Sony α9 & α9 ΙΙ

Re: Sony α9

Εγώ πάντως Βασίλη με τους φακούς που έχεις μια χαρά είσαι με την Α6500.
Κρατα τα 4500 χιλιάρικα και πήγαινε φάτα με τη γυναίκα σου στην Αμερική και όσο είσαι εκεί νοίκιασε και μια Α9 να παίζεις να ευχαριστηθείς.

Απάντηση: Re: Sony α9

Το σημαντικότερο σε ένα επαγγελματία όπως είναι ο Βασίλης είναι όχι τι θα του υποδείξουμε εμείς αλλά τί κρίνει αυτός ως απαραίτητο για να βγάλει τη δουλειά που του αναθέτουν. Αν η Α9 του δίνει αυτή τη σιγουριά λόγος δεν μας πεφτει. Από αποψη λειτουργικότητας, εργονομίας και ευχρηστίας και συμβατότητας με αξεσουάρ κατά την γνώμη μου το σωστό είναι ναχεις τουλάχιστον 2 πανομοιότυπα σώματα που να χειρίζονται σωστά όλους τους φακούς σου, σεταρισμένα το ίδιο ή λίγο διαφορετικά (π.χ. ενα για φωτο το άλλο για βίντεο) έτσι ωστε να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο και όχι να μπερδευεσαι αλλάζοντας διαφορετικά σώματα. Μπορεί να ξέρεις άψογα όλες τις λειτουργίες των μοντέλων μιας εταιρίας αλλά την ώρα τις δουλειάς θέλει <τυφλό σύστημα>.¨Αρα ή 2 α6500 ή 2 α9:twoguns:

Ταξίδια έκανα πολλά στη ζωή μου Παναγιώτη εικόνες έχω, αυτό που επιθυμώ πλέον είναι μια pro κάμερα για δουλειά και το κέφι μου.
Κώστα μίλησες καλύτερα απ ότι θα τα έλεγα ο ίδιος.

Δεν πήρα τα λεγόμενα σου σαν υπόδειξη φίλε μου Παναγιώτη ξέρω καλά τι ήθελες να πεις και σε ευχαριστώ.

Βασίλη καλός να την πάρεις την μηχανή και φυσικά περιμένουμε και αναλυτικές εντυπώσεις από μια μηχανή που μόνο σε βιτρίνα θα την δούμε οι περισσότεροι!!!
Για πότε λες να τραβήξεις την σκανδάλη???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony α9

2% ειναι μικρό ποσοστό θεωρώ για το banding , βέβαια καλό θα ήταν να έχουμε κιαλλα αναλογα δειγματα γιατϊ το banding εϊναι άμεσα συνδεδεμένο με τον φωτισμό (ένταση, χροιά, συχνότητα κλπ).

Βασίλη με το καλό να την δεχθείς και να μας μεταφέρεις εντυπώσεις και δείγματα απο πρώτο χέρι.

Tεο μια χαρα σχεσει εχουν κ μαλιστα le affinita elettive
οταν μας σερβιρουν της ¨απορρητες¨ πληροφοριες ε, δεν τους τις λεει καποιο πουλακι...

και μην ξεχνας οτι στο δικο μας φορουμ εγιναν και συστασεις για τα γκρει μαρκετ, τωρα ενα ραιμορς με παγκοσμιο βεληνεκες

Όπως είπα είμαι στα καρφιά με έχει σε κατάσταση ID/CC δυο μέρες ενώ χθες τους έστειλα έγγραφα πιστοποίησης ταυτότητος. Σήμερα τους έστειλα μήνυμα γιατί δεν έχω ενημέρωση, αν αύριο δε έχω πάρει απάντηση θα ζητήσω ακύρωση.
.. η παραγγελία έγινε στο eglobalcentral