Απάντηση: Sony α9
Για κάντο ποιο λιανά, εσύ που ξέρεις Γιαπωνέζικα!!
Παραδοξως στις a mount δεν υπαρχει θεμα...
Ποιό το παράδοξο .. δεν υπάρχει χώρος στο μικρο σωμα για να απομακρυνθει στην σωστη απόσταση απο τον φακό. Και η συγκριση στο camerasize ξεγελάει διότι η μοντουρα FE είναι μικρότερη αλλά οι πιο πολλοί καλοί φακοί έχουν λαιμό στενο αλλά φαρδαίνουν μετά.
http://camerasize.com/compact/#687,624,ha,f
ΟΚ παρανόησα .. σορρυ
Πάντως γενικά νομίζω οτι το παραξήλωσε η Σονυ με την προσκόληση στο δόγμα "οσο μικρότερο σωμα είναι δυνατόν" .. ίδιο πλάτος/υψος με τις Α7ΙΙ !! .. αν έδινε λιγο αερα στο μεγεθος (πες 5mm πλάτος/υψος) δεν νομίζω να άλλαζε ο χαρακτήρας κόμπακτ και δεν θα παραπονιόταν και κανείς
ε καλά αυτός είναι επαγγελματίας φωτογράφος που κάνει γάμους κλπ.... προφανώς τον ενδιαφέρει περισσότερο να αποθανατίσει τη στιγμή παρά να έχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα αρχείου
βούτυρο στο ψωμί του θα είναι η νέα κάμερα....
το θέμα είναι ότι θα πρέπει να προσλάβει και έναν βοηθό να ξεδιαλέγει τις φωτος
Μου φανηκε παραδοξο πως γινεται να μην δουλευει το focus assist lamp με εξωτερικο φλας...Οχι της μηχανης αλλα του εξωτερικου φλας το assist lamp. Δηλ δεν ειναι θεμα software; Πχ ενα φλας που ειναι για sony με το multi interface shoe κοινο στα 2 mount, στην a6000 δεν θα δουλεψει το focus assist lamp, ενω στην Α77 θα δουλεψει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.