Ρε παιδιά δεν νομίζω να αξίζει να τσακωθούμε για καμμία γιαπωνέζικη, γερμανική, αρειανή εταιρεία που είναι στο διαόλου τη μάνα.
Μπορείς μου πεις τεκμηριωμενα κ όχι με φανφαρες γιατί θεωρείς την Α9 γκατζετια;;
Το παράξενα όντα το ερμηνευσες τελείως λάθος
απλα αυτο που εγραψα ειναι οτι εχει δεσει χειροποδαρα πολλες εταιριες με το να τις απαγορευει την προσφορα στην αγορα ff μιρολες... και η κουτσι μαρια το ξερει
κατα τ αλλα η σονυ πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες - δικια μου εκτιμηση

Ρε παιδιά δεν νομίζω να αξίζει να τσακωθούμε για καμμία γιαπωνέζικη, γερμανική, αρειανή εταιρεία που είναι στο διαόλου τη μάνα.
.
Μπορείς μου πεις τεκμηριωμενα κ όχι με φανφαρες γιατί θεωρείς την Α9 γκατζετια;;
Το παράξενα όντα το ερμηνευσες τελείως λάθος
Και η δικη μου αποψη αυτη ειναι για τις επαγγελματικες ομως καμερες . Για αυτα τα μικρουλικα δεν εχω αποψη.
Ομως τι εννοεις οτι δεν επιτρεπει τις FF mirrorless ? Δεν επιτρεπει σε οσους προμηθευονται τους αισθητηρες της να κανουν οτι υλοποιηση γουσταρουν ?
ποτε δεν "φανφαριζω"
3 χρονια δουλεψα φωτορεπορτερ στην Γερμανια, και το μεγαλυτερο διαστημα εκανα φωτορεπορταζ σε αγωνες κρος
αλλαξα 2, f4 και μια f100 nikon και ξερεις γιατι??
η δυο σπασαν απο πετρα, μαλιστα στην μια περιπτοση καθησα και 2 μηνες στην αναρρωση και η αλλη απο νερο (τελικα τηνε εφτιαξε η νικον ,αλλο το πρακτοριο την πουλησε γιατι δεν την θεωρησε πλεον αξιοπιστη)
αν ειχα την α7 σιγουρα θα χρειαζομουν 10 κομματια απο δαυτες....γι αυτο θεωρω την α7 γκαζετ,
αν με την παροδο τον χρονων αποδειξει οτι μπορει να σταθει στο επαγγελματικο στιβο, ισως αναθεωρησω
προς το παρον βλεπω το αντιθετο....
οσο για το "ανθρωπινα οντα" δεν εκανα κανενα λαθος
δεν εννοουσα φυσικα ανθρωπους-καταναλωτες αλλα ανθρωπους-δημιουργους
Από όταν πούλησα την A7r υπάρχει κενό, ο Γιάννης το έπιασε με τη μία.
...Το αν καθυστερεί 2 λεπτά να γράψει 200 λήψεις δε με προβληματίζει, ποτέ δε θα πιάσω το νούμερο γιατί το χειρότερο μου είναι η διαλογή σε χιλιάδες φωτογραφίες ...αυτά συνέβαιναν όταν ήμουν άπειρος.
Τα υπόλοιπα καλούδια της μελετώ και μου :drool1: Όμως θα περιμένω ... εύχομαι να το κάνω... να δω αν υπάρξουν νέα μοντέλα.
Παναγιώτη η Sony A6500 αποδείχτηκε εξαιρετική, χρήμα υπάρχει το δουλεύω άλλωστε οπότε επενδύω.
MODis η A6500 διαθέτει silent shutter δε τα παρακολουθείς.
Διορθώστε με αν κάνω λάθος σε αυτό :
http://avclub.gr/forum/showthread.php/151072-Panasonic-GH5?p=1057900074&viewfull=1#post1057900074
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.