δηλαδη να επιβαρυνθει ενα σημαντικο ποσο,για να επιβεβαιωθει-κατα πασα πιθανοτητα-οτι υπαρχει θεμα στο πανελ.
και αντε οτι ειναι θεμα ρυθμισεων γιατι αυτο το κομματι ηταν αλλου εντελως απο εργοστασιο.
γιατι να κρατησει μια τηλεοραση σε αυτην την κατασταση?εχει πληρωσει την τηλεοραση και την 5ετη επεκταση και θα δεχθει να την κρατησει?
δεν ξερω-εγω προφανως ειμαι αλλης νοοτροποιας και απαιτω απο την στιγμη που πληρωνω να περνω αυτο που πληρωνω.
διαφορετικα θα αγοραζα μια fujugum και δεν θα ειχα και απαιτησεις.
απο την στιγμη ομως που αγοραζω sony,την πληρωνω και απαιτω ποιοτητα,εξυπηρετηση και σεβασμο.
To τι περιμένεις με το τι θα συμβεί, ειναι διαφορετικά πραγματα, οπως και στην δική μας περίπτωση.
Μερικές φορες για να πας δυο βηματα μπροστα πρεπει να κανεις και ενα πίσω. Ειδικοτερα οταν δεν υπάρχει αλλη λύση στον ορίζοντα.
Διαφορετικά μενεις στην υφιστάμενη κατάσταση.
Για να μην παρεξηγηθώ, οφείλω παραλληλα να γράψω και τα ακόλουθα:
- Ενω καταλαβαινω τι φαινεται στις φωτογραφίες του φίλου μας, θα μπορούσαν ευκολα να ειναι προιον κακής λήψης/φωτογραφικής ρυθμισης
- Δεν θεωρω οτι αναπαρήχθηκε το βέλτιστο υλικό στην επισκεψη της Sony
- Η Sony τελικά ηρθε στον χώρο του για να δει το προβλημα. Δεν ειμαι σιγουρος οτι ολες οι εταιρείες το συνηθίζουν
- Ακομα δινει προσθετη ευκαιρία στον φίλο μας με το να συγκρινουν τις ιδιες τηλεοράσεις διπλα διπλα. Εκει δεν γινεται να κρυφτει το προβλημα κατω απο το χαλακι. Ειδικοτερα και με την παρουσία του ιδιοκτήτη.
Εγω προσωπικά αν εφτανα στο ιδιο, σημερινο, σημείο, θα μιλούσα με τον κ. Καστρουνή για να επιβεβαιωθεί ή να λυθει το προβλημα της εικονας αν αποδειχθεί εφικτό.
Σε καθε περιπτωση απαιτείται ψυχραιμια.
Last edited: