δεύτερη αμερικανική διεύθυνση στον λογαριασμό σου στο amazon και πριν την ολοκλήρωση της αγοράς επιλέγεις τη δεύτερη διεύθυνσή σου.
Αφού ολοκληρωθεί η αγορά τη σβήνεις τη δεύτερη διεύθυνση για να μην υπάρχει.

Δεν έχει σημασία η διεύθυνση, γιατί ούτως ή άλλως ο κωδικός θα σου εμφανιστεί online. Δεν θα σταλεί σε φυσική διεύθυνση.
Αρκεί φυσικά να προσέξεις να επιλέξεις listing που να λέει [digital code].

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ

Πελάτης της sony κι εγώ, έχω λογαριασμό "γερμανικό" για τα apps... Μεγάλη ζοχάδα αυτό, κανονικά αν ήμασταν σωστοί έπρεπε να την "κλείσουμε" την εταιρεία αφού δεν θέλει τα λεφτά μας...

Απάντηση: Sony A7R - A7R II

Ένα συνειδητό embargo από εμάς τους καταναλωτές ίσως εσπρωχνε στην ελληνική αντιπροσωπεία να ζητήσει κάτι από την μαμα Sony .
Αλλά ...

Είναι απαράδεχτο αυτό που συμβαίνει με τη Sony για εμπάργκο δε το βλέπω μα μερικές χιλιάδες υπογραφές προς τη μαμά Sony ίσως την έκανε να αλλάξει πολιτική .. τουλάχιστον πάνω σ αυτό.

Απάντηση: Sony A7R - A7R II

Το εμπάργκο θα το νοιώσει η Sony Hellas. Τις υπογραφές μερικών (ή χώρα μας είναι ασήμαντη ποσότητα στην παγκόσμια αγορά ) ουτε καν θα τις δει η μαμά Sony.

Ίσως να το μεταφέρουμε αλλού για να μην χαλάμε το νήμα. Καινούριο νήμα τύπου "δεν αγοράζουμε sony μέχρι να αλλάξει πολιτική η εταιρεία" ή κάτι παραπλήσιο, για σκεφτείτε το + σελίδα στο fb - αυτό θα πονέσει πιο πολύ, αλλά δεν ξέρω νομικά τι γίνεται...

Τζάμπα σάλιο χαλάμε.
Τίποτα δε θα αλλάξει.
Το πρόβλημα δεν είμαστε οι 10 σκεπτόμενοι εδώ μέσα αλλά οι χιλιάδες ανά τον κόσμο που θα τρέξουν να προπαραγγειλουν ότι τους πασάρει η Sony κάθε εξάμηνο.
Όσο υπάρχουν αυτή η Sony θα παίζει μπάλα όπως γουστάρει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα.

Δύο λεπτά υπόθεση είναι η αγορά psn card εξωτερικού.

Όποιος αισθάνεται αδικημένος που δεν δουλεύουν οι ελληνικές psn cards για αγορά apps, ας μην αγοράσει apps ή και Sony μηχανή γενικά.

Το να γεμίζουμε κάθε νήμα με γκρίνιες κάθε φορά που βοηθάμε κάποιο μέλος σχετικά με τη διαδικασία εγκατάστασης των apps δεν βοηθάει κάπου.

Φταίμε εμείς που η Sony δεν προσφέρει τα αυτονόητα .
Ειναι λογικό να μπαίνουν εδώ μέσα οι αγοραστές και να ζητάνε βοήθεια για πράγματα που έπρεπε να γίνονται εύκολα.
Την νοοτροπία του δεν γκρινιάζω γιατί δεν πρέπει δεν μπορώ να την καταλάβω.

Παναγιώτη και λοιποί καλησπέρα.

Δυστυχώς η SONY Hellas δεν έχει την παραμικρή δυνατότητα να αλλάξει κάτι, ακόμη κι αν η διαμαρτυρία είναι καθολική. Έχω γνωστό που εργάζεται από το 1993 στη διοίκηση των εκαστοτε εισαγωγικών εταιρειών της SONY και αυτό που αποκομίζω από τις συζητήσεις μας είναι ότι πιο εύκολα αλλάζει το ελληνικό δημόσιο παρά η ίδια η SONY για τις διαμαρτυρίες ακόμη και χιλιάδων καταναλωτών.

Re: Απάντηση: Sony A7R - A7R II

Σιγά μη βγούμε και στον δρόμο διαμαρτυρώμενοι στη Sony Hellas για τα apps, που τα αγοράζουμε πανεύκολα με κωδικό εξωτερικού.

Την τρίχα τριχιά την κάνουμε χωρίς λόγο. Περιττές τραγικοποιήσεις για δημιουργία εντυπώσεων.

Τι λέω δύο λεπτά. Σε δευτερόλεπτα εμφανίζεται ο κωδικός στο Amazon μετά την αγορά.
Είναι τόσο εύκολο, που είναι αστείο και που το συζητάμε.
Φυσικά όποιος κολλήσει κάπου, εδώ είμαστε να τον βοηθήσουμε.

Τώρα τι απωθημένα έχει ο καθένας με τη Sony, ώστε να αρπάζει την ευκαιρία να βγάλει γκρίνια και χολή, δεν με ενδιαφέρει καν.

Προσωπικά δεν με απασχόλησε ποτέ ούτε στο ελάχιστο ότι χρειάζεται κωδικός εξωτερικού. Και γιατί να με απασχολήσει, αφού η διαδικασία παράκαμψης του τοπικού περιορισμού είναι παιχνιδάκι.

Απάντηση: Re: Sony A7R - A7R II

Παναγιώτη και λοιποί καλησπέρα.

Δυστυχώς η SONY Hellas δεν έχει την παραμικρή δυνατότητα να αλλάξει κάτι, ακόμη κι αν η διαμαρτυρία είναι καθολική. Έχω γνωστό που εργάζεται από το 1993 στη διοίκηση των εκαστοτε εισαγωγικών εταιρειών της SONY και αυτό που αποκομίζω από τις συζητήσεις μας είναι ότι πιο εύκολα αλλάζει το ελληνικό δημόσιο παρά η ίδια η SONY για τις διαμαρτυρίες ακόμη και χιλιάδων καταναλωτών.
Αυτό που αναφέρεις ισχύει μόνο για την Sony Hellas γιατί σε άλλη χώρα φίλος μου παραπονεθηκε για overheating στην Α6300 και η μηχανή αλλαχθηκε με Α7 rII άμεσα, τα συμπεράσματα δικά σας.